Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Levél az exhez, aki mellett elhittem, hogy fabatkát sem érek

Levél az exhez, aki mellett elhittem, hogy fabatkát sem érek
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Tudom, hogy nem olvasod. Akkor sem olvastad volna, ha annak idején – négy év és egy félórás szakítós monológ után – egyenesen a kezedbe nyomom. De azért leírom.

Kedves Ex!

Mennyire szerettem volna, hogy kedves legyél velem! A magad módján talán az is voltál, csak a vége felé már nem értékeltem. Nem tagadom, ketten kellettünk a helyzethez.

Hagytam, hogy kritikus szemmel leltározd a testrészeimet meg a képességeimet. „Lehetne öt kilóval kevesebb?” – kérdezted, amikor randizni kezdtem veled, pedig hát sohasem kellett talicskával utánam tolni a hátsó felemet. „Nem!” – küldtelek el a fenébe, hogy aztán megmagyarázd: neked így is jó vagyok, csak építő jelleggel szóltál az érdekemben.

Aztán szerelmesek lettünk. Én beléd, te pedig saját magadba, tehát jól megértettük egymást. Azt hittem, így szokás, mert tinédzser fejjel nem tapasztaltam még mást. Mondtad, hogy ne erőltessem ezt az írást, inkább keressek valami normális szakmát. Mondtad, hogy nem feltétlenül örülsz neki, amikor smink nélkül látsz. Mondtad, hogy te majd megmutatod, miként kell élni a nagybetűset, csak álmélkodva figyeljek rád.

Azóta már óvatosabban álmélkodom. A szakma maradt, a smink viszont kikopott a hétköznapjaimból. Mint ahogy te is, mert szép lassan kezdtem rájönni: neked ez a fajta viselkedés egyszerűen a természeted. Utólag már hálás vagyok, amiért rengeteget fejlődtem melletted. Az igazsághoz viszont hozzátartozik, hogy utánad még többet. Korlátokat kaptam tőled, amiket óriási kaland volt egyenként átlépnem.

Most már nem is tudnánk miről csevegni. Legfeljebb az időjárásról egy keveset. Nálam kisütött a nap – remélem, hozzád is elér a fénye.

Szeretettel:

Akinek a „Jaj, Cicán” kívül mindig is volt igazi neve


Ha te is szívesen üzennél az exednek, a régi barátnődnek vagy akár a múltbéli/jövőbeli énednek, vagy csak kiadnád magadból a gondolataidat, érzéseidet, írj te is levelet! Várjuk Facebook üzenetben!

Ide utazz a horoszkópod szerint, ha OROSZLÁN jegyű vagy!

Egy oroszlánnal utazni csupa izgalom! Végtelenül aktív útitárs, aki mindig megtalálja a legmenőbb helyeket.

5 sztár, akinek nem volt elég 1 menyasszonyi ruha az esküvőjén

Képtelenek voltak választani? Vagy új – és meglehetősen puccos – divat van születőben? Akárhogy is, egyre többen esküsznek arra, hogy többféle menyasszonyi ruhában mutassák meg magukat az olvadozó násznépnek – és persze az egész world wide webnek.

3 dolog, amire idén nyáron végre sort kell kerítened!

Mi már most szólunk, tervezz előre és használd ki ezt a három hónapot.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!