Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

7 fura dolog, amire a pasid tuti nem figyel szex közben

7 fura dolog, amire a pasid tuti nem figyel szex közben
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ne aggódj és ne agyalj, csak élvezd! A pasid fütyül ezekre az apróságokra!

Természetes, hogy a nők általában kicsit szégyenlősebbek az ágyban, mint a pasik. De ne hagyd, hogy elrontsa a hangulatod az, hogy azon aggodalmaskodsz, hogy nézel ki, és jajj, mit gondol a pasi...Eláruljuk, mit gondol? Azt, hogy őrült szexi vagy, és örül neki, hogy együtt lehet veled!

Ezek a dolgok viszont tuti hidegen hagyják:

1. Milyen hangokat adsz ki.

Engedd el magad, ha sikítani van kedved, hát sikíts! Nem hogy azt figyeli, milyen fura hangokat hallatsz, de még be is pörgeti, ha verbális visszajelzést is kap tőled.


2. Hogy lógnak a melleid.

Csak te figyelsz arra, milyen idétlenül csüngenek lefelé a cicijeid, ő egyrészt nem is ugyanabból a szögből látja, másrészt nem figyeli, és nem is zavarja. Az már inkább, ha ettől félve magadon hagysz egy pólót vagy melltartót.


3. Az orgazmus arcod.

Nem figyeli, milyen arcot vágsz, miközben elmész, mert vagy éppen koncentrál, hogy tartsa magát még pár másodpercig, vagy éppen veled együtt alél el a gyönyörtől. És igen, neki is fura az arca közben.


4. Pattik, szemölcsök, szúnyogcsípés, bőrhibák.

Még akkor sem, ha épp a popódon van...ő az összképet figyeli.


5. Mennyire izzadsz.

Ez maximum téged zavar, de ha hőgutát kapsz, valószínűleg neki is épp olyan melege van. Sőt, ha izzadsz, a tested több feromont bocsájt ki, ami még jobban beindítja. Nem baj, ha összetapad az izzadt testetek, utána majd beugrotok a zuhany alá egy szexi közös fürdésre.


6. Narancsbőr.

Ugye te sem gondolod komolyan, hogy mikor épp téged gyömöszöl a kedvenc pózában, éppen azt figyeli, hogy az összenyomódott combodon hogyan rajzolódik ki a cellulitisz?!


7. Kósza szőrszálak, borosta.

Persze egy magára adó nő legyen ápolt, ne hagyja elburjánzani a dolgokat...de a pasikat nem érdekli, ha épp nem volt időd elmenni a kozmetikába, és ott van pár kósza szőrszál, vagy épp nem volt időd leborotválni a lábad a légyott előtt. Néha belefér! Örül, ha meztelenül láthat, egy kis szőr nem a világ vége!


Szóval ne agyalj, engedd el magad!

Négy hónapja (szinte) kizárólag magam főzök – 18 dolog, amire rájöttem ezalatt

Életemben először elkezdtem minden nap főzni. Nevessetek, ha akartok, nekem ez nagy dolog.

Napi horoszkóp május 27.:a Bakok komoly elhatározásra jutnak, a Halak bátran vállalják a véleményüket

Mielőtt átadod magad a hétvégének, érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, mert a csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!