Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

7 dolog, amit tudnod kell, ha gyerekes pasival randizol

Europress
7 dolog, amit tudnod kell, ha gyerekes pasival randizol
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Megismerkedtél egy olyan férfivel, akiről kiderült, hogy gyereke van? Ha elsőre legszívesebben azt mondanád, hogy ez így nem fog működni, gondold át alaposan a helyzetet, mert bár biztosan nehéz lesz, talán megéri az erőfeszítéseket!

Ezt tudnod kell:

1) Akármennyire is egymásba habarodtok, mindig a gyereke lesz számára az első. El kell fogadnod, hogy még az első randikon is előfordulhat, hogy elvonul telefonálni vele, és hasonlók.


2) Azt is meg kell értened, hogy talán egy félé évnek is el kell telnie addig, amíg bemutat neki. Nem arról van szó, hogy nem lennél elég fontos neki, csak nem akarja összekavarni a kicsit.


3) Attól még, hogy nem mutat be, nyugodtan érdeklődhetsz a gyerek felől, sőt értékelni is fogja a pasi!


4) Fontos, hogy ne hisztizz, és ne menj gyerekes vitákba, mert megvan neki a maga baja a sajátjával. Viselkedj felnőttként!


5) Nincs mese: a legmeghatározóbb exe mindig a képben lesz. Hiszen muszáj tartania a kapcsolatot a gyerek anyjával.


6) Eszedbe jutott csütörtökön, hogy milyen jó lenne leugrani a Balatonhoz hévégére? Sajnos ezeket a spontán kiruccanásokat el kell felejtened, mert nála fontos, hogy legyen ideje előre tervezni!


7) Ha viszont eljuttok odáig, hogy bemutat a gyereknek, akkor tényleg nagyon különleges vagy a számára, és talán te is megszereted annyira a gyereket, mint a saját szülei!

Nyűgözd le az új pajtidat a kreativitásoddal, készítsetek együtt malacperselyt, itt az egyszerű elkészítési mód! Hidd el, nagyon fog tetszeni neki, hogy ebben tarthatja a zsebpénzét!

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!