Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ezt gondolják a férfiak igazából a push-up melltartóról

Ezt gondolják a férfiak igazából a push-up melltartóról
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Egy friss kutatás szerint a férfiaknál a tanga és a push-up melltartó a befutó. Meglepő, meglepő...

Ami a fehérneműket illeti, minden nőnek megvan a saját preferenciája. Alsóneműből van aki a tangára esküszik, mások a franciabugyit preferálják, melltartó terén pedig valaki annyi szivacsot visel, ami az egekig emeli a melleit, van aki pedig inkább az az épp hogy a lehelet vékony csipkékért rajong. Nem meglepő, hogy a pasiknak is van kedvencük női fehérneműk terén, íme az eredmény!

Az AskMen.com 2700 pasit kérdezett meg ebben a témában, alább látható a grafikon, amiből kiderül, hogy melltartóból a push-up vezet (bármennyire is arról panaszkodnak, micsoda félrevezetés...), bugyiból pedig a tanga.A sokak által praktikusságból viselt pánt nélküli fazon viszont csak az utolsó előtti helyen kullog, szóval ha a randi vetkőzéssel végződne, lehet tanácsos inkább másikat választani. A tanga után szerencsére a női nagy kedvenc francia bugyi kapta a második helyet.

"Odavagyok a push-upért, még akkor is, ha tudom, nem valódi." - ért egyet a megkérdezettek majdnem fele, és csak 12% gondolja úgy, hogy ez félrevezető reklám.

Ami még nagyon vicces a grafikonon, hogy a pasik sokkal olcsóbbra tippelik a fehérnemű árát, mint amennyit valójában fizettünk érte. Tehát ha azt gondolod, hogy ő majd odáig lesz a te huszonezres csodádtól, akkor tévedsz...

Ami viszont megnyugtató: 92% azt válaszolta, hogy semmit nem befolyásol a légyott végkimenetelén az, ha a csaj pont olyan fehérneműt visel, ami nem tetszik nekik.

Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!