Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ezt árulja el az alvópózotok a kapcsolatotokról

Europress
Ezt árulja el az alvópózotok a kapcsolatotokról
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Az, hogy álmotokban hogyan helyezkedtek el egymás mellett a partnereddel, sokat elárul a viszonyotokról!

Amikor alszunk, a tudatalattink veszi át az irányítást, tehát a testnyelved igenis sokat elárul rólad, és a párodé is. A leggyakoribb páros alvópózok alapján végzett kutatásból a következő érdekességek derülnek ki, Patti Wood testnyelv szakértő szerint:

Kis kifli-nagy kifli

A klasszikus felállás védelmező, és bizalmat sugároz, a párok mindössze 18%-a alszik így, ebben a szoros verzióban.


Laza kis kifli-nagy kifli

A friss szerelmesek sokkal többet érintkeznek alvás közben, de a kapcsolat előrehaladtával egyre távolodnak egymástól, ez tipikus póz, mert már fontosabbnak tartják a kényelmet és a minőségi alvást.


Az üldöző

Olyan, mint a kifli, csak az egyik fél az ágy szélére kerül, a másik pedig odáig "üldözi" ölelésével. Ez három dolgot jelenthet a szélre kerülő részéről: vagy azt akarja, hogy a másik kövesse, vagy nehezen elérhető akar lenni, a harmadik eset pedig, hogy saját teret szeretne magának. Utóbbi pedig nem csak az ágyra vonatkozik, hanem az egész kapcsolatra...


Az összegabalyodós

Ez a kapcsolat legelején, illetve nagyon túlfűtött érzelmek esetén jellemző, mikor mindkét fél kölcsönösen lelkesül és kötődik. Akik később is ennyire egymásra akadva alszanak, a kapcsolatukra is ez a túl ragaszkodó magatartás jellemző.


A szétbogozódós

A fenti összegabalyodással indítotok, majd kb. 10 perc után mindenki megy a maga helyére. Bár elsőre meglehet, a szakemberek szerint ez az erős, kiegyensúlyozott kapcsolatokra jellemző (mégis csak a megkérdezettek 8%-a alszik így). Az intimitás és az önállóság tökéletes egyensúlyának tükröződése.


Az elfordulósok

Szeretik a függetlenséget, persze normális értelemben, ez sugallja hogy biztosak vagytok magatokban, és bizalmi kapcsolat van köztetek. Elég népszerű, 27% alszik így a megkérdezett párok közül.


A popó összeérintők

Ez az egy évnél frissebb kapcsolatoknál nagyon jellemző, azt sugallja, hogy komfortosan érzitek magatokat egymás társaságában, nyugodtak vagytok és élvezitek egymás közelségét.


Az ölelkezős

A kapcsolatok elején, illetve az újrakezdett kapcsolatoknál jellemző. Védelmező testtartás, nagyfokú bizalmat jelent, illetve egyenlő partneri viszonyra utal.


A lábbal ölelős

Az a fél, aki a lábával próbálja átölelni a másikat, nagyobb érzelmi vagy szexuális kötődésre vágyik. Ha mindkét fél csinálja ezt a lábával, akkor nem tudnak betelni egymással, és nagyon össze vannak hangolva.


A terpeszkedő

Ha az egyik fél túlságosan elterpeszkedik az ágyon, nem törődve a másikkal, ez elég önző hozzáállást sugall a kapcsolatban, és túlzott dominanciát a részéről. Lehet, hogy érdemes lenne elbeszélgetnetek...

Forrás: littlethings.com


Rátok is jellemző, amit a testnyelvetek mond rólatok?

DIY asztaldekoráció - Készíts mártogatott tányéralátétet

Add meg a módját a szervírozásnak! A tányér alá valót például magad is elkészítheted!

Napi horoszkóp május 23.: a Kosok kezében ott van a megoldás kulcsa, az Ikrek igaz barátjukra számíthatnak

Ma is érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, hisz fontos dolgokat rejtenek az egyes csillagjegyek!

A metálfényű szandál a nyári cipők kis fekete ruhája

Végtelenül lelkesedünk ezért a csillogó csodáért!

Így sminkelj, ha kicsi a szemed

Íme hat könnyű lépés és sminktipp, hogy nagyobbnak tűnjön a szemed!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!