Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

4 szex előtti trükk, amitől jobb lesz a hancúrozás!

Europress
4 szex előtti trükk, amitől jobb lesz a hancúrozás!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A szex utáni ölelkezés bizonyítottan jó hatással van a kapcsolatra, de arra is érdemes odafigyelni, mit teszel hancúrozás előtt! Ugyanis van néhány tevékenység, ami közelebb hoz a pároddal titeket egymáshoz és javul tőle a szexuális életetek.

Szemezzetek!
Hatásos, ha kb. egy percre egymás szemébe néztek mélyen, és vesztek 10 mély lélegzetet egyszerre! Ez leírva talán cikisen hangzik, de párkapcsolati szakértők szerint jelentősen fokozza az intimitást.Nézegessetek közös fotókat!
Elevenítsétek fel a közös élményeket, mert ettől igazán pozitív és szerelmes hangulatba kerülhettek. A rutinszerű mozdulatok sokkal szenvedélyesebbé alakulnak!Osszátok meg a fantáziáitokat!
Erősebbé teszi a kettőtök közötti köteléket, ha eláruljátok egymásnak, milyen titkos dolgokra vágytok az ágyban. Ez egy teljesen új dimenzióba helyezi a szexet is, hiszen sokkal felszabadultabbak és játékosabbak lesztek akkor is, ha egyelőre nem valósítjátok meg őket.Ölelkezzetek!
Szakértők szerint a hancúrozás utáni ölelkezés javít a kapcsolat minőségén, de ez előtte is igaz! Növeli az oxitocin szintet, amitől még közelebb érzitek majd egymáshoz magatokat. Helyezkedjetek el mondjuk kiskifli-nagykifli pózban, és simogassátok egymást!

Még több szextippért klikk ide!

Fizess elő a JOY magazinra több, mint 50% kedvezménnyel! Egyéves előfizetés, 11 lapszám 5445 forint helyett 2695 forintért, lapszámonként 495 ft helyett 245 forintért.

Csak 2695 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!