Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

5 tipp a tökéletes sztriptízhez

5 tipp a tökéletes sztriptízhez
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Forrósítsd tovább a hangulatot: húzd be a sötétítőket és lepd meg a párodat egy szuperszexi sztriptízzel. Tippjeink segítenek!

Részesítsd ma este különleges bánásmódban a kedvesedet és ajándékozd meg őt egy vágykeltő produkcióval. Hidd el, a tánctudás itt most nem számít! Számít viszont sok minden más – soroljuk is, mire figyelj, hogy alakításod garantáltan sikeres legyen.


1. Teremtsd meg a tökéletes atmoszférát!

Valljuk be, azért kevesen vagyunk olyan jóban a testünkkel, hogy díszkivilágításban bevállaljuk ezt a táncot, éppen ezért fontos, hogy kellő időt szánj az előkészületekre. Válaszd ki a megfelelő helyet a lakásban, sötétítsd el a szobát és gondoskodj a hangulatvilágításról. Ez lehet egy lávalámpa, színes égősor, lampionok vagy gyertyák (ez utóbbival óvatosan).


2. Öltözz lengén, de rétegesen!

,hogyan kell sztriptíztáncot táncolni,sztriptíz tippek,otthoni sztriptíz,sztriptíz a hálószobában,szeretik a pasik a sztriptízt,

Hogy a kettő kizárja egymást? Ugyan, dehogy! Kötelezőa szexi csipkefehérnemű, a combfix és a tűsarkú. Erre kapj fel egy farmershortot vagy miniszoknyát és egy gombos felsőt (a gombok fontosak – jól lehet húzni velük az időt)!


***Szexi tippjeink folytatódnak az evamagazin.hu oldalon!***

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!