Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

4 tipp, hogy összeköltözés után is szenvedélyes maradjon a kapcsolatod

Europress
4 tipp, hogy összeköltözés után is szenvedélyes maradjon a kapcsolatod
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Amikor egy házba költözöl végre a szerelmeddel, vége a titokzatosságnak, és bizonyos dolgok rutinná válnak. Hogy ne lakótársként, hanem párként kezeljétek egymást, íme néhány tuti trükk, ami szexin tartja a kapcsolatot!

1) Randizzatok munka után: Sokkal izgalmasabb, ha külön érkeztek egy helyre, mint amikor együtt készültök el a fürdőszobában, és úgy mentek el vacsorázni. Mintha még mindig a randizós fázisban lennétek! Az a rész pedig nagyon, de nagyon szenvedélyes volt, ugye?2) Ne vitázzatok tipikus lakótárs problémákon: Előre beszéljétek meg, hogy ki mit vár el a másiktól, kinek mi a dolga a háztartásban. Hiszen nem segít a szenvedély megtartásában, ha azon veszekedtek, miért nem vitte még le senki a szemetet…3) Nincs munka a hálószobában: Ezt a részt hagyjátok meg kettőtök intim terepének, ahova nem férkőzhetnek be a mindennapi tennivalók! Hiszen, kinek lenne kedve rád ugrani az ágyban, ha te éppen a céges maileket olvasgatod?4) Ne feledkezzetek meg az apró dolgokról: Készíts ágyba reggelit a pasidnak, ha korábban kelsz, vagy hagyj neki dögös üzeneteket a lakás különböző pontjain. Ez majd az ő fantáziáját is beindítja, és sosem laposodik majd el a kapcsolat!

Szerelmes nyarat kívánunk, Joy-lányok!

Napi horoszkóp május 26.: az Ikrek váratlan helyről és személytől kapnak segítséget, az Oroszlánok rátermettségüket bizonyíthatják

A hét utolsó munkanapján se feledkezz meg a horoszkópodról, mert ma is fontos üzeneteket rejtenek az egyes csillagjegyek!

20 szuper frizura göndör hajúaknak

Nem csak az egyenes hajból lehet sok mindent kihozni!

Axente Vanessa a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén

Szupermodellünk újabb álma vált valóra azzal, hogy a világ legnagyobb jelentőségű filmfesztiválján vett részt, ráadásul a kedvenc francia tervezőjével karöltve.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!