Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

10 jel, hogy végre tényleg túltetted magad az exeden

10 jel, hogy végre tényleg túltetted magad az exeden
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Felszabadító érzés, ugye? Ha ezeket tapasztalod magadon, akkor nagy valószínűséggel nem leszel visszaeső, és az előző kapcsolatod már tényleg a múlté!

1. Nem zuhansz magad alá, ha elkezd járni valakivel.

Sőt, ha igazán túl vagy rajta, akkor neki, mint kedves régi ismerősödnek, a legjobbakat kívánod, boldogságot és szerelmet. Ha még azon fortyogsz, hogy mit eszik azon a csúnya, buta, unalmas lányon (szegény, biztos nem ilyen szörnyű...), akkor gondolkozz el kicsit, hogy miért is nem tudod elengedni!


2. Nem érzed a késztetést, hogy azonnal válaszolj a hívására, üzenetére.

Mert már nem ő az első számú személy az életedben. Különben is, lehet hogy csak azt akarta kérdezni, hogy milyen márkájú is volt a régi porszívótok...


3. Más férfiak már jobban érdekelnek.

Így jelzi a szíved, hogy jöhet az új hódoló! Ha elpirultál egy cuki pasi tekintetétől, vagy vágyakozva figyeled a kockás hasakat az edzőteremben, akkor itt az idő, hogy mással randizz.


4. Utólag rájöttél, hogy néhány tulajdonsága nagyon béna vagy zavaró.

A szerelem vak, és a szerelmednek amúgy is elnézel minden kis hülyeséget, a hibáit pedig megszépíti az iránta érzett szereteted. Amint rájössz, hogy milyen fura dolgai voltak, az annak a fő jele, hogy már nincs rajtad a rózsaszín szemüveg.


5. Úgy tekintesz vissza a kapcsolatra, mint jó tapasztalat, amiből tanulhatsz.

Már nem azon nosztalgiázol, hogy milyen jó volt együtt, és mennyire hiányzik, hanem az jut eszedbe, mi mindent tanultál és hasznosíthatsz a következő kapcsolatodban.


6. Már nem hibáztatod őt mindenért.

Ha bántott, az már a múlt, és objektíven visszatekintve, őszintén: lehet, hogy azért kicsit a te hibád is, hogy zátonyra futottak a dolgok. Egyszerűen elengedted, és kész.


7. Ha randizni kezdesz mással, nem hasonlítod rögtön az exedhez a pasit.

Már nem emlegeted őt fel. Nem ő a mérce, mert pont az a lényeg, hogy nem a pótlékját keresed, nem olyat keresel, mint ő. Talán épp hogy valaki merőben más lesz a megfelelő számodra.


8. Úgy tekintesz magadra, mint szingli nő, nem mint valaki, aki épp most vált el vagy épp most van túl egy durva szakításon.

Nem szomorkodsz otthon ülve, fagyit habzsolva, hanem elfogadtad és feldolgoztad, hogy az életednek egy olyan szakasza következik, aminek ő már nem a része.


9. Már tényleg látod és elhiszed, hogy a ti kapcsolatotok nem volt megírva a nagykönyvben.

Bármennyire is fájó elfogadni, de nem őt szánta neked a sors, nem ő lesz az, akivel megöregedsz majd. Ezt te is felfogtad, és már nem is reménykedsz abban, hogy kibéküljetek valamikor.


10. Próbálsz emlékezni valamire vele kapcsolatban, de nem jut eszedbe.

Nem emlékszel a telefonszámára, a gyerekkori hörcsögének a nevére, a kedvenc kajájára? Gratulálunk, kezd "kiürülni" az agyadból! Mégpedig azért, hogy sok új és szép emléknek adja át a helyét.


Reméljük, már te is túl vagy rajta, vagy ha még nem is igaz rád mind a 10 pont, de jó úton haladsz!

Most tényleg lebuktak: Párizsban romantikázott a hollywoodi sztárpár - talán végre elismerik, hogy együtt vannak?

Még mindig nem nyilatkozott szerelméről a két világsztár, pedig már 4 éve tart a dolog...

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!