Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

3 ok, hogy talán most is ismered a Nagy Ő-t!

Europress
3 ok, hogy talán most is ismered a Nagy Ő-t!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Arra vársz, hogy rádatáljon az Igazi, és már elvesztetted a remény? Az egyik legnagyobb amerikai társkereső weboldal pszichológusai szerint nagy esély van rá, hogy már ismered is! Miért?

1) Talán nem hangzik eléggé romantikusan, de minél többet látsz valakit, annál vonzóbb lesz a szemedben. Nem véletlen, hogy egy cégnél dolgozók sok-sok év után egymásba szeretnek. Szóval járj egy kicsit nyitottabb szemmel, talán a konditeremben vagy az irodában ül az a srác, aki az Igazi lehet.2) Kutatások szerint, minél közelebb él/dolgozik hozzád valaki, annál nagyobb a valószínűsége, hogy beleszeretsz. Bizarr? Pedig pszichológusok szerint így van!3) Akármilyen jól is hangzik, az ellentétek vonzzák egymást elv nem annyira működőképes. Sokkal inkább a hasonló hasonlót vonz elv működik, tudod, akinek hasonló a munkája, hasonló a hobbija (például ugyanoda jár edzeni, mint te), vagy ugyanabba a kávézóba megy minden egyes nap.Járj nyitott szemmel, talán pont veled szemben ül éppen a Nagy Ő!

Fizess elő a JOY magazinra több, mint 50% kedvezménnyel! Egyéves előfizetés, 11 lapszám 5445 forint helyett 2695 forintért, lapszámonként 495 ft helyett 245 forintért.

Csak 2695 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!