Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Kiderült: a szinglik egészségesebbek a párban élőknél

Europress
Kiderült: a szinglik egészségesebbek a párban élőknél
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ha folyton azon görcsölsz, hogy még mindig nem találtad meg az álompasit, ne stresszelj tovább: eláruljuk, milyen egészségügyi előnyei vannak a szingliségnek, hogy addig se érezd rosszul magad, amíg kivárod az Igazit!

1) Többet edzel: Egy kutatás bebizonyította, hogy az edzőtermekben többen vannak egyedülálló emberek. De ez nem is meglepő, ha nincs pasid, több a szabadidőd, így az edzésre is könnyebben szakítasz.2) Jobban odafigyelsz magadra: Bár nem elsősorban egészségügyi okok miatt, de a szingli fiatalok sokkal jobban odafigyelnek a testükre, mint a párban élők. Ennek pedig a legfőbb oka: hogy szeretnének párt találni. Egy amerikai felmérés szerint az egyedülállóak egészségesebb testtömeg-indexszel rendelkeznek, mint a házasok.3) Egészségesebben étkezel: Általános: míg korábban könnyű salit vacsoráztál, amióta pasid van, rendszeresen pizzát rendeltek este. Nincs mit hozzáfűzni, igaz?4) Többet találkozol a barátaiddal: Tény, hogy a barátokkal töltött idő jó hatással van az egészségi állapotodra és közérzetedre is. Szingliként erre pedig nyilvánvalóan többször kerítesz sort.5) Nem stresszelsz a pénzen: Bár azt mondják, pénzen nem lehet egészséget venni, talán nem teljesen igaz. Egy felmérés azt is bebizonyította, hogy a szinglik jóval kevesebbet aggodalmaskodnak az anyagiakon, ezzel pedig egy komoly stresszforrást iktatnak ki!

Reméljük, minden szingli JOY-lány hamarosan megtalálja az Igazit, de addig is próbáljanak meg arra gondolni, ennek az életformának is megvannak a pozitív oldalai!

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!