A nap cikke

Itt az első fotó! Emilia Clarke megmutatta új platinaszőke frizuráját – Szerinted is őrületesen áll neki?

Emilia az életben is szőke lett!

Még több olvasnivaló

Itt az első fotó! Emilia Clarke megmutatta új platinaszőke frizuráját – Szerinted is őrületesen áll neki?

11 jel, hogy a pasid annyira szerelmes beléd, hogy folyton csak rád tud gondolni

Idén ősszel próbálj ki valami újat: szerezz be egy lakk kabátot a hideg időszakra!

Bizony, Iszak Eszti is imádja a sült krumplit, de nem ettől ilyen nádszálkarcsú! Hogy mit tesz az alakjáért? Nekünk elárulta...

Most már hivatalos: ötféle Trónok harca spin-off készül a befejezés után

Csak keményen! Várandósan is odateszi magát, és vadul edz Jessica Alba

Kínos egybeesés, vagy csak a véletlen műve? 6 nő viselt épp ugyanolyan ruhát egy esküvőn - és nem azért, mert koszorúslányok voltak!

Éveken át keményen sportoltam, de hiába... Végül ez az edzés volt az, ami örökre megváltoztatta az életemet

Ezt árulja el az alvópózotok a kapcsolatotokról

Europress
Ezt árulja el az alvópózotok a kapcsolatotokról
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Az, hogy álmotokban hogyan helyezkedtek el egymás mellett a partnereddel, sokat elárul a viszonyotokról!

Amikor alszunk, a tudatalattink veszi át az irányítást, tehát a testnyelved igenis sokat elárul rólad, és a párodé is. A leggyakoribb páros alvópózok alapján végzett kutatásból a következő érdekességek derülnek ki, Patti Wood testnyelv szakértő szerint:

Kis kifli-nagy kifli

A klasszikus felállás védelmező, és bizalmat sugároz, a párok mindössze 18%-a alszik így, ebben a szoros verzióban.


Laza kis kifli-nagy kifli

A friss szerelmesek sokkal többet érintkeznek alvás közben, de a kapcsolat előrehaladtával egyre távolodnak egymástól, ez tipikus póz, mert már fontosabbnak tartják a kényelmet és a minőségi alvást.


Az üldöző

Olyan, mint a kifli, csak az egyik fél az ágy szélére kerül, a másik pedig odáig "üldözi" ölelésével. Ez három dolgot jelenthet a szélre kerülő részéről: vagy azt akarja, hogy a másik kövesse, vagy nehezen elérhető akar lenni, a harmadik eset pedig, hogy saját teret szeretne magának. Utóbbi pedig nem csak az ágyra vonatkozik, hanem az egész kapcsolatra...


Az összegabalyodós

Ez a kapcsolat legelején, illetve nagyon túlfűtött érzelmek esetén jellemző, mikor mindkét fél kölcsönösen lelkesül és kötődik. Akik később is ennyire egymásra akadva alszanak, a kapcsolatukra is ez a túl ragaszkodó magatartás jellemző.


A szétbogozódós

A fenti összegabalyodással indítotok, majd kb. 10 perc után mindenki megy a maga helyére. Bár elsőre meglehet, a szakemberek szerint ez az erős, kiegyensúlyozott kapcsolatokra jellemző (mégis csak a megkérdezettek 8%-a alszik így). Az intimitás és az önállóság tökéletes egyensúlyának tükröződése.


Az elfordulósok

Szeretik a függetlenséget, persze normális értelemben, ez sugallja hogy biztosak vagytok magatokban, és bizalmi kapcsolat van köztetek. Elég népszerű, 27% alszik így a megkérdezett párok közül.


A popó összeérintők

Ez az egy évnél frissebb kapcsolatoknál nagyon jellemző, azt sugallja, hogy komfortosan érzitek magatokat egymás társaságában, nyugodtak vagytok és élvezitek egymás közelségét.


Az ölelkezős

A kapcsolatok elején, illetve az újrakezdett kapcsolatoknál jellemző. Védelmező testtartás, nagyfokú bizalmat jelent, illetve egyenlő partneri viszonyra utal.


A lábbal ölelős

Az a fél, aki a lábával próbálja átölelni a másikat, nagyobb érzelmi vagy szexuális kötődésre vágyik. Ha mindkét fél csinálja ezt a lábával, akkor nem tudnak betelni egymással, és nagyon össze vannak hangolva.


A terpeszkedő

Ha az egyik fél túlságosan elterpeszkedik az ágyon, nem törődve a másikkal, ez elég önző hozzáállást sugall a kapcsolatban, és túlzott dominanciát a részéről. Lehet, hogy érdemes lenne elbeszélgetnetek...

Forrás: littlethings.com


Rátok is jellemző, amit a testnyelvetek mond rólatok?

5 jel, amiből észre kell venned, ha valamiben rossz döntést hoztál

Legyen szó akár a karrieredről vagy a párkapcsolatodról: az ösztöneid megsúgják majd, ha valami nem klappol.

Fogyj együtt a kutyáddal/macskáddal, hogy mindketten sokáig egészségesek maradjatok: 5 tipp

A kutya/macska és az ember együttélése jótékony hatással van mindkét fél egészségére. Hát még ha az életmódjukra is figyelnek.

11 jel, hogy a pasid annyira szerelmes beléd, hogy folyton csak rád tud gondolni

Ha nem is mered elhinni a korábbi csalódások miatt, hogy egy férfi igazán szeret téged, akkor mutatunk 11 jelet, ami bizony azt mutatja, hogy mégis!

Idén ősszel próbálj ki valami újat: szerezz be egy lakk kabátot a hideg időszakra!

A hőmérséklet sajnos rohamosan esik, és ha napközben még egész jól elviselhető az indián nyár, az esti órákban biztosan jól jön egy kabát!

Bizony, Iszak Eszti is imádja a sült krumplit, de nem ettől ilyen nádszálkarcsú! Hogy mit tesz az alakjáért? Nekünk elárulta...

Iszak Eszti jó pár éve ott van a reflektorfényben, és ő az, akin sosem láthattunk még egy gramm felesleget sem. Eszti alapvetően nagyon karcsú alkatú lány, ám neki is kell tennie azért, hogy formás és nőies legyen az alakja. A Joy.hu sorozatában ezúttal a csinos műsorvezető avat be bennünket a titkaiba.

Most már hivatalos: ötféle Trónok harca spin-off készül a befejezés után

Hiába zárul le Daenerysék története, Westerostól nem kell búcsút venned!

A horoszkópod szerint ezt rontottad el a legutóbbi kapcsolatodban

Mindenki követ el hibákat, ez már csak így megy. Viszont ha sikerül tanulnod belőlük – például azokból, amiket a párkapcsolatodban rontottál el –, a következő szerelem sokkal tartósabb is lehet.

De rég volt! Így néznek ki ma a Lost – Eltűntek sorozat sztárjai

A 2000-es évek egyik legsikeresebb sorozata volt!

Napi horoszkóp szeptember 22.: az Oroszlánok mindenkinek megmutathatják a bennük rejlő tehetséget, a Mérlegek segítőkészségüknek köszönhetik a népszerűségüket

A hét utolsó munkanapján is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, mert a csillagok ismét izgalmas üzeneteket tartogatnak!

Csupán 295 Ft egy lapszám, a postaládádig szállítva :-)

Csak 885 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!