Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Lendülj át a szakításon és légy boldogabb, mint előtte!

Europress
Lendülj át a szakításon és légy boldogabb, mint előtte!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A szakítás szívás, nehéz túllendülni rajta, de amikor már tízszer végignézted a Bridget Jones-t, és felfaltad a közeli boltokban fellelhető összes fagyit, érdemes feltenned magadnak néhány kérdést, ami segíthet továbblépni, és abban, hogy boldogabb legyél, mint amilyen korábban voltál!

1) „Miben hibáztam én a kapcsolatban?”
Attól még, hogy a szakítás oka a pasi hűtlensége volt, vagy az, hogy kihűlt a kapcsolat, esetleg az, hogy csak a munkájával törődött, nem szabad elfelejteni, hogy egy kapcsolatban két ember van. Mindketten hozzátettetek valami ahhoz, hogy ez így alakult. Tehát gondold át, hogy te miben vagy hibás, hogy idáig jutottatok, hogy legközelebb ez ne fordulhasson elő.2) „Mit kellene másképp csinálni a következő kapcsolatomban?”
Ami történt, megtörtént. Ha úgy érzed, elrontottál valamit, ne hibáztasd magad, már úgyis mindegy. Inkább vedd át lépésről-lépésre, hogy mi az amiben változtatnod kell, hogy a jövőbeli kapcsolatod jobban működjön. Talán csak érthetőbben kell kommunikálnod, vagy nyitottabb lehetnél, esetleg panaszkodhatnál kevesebbet.3) „Reálisak voltak az elvárásaim?”
Bár még csak fél éve voltatok együtt, de már a gyűrűre vártál? Vagy tudtad, hogy a pasidnak olyan munkája van, hogy rengeteget utazik, te mégis elvártad volna, hogy ne tegye? Fontos feltérképezned azt, hogy milyen dolgokra vágytál, és mi az ami a valóságban, reálisan nézve a helyzetet is megvalósulhatott volna. Az sem mellékes, hogy az elvárásaidat őszintén kell kommunikálnod a szerelmeddel, mert senki sem képes a gondolatolvasásra…4) „Ha pasi lennék, randiznék magammal?”
Pontosan tisztában kell lenned a pozitív és negatív tulajdonságaiddal, azzal, hogy milyen félelmeid vannak, hol szoktál hibázni, és őszintén végig kell gondolnod, hogy ez vonzóvá tesz-e a pasik szemében. Persze, az a fontos, hogy aki szeret, az fogadjon el olyannak, amilyen vagy, de érdemes tisztában lenned ezzel…


Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!