Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Miért vagy még mindig szingli?

Europress
Miért vagy még mindig szingli?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Mindenki ezt kérdezi tőled, de te sem tudod a választ, mert valójában nagyon is vágysz egy párkapcsolatra? Segítünk, hogy idén ősszel megtaláld a szerelmet!

Egy friss kutatás szerint a legnagyobb akadály az egyedülálló nők esetében a félelem. Ez azért nagyon trükkös dolog, mert ha mondjuk látsz egy pókot, akkor azonnal tudod definiálni az érzést: félsz. Ha azonban kapcsolatokról van szó, ezt sokkal nehezebb azonosítani, talán nem is tudod, hogy bizonyos parák benned vannak, és ezek azok, amik az utadban állnak!Pszichológusok szerint két típusa van az intimitástól való félelemnek, ezeket kell elsősorban feloldanod:

1) Félsz, hogy elhagynak
Egy kapcsolat mindig rizikós, és sokaknak nehezen megy az, hogy közel kerüljenek valakihez. Talán egy korábbi csalódás vagy hasonló negatív élmény kelti benned a félelmet, és emiatt távolítod el magad tudat alatt a férfiaktól2) Félsz, hogy oda a függetlenséged
Talán úgy gondolod, hogy szeretnél végre párkapcsolatban élni, de a lelked mélyén mégis tartasz attól, hogy akkor vége a szabadságodnak. Fel kell adnod pár dolgot, alkalmazkodnod kell a másikhoz, és természetes, hogy ez megrémít!Általában ez a két félelem kéz a kézben járnak, és észrevétlenül akadályoznak meg abban, hogy megtaláld az Igazit. Ha sikerül azonosítani őket, és felismered, hogy benned is megvannak, elkezdhetsz dolgozni ellenük: hiszen, ha tudatosítod magadban, hogy egy jól működő párkapcsolatban nem kell félned attól, hogy fel kell adnod magad, és nem mindenki megbántani akar, könnyebben bevonzod majd a szerelmet.

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!