Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Kiderült: a szinglik egészségesebbek a párban élőknél

Europress
Kiderült: a szinglik egészségesebbek a párban élőknél
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ha folyton azon görcsölsz, hogy még mindig nem találtad meg az álompasit, ne stresszelj tovább: eláruljuk, milyen egészségügyi előnyei vannak a szingliségnek, hogy addig se érezd rosszul magad, amíg kivárod az Igazit!

1) Többet edzel: Egy kutatás bebizonyította, hogy az edzőtermekben többen vannak egyedülálló emberek. De ez nem is meglepő, ha nincs pasid, több a szabadidőd, így az edzésre is könnyebben szakítasz.2) Jobban odafigyelsz magadra: Bár nem elsősorban egészségügyi okok miatt, de a szingli fiatalok sokkal jobban odafigyelnek a testükre, mint a párban élők. Ennek pedig a legfőbb oka: hogy szeretnének párt találni. Egy amerikai felmérés szerint az egyedülállóak egészségesebb testtömeg-indexszel rendelkeznek, mint a házasok.3) Egészségesebben étkezel: Általános: míg korábban könnyű salit vacsoráztál, amióta pasid van, rendszeresen pizzát rendeltek este. Nincs mit hozzáfűzni, igaz?4) Többet találkozol a barátaiddal: Tény, hogy a barátokkal töltött idő jó hatással van az egészségi állapotodra és közérzetedre is. Szingliként erre pedig nyilvánvalóan többször kerítesz sort.5) Nem stresszelsz a pénzen: Bár azt mondják, pénzen nem lehet egészséget venni, talán nem teljesen igaz. Egy felmérés azt is bebizonyította, hogy a szinglik jóval kevesebbet aggodalmaskodnak az anyagiakon, ezzel pedig egy komoly stresszforrást iktatnak ki!

Reméljük, minden szingli JOY-lány hamarosan megtalálja az Igazit, de addig is próbáljanak meg arra gondolni, ennek az életformának is megvannak a pozitív oldalai!

Ismerős? 8+1 dolog, amit csak a kismellű nők értenek igazán

Figyelem, némi önirónia szükségeltetik a következő tartalomhoz!

Láttad már Cindy Crawford 1998-as esküvői ruháját? Most végre megnézheted, de készülj fel: egészen más, mint amilyenre számítasz!

A szupermodell és férje házassági évfordulót ünnepelnek, ennek alkalmából megmutatjuk az esküvői képüket!

Anita sütött: "Anna Olson sztárcukrásszal sütöttem!”

A Food Network csatorna sztárcukrásza, a kanadai Anna Olson nemrég Budapesten járt – és nemcsak a dobostortáért és a bejgliért jött, hanem workshopot is tartott!

"Megpróbáltam pornót nézni a férjemmel, ez lett az eredménye"

Elena, a 38 éves, kétgyerekes anyuka meglepődött, mikor férje bevallotta neki, hogy pornót néz. Azt viszon nem sejtette, hogy ezáltal új ajtók nyílnak meg előtte is. Következzen a beszámolója a történtekről.

Micsoda?! 27 évvel fiatalabb pasit szedett fel Madonna

Mindjárt a hatodik X-be lép, de rajta nem fog a kor.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!