Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

3 ok, hogy talán most is ismered a Nagy Ő-t!

Europress
3 ok, hogy talán most is ismered a Nagy Ő-t!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Arra vársz, hogy rádatáljon az Igazi, és már elvesztetted a remény? Az egyik legnagyobb amerikai társkereső weboldal pszichológusai szerint nagy esély van rá, hogy már ismered is! Miért?

1) Talán nem hangzik eléggé romantikusan, de minél többet látsz valakit, annál vonzóbb lesz a szemedben. Nem véletlen, hogy egy cégnél dolgozók sok-sok év után egymásba szeretnek. Szóval járj egy kicsit nyitottabb szemmel, talán a konditeremben vagy az irodában ül az a srác, aki az Igazi lehet.2) Kutatások szerint, minél közelebb él/dolgozik hozzád valaki, annál nagyobb a valószínűsége, hogy beleszeretsz. Bizarr? Pedig pszichológusok szerint így van!3) Akármilyen jól is hangzik, az ellentétek vonzzák egymást elv nem annyira működőképes. Sokkal inkább a hasonló hasonlót vonz elv működik, tudod, akinek hasonló a munkája, hasonló a hobbija (például ugyanoda jár edzeni, mint te), vagy ugyanabba a kávézóba megy minden egyes nap.Járj nyitott szemmel, talán pont veled szemben ül éppen a Nagy Ő!

Idén is megcsinálta! Palvin Barbara 2017-ben dívaként tündökölt a Cannes-i vörös szőnyegen - FOTÓK

Palvin Barbara Cannes 2017. Vörös szőnyeg. Új év, új outfit. Lássuk, idén mivel nyűgözött le mindenkit magyar büszkeségünk!

12 kegyetlenül vicces és sorsszerű dolog képekben, amiről tutira magadra ismersz

Mert ugyebár ezek a dolgok törvényszerű, hogy így fognak megtörténni!

Ilyen sokat változtak 100 év alatt kedvenc kutyafajtáink

Több évszázada élnek a kutyák és az emberek nagyon közeli kapcsolatban, mára már családtagok, munkatársak, segítők – fajtájuktól és természetüktől függően. A kutyafajtákat az ember nagyon is tudatosan hozta létre és alakítja a mai napig . Ezek a "formálgatások" azonban nem mindig válnak a kutya javára.

Házasság ez egyáltalán? 9 árulkodó pillanat Melania és Donald Trump testbeszédéből

Véletlenek sorozata? Vagy így akar üzenni Melania a világnak? De pontosan mit?

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!