Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

A sexting a kapcsolatok megmentője?

Europress
A sexting a kapcsolatok megmentője?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Minden kapcsolatban előfordul, hogy olykor alábbhagy a szenvedély. Ha eddig azt gondoltad, hogy a romantikus vacsorák és hétvégi kiruccanások legjobb gyógymódok, tévedsz! Egy új kutatás kiderítette, hogy a sexting a megoldás!

Mindenhol az olvasod, hogy a technikai kütyük kiölik az intimitást a kapcsolatokból? Nos, a Drexel Egyetem kutatói épp az ellenkezőjét állítják! Párban élőket és szingliket is vizsgáltak annak érdekében, hogy kiderítsék, a pikáns SMS-ek és e-mailek, milyen hatással vannak az illető szexuális életére és/vagy párkapcsolatára.Akik a kutatásban azt vallották a párban élők közül, hogy maximálisan elégedettek a kapcsolatukkal és a szexuális életükkel is, egy dologban egyeztek: mindannyian rendszeresen flörtölnek, és küldenek erotikus üzeneteket a párjuknak.


A felmérésből az is kiderült, hogy ez csak a tartós kapcsolatokra igaz: a szingliket épp hogy visszaveti, ha a kiszemelt nővel vagy férfivel bonyolódnak ilyesmibe. Az egyetem pszichológusai szerint ennek az az oka, hogy csak teljes bizalom mellett érdemes sexting-csatázni, mert úgy nagyon jó eszköz arra, hogy fokozza az intimitást. De, ha az intimitás még ki sem alakult, csak olyan irányba tereli a dolgokat, ami nem egy tartós párkapcsolathoz vezet.


Te szoktál pikáns üzeneteket küldeni a pasidnak?

Szavazz!
Néha-néha, ha olyan kedvemben vagyok!
Persze, naponta többször is!
Dehogy! Soha nem csinálnék ilyet.
Megosztom az eredményt
Ivartalanítás - tények és tévhitek

Talán az egyik legmegosztóbb kérdés gazdik körében az ivartalanítás. Rengeteg érv szól mellette, mégis, a mai napig tartja magát rengeteg tévhit a témával kapcsolatban. A NÉBIH, a felelős állattartás programján belül tökéletesen összefoglalta az ivartalanítással kapcsolatos tényeket és tévhiteket, beszédes infografikákkal szemléltetve a megdöbbentő számokat.

Végre! Végre! Mihalik Enikő megmutatta új szerelmét - íme a nagyon cuki fotó!

Időbe telt, mire a magyar szépség rászánta magát az első közös szelfire, amit a rajongóinak is megmutatott.

Jó tudni: ezt teszi veled valójában az alkohol!

Most végre kiderül, hogyan alakul át az emberek személyisége némi italozás hatására...

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!