Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

4 lépéses szexistennő képző

Europress
4 lépéses szexistennő képző
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Azt szeretnéd, ha a pasid egy igazi szex királynőnek tartana? Tudd, hogy ott lakozik benned, csak éppen elő kell húznod pár hozzáállásbeli változtatással!

1) Ismerd a tested!
Ha szeretnél magabiztosan mozogni az ágyban, tudnod kell, mit tud a tested. A rendszeres edzés rengeteget segít, hiszen egy jó ágytornához ki kell állóképesség! Magabiztosabbá és szexisebbé tesz a sport, ettől pedig jobban élvezed majd a szeretkezést is. Egyébként egy alap anatómiatudás is hasznos…

Olvasd el ezt is!2) Ne görcsölj rá!
A legtöbb lány azzal rontja el, hogy már az első pillanatban tökéletes hancúr szupersztár akar lenni, extra fogásokkal akarja elkápráztatni a pasiját. Pedig erre semmi szükség, egy kapcsolatban az is szuper, hogy együtt fedeztek fel új dolgokat, és vezetitek rá egymást arra, ami nektek jól esik. Ha az új pasid odavan érted, akkor úgy is imádni fog, ha nem teszed első alkalommal a nyakadba a lábad, és vágod magad valami extrém pózba.

Olvasd el ezt is!3) Élvezd!
Azt sose feledd, hogy az élvezet nem egy cél, hanem maga az út! Ez nem csak a pasidra, hanem rád is igaz. A lányok hajlamosak a saját vágyaikat háttérbe szorítani, csak azért, hogy megfeleljenek a párjuknak. De ugye, tudod, hogy egyetlen pasinak sem jönnek be azok a lányok, akik képtelen élvezni a szeretkezést?4) Legyenek határaid!
Tudd, hogy mik a határaid, mi az, amit már biztosan nem vállalsz be. Ne várd meg, míg egy rossz élmény ébreszt rá ezekre! Inkább folyamatosan, szép lassan tologasd ki ezeket, mert úgy sokkal izgalmasabb az egész. Sose csinálj valamit meg csak azért, mert attól félsz, hogyha nem teszed, elhagynak. De persze az sem jó, ha mindentől élből elzárkózol...

Hajrá lányok!

Fizess elő a JOY magazinra több, mint 50% kedvezménnyel! Egyéves előfizetés, 11 lapszám 5445 forint helyett 2695 forintért, lapszámonként 495 ft helyett 245 forintért.

Csak 2695 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!