Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Így készülj fel lélekben életed nagy szerelmére

Europress
Így készülj fel lélekben életed nagy szerelmére
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Hiába jön fehér lovon a herceged, ha nem nyitod ki a kaput előtte.

1. Hozd ki magadból a legtöbbet!

Tedd fel magadnak a kérdést, hogy ki és mi szeretnél lenni, utána pedig gondold végig, miben tér el a mostani énedtől ez a kép. Az elsöprő szerelem bevonzásához elengedhetetlen, hogy boldogan és elégedetten nézz a tükörbe.

2. Szeresd az életet!

Szánj időt arra, ami fontos neked! Muszáj kilépned a mókuskerékből, és megtalálnod a mindennapi örömöket, amik segítenek benne, hogy kiegyensúlyozott hangulatod legyen. Hiszen te is olyan párra vágysz, aki nélküled is boldog volt, csak veled még boldogabb lesz.

3. Tegyél rendet magad körül!

És itt most nem (csak) a gardrób alsó fiókjára gondolunk. Végezz nagytakarítást testi és lelki szinten is: iktasd ki a mérgező emberi kapcsolatokat, és a szervezeted szükségleteire is figyelj oda! Ezek a lépések még vonzóbbá tesznek majd mások szemében.

4. Lelkesedj a szerelemért!

Figyeld meg, hogyan szoktál beszélni a párkapcsolat témaköréről. Ha negatív jelzőket használsz, és folyton csak kellemetlen tapasztalatokat elevenítesz fel, nem csoda, hogy tudat alatt hárítod az ismerkedést. Márpedig így a nagy szerelemre esélyed sincs.

5. Sodródj az árral!

Felejtsd el, hogy ez felelőtlen magatartás lenne. Vannak élethelyzetek, amikor igenis szükség van erre. Mondj igent az olyan programlehetőségekre, melyektől csak régi korlátaid tartanak vissza, és adj esélyt annak, akinek úgy érzed, érdemes!


A te életedbe már megérkezett a nagy szerelem?

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!