Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

5 ok, amiért szerencsés vagy, ha a legjobb barátodba szerettél bele

Europress
5 ok, amiért szerencsés vagy, ha a legjobb barátodba szerettél bele
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Beleszeretni a legjobb haverodba? Ez egy nagyon bonyolult folyamat kezdetét jelenti, bármi is lesz a kimenetele, de az biztos, hogy a kontra érvek mellett rengeteg a pro is!

Például ezek az előnyei a kapcsolatnak:

1) Mivel régóta ismeritek egymást, nem kell azon agyalni, mit szeretne a másik! Ez főleg az apróságokra igaz: mi a kedvenc étele, milyen filmekre bukik, stb., de azért a fontosabb dolgokban (mire vágyik az élettől) is segíthet!2) Eleinte nagyon vicces lesz a szex. Hiszen talán már sok-sok sztorit megosztottatok egymással, de arra még nem is gondoltatok, hogy egyszer együtt csináljátok majd.3) A szerelmeddel már a kapcsolat legelején rengeteg közös élményetek és beszédtémátok van.4) Sokkal egyszerűbb lesz leszervezni a randikat, és nem fogsz feszengeni sem annyira!5) Bár, ha összejössz a legjobb haveroddal, ott a veszélye, hogy rosszul sül el a dolog, és végül nem csak a párodat, de a szerelmedet is elveszíted. Ha viszont jól alakul, egy olyan biztos, stabil társat kapsz, amiről a legtöbben csak álmodnak!

Ide utazz a horoszkópod szerint, ha OROSZLÁN jegyű vagy!

Egy oroszlánnal utazni csupa izgalom! Végtelenül aktív útitárs, aki mindig megtalálja a legmenőbb helyeket.

5 sztár, akinek nem volt elég 1 menyasszonyi ruha az esküvőjén

Képtelenek voltak választani? Vagy új – és meglehetősen puccos – divat van születőben? Akárhogy is, egyre többen esküsznek arra, hogy többféle menyasszonyi ruhában mutassák meg magukat az olvadozó násznépnek – és persze az egész world wide webnek.

3 dolog, amire idén nyáron végre sort kell kerítened!

Mi már most szólunk, tervezz előre és használd ki ezt a három hónapot.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!