Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

6 film, amit nézz meg barátoddal, ha teljesen el akarod bűvölni!

Europress
6 film, amit nézz meg barátoddal, ha teljesen el akarod bűvölni!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A hat legjobb videójátékot feldolgozó film, amit mindenképpen meg kell majd nézned a pasiddal! Egészen biztos, hogy el lesz bűvölve.

Összesen hat klasszikus konzolos játékot feldolgozó film érkezik a mozikba 2016-17-ben. Nyugodj meg, van olyan köztük, ami nem csak a barátodnak, de neked is nagyon fog tetszeni! Mindenesetre, ha te veted fel, hogy: "Drágám, nézzük meg a Warcraft filmet!", azonnal szerelmes lesz majd beléd! Teszteltük.

1. Az Angry Birds film

A már-már idegesítően népszerű finn játék rajzfilmesített változata érkezik a mozikba a pletykák szerint 2016 tavaszán. Azt pletykálják, hogy a Rovio Entertainment szinte mindenki által ismert játékából készülő mozi 80 milliós büdzsével rendelkezik, és Jason Sudeikis fogja a hangját adni Red-nek, a legnagyobb madárnak.

2. Warcraft
Ha a te barátod is rengeteg időt tölt a WOW előtt, akkor te már tudod, mire kell számítani. Ha még soha nem volt olyan fiúd, aki úgy szerette volna a WOW hírnevét, mint te Monopolyban gazdagnak lenni, akkor csak annyit mondunk: ha szeretted a Gyűrűk Urát, akkor ezt a filmet sem fogod utálni. A Blizzard kultikus játékából készülő mozi ugyanis az emberiség és az orkok elhúzódó háborúját dolgozza fel.

3. Assassin's Creed

A mozi a templomos lovagok és a bérgyilkosok (Assasins) konfliktusát dolgozza majd fel, Marion Cotillard és Michael Fassbender szereplésével. Olivia Munnról is pletykálják, hogy a film stábját fogja erősíteni, de ezt még nem erősítette meg senki.

4. Resident Evil: The Final Chapter

Milla Jovovich főszereplésével készül a népszerű sorozat, a Kaptár hatodik és egyben utolsó része is. Alice ezúttal is a zombik utáni, poszt-apokaliptikus világba tér majd vissza.

5. Uncharted

Elsősorban Indiana Jones rajongóknak ajánljuk a Naughty Dog klasszikus, akció-kalandjátékából készült filmet. A szereposztásról sajnos még nem tudunk semmit, de az biztos, hogy Mark Boal, a Zero Dark Thirty - A bin Láden-hajsza írója, és producere részt vesz a forgatókönyv írásában. Ígéretesen hangzik!

6. Tomb Raider

Azt pletykálják, hogy mindannyiunk gyerekkorának kedvenc farsangi jelmez inspiráció hősnője, Lara Croft visszatér. Sajnos nem Angelina Jolie főszereplésével. A 2017-re ígért mozi a fiatal Lara Croft kalandjairól fog szólni és eddig olyan nevek merültek fel a fiatal Lara megformálásával kapcsolatban, mint Gemma Artenton, Jennifer Lawrence vagy Nina Dobrev.

Te melyiküket választanád Lara Croft szerepére?

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!