Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

5 hajmeresztő tény a megcsalásról

Europress
5 hajmeresztő tény a megcsalásról
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Már biztosan hallottad, hogy a világ legnagyobb titkos viszonyt kereső oldalát, az Ashley Madisont feltörték, így rengeteg olyan adat került nyilvánosságra a megcsalásról, amit eddig nem tudtunk!

Például ezek:

1) Rengeteg ember csalja meg a párját, ugyanis csak erre a weboldalra 32 millióan regisztráltak.2) Sokan mondják a félrelépésük után, hogy „nem értik, hogyan, de csak megtörtént a dolog.” Nos, ahogy az oldal is bizonyítja, kifejezetten sok energiát és időt képesek az emberek befektetni abba, hogy végül megcsalják a partnerüket.3) Sok-sok amerikai szenátor, illetve magas pozícióban lévő ember is ezen az oldalon keresztül csalta a partnerét.

Olvasd el ezt is!4) A vallás sem számít: több regisztrált is vatican.comos e-mailcímet adott meg.5) Ahhoz képest, hogy mennyien buktak le a félrelépők között, csak a töredékük vált el emiatt. A legtöbbjüknek megbocsátott a párjuk.Gondoltad volna ezeket?

Vásárolj kedvezményesen augusztus 27-28-29-én a szeptemberi JOY 102. oldalán található kuponokkal, például H&M, C&A, Clinique!

Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!