Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ha ennyi idős korod után házasodsz, nagyobb eséllyel váltok el

Mamma Mia!
Ha ennyi idős korod után házasodsz, nagyobb eséllyel váltok el
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Egy friss kutatás szerint a legideálisabb életkor a házasodásra a húszas éveid vége!

Ha eddig azt gondoltad, hogy jobb sokáig várni, hogy élhesd kicsit az életed, és biztos legyél benne, hogy ő a nagy Ő, akivel megöregedtek, lehet hogy rossz úton jársz...viszont ha sietve beleugrotok a nagybetűs életbe a gimis szerelmeddel, bizony annak is rossz vége lehet.

A Utah-i egyetem Szociológia tanszékénNicholas Wolfinger vizsgálta ezt a kérdést, és érdekes eredményekhez jutott. Ha A 20-as éveid elején házasodtok össze, 50%-kal nagyobb az esély arra, hogy elváltok, mintha 25 éves korotokig várnátok. Huszonöttől felfelé minden évvel 11%-kal csökken a válás valószínűsége.

Viszont a kései hajadonok se örüljenek túlzottan, ugyanis 32 éves kor után minden évvel 5%-kal nő az esélye annak, hogy válással végződik a szerelmi sztoritok.

Wolfinger az adatokat a 2006-tól vizsgálta, ez a trend pedig elég új keletű, mert a 2000-es évek elejéhez képest csak romlott a harmincasként házasodók helyzete.

A kutatócsoport nem tud kézzel fogható magyarázatot adni ennek az okára, csak feltételezéseik vannak: például az, hogy minél idősebb az ember, annál több az exe, több lehet az elvarratlan szál, a bonyodalom, sőt nyitottabb a félrelépésre is. Hmmm...

Szerinted ez elég meggyőző eredmény ahhoz, hogy átrendezd a fejedben az elképzelésed az esküvőd időpontjáról?

Ilyen sokat változtak 100 év alatt kedvenc kutyafajtáink

Több évszázada élnek a kutyák és az emberek nagyon közeli kapcsolatban, mára már családtagok, munkatársak, segítők – fajtájuktól és természetüktől függően. A kutyafajtákat az ember nagyon is tudatosan hozta létre és alakítja a mai napig . Ezek a "formálgatások" azonban nem mindig válnak a kutya javára.

Igen, jól olvasod: a válószelfi az új őrület az interneten - te képes lennél ilyesmire?

Szakítani sosem jó dolog, elválni pedig ha lehet, még ennél is rosszabb – de nem mindenki szerint!

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!