Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

6 tipp a szexi vakációhoz

Europress
6 tipp a szexi vakációhoz
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ötletek, hogyan lehet még forróbb a nyaralás a pároddal!

A nyaralás tökéletes a stresszűzésre, és az intimitás, a "parázs" újjáélesztésére, így gondoskodjatok róla, hogy jó sok vakációs szexben legyen részetek! Dr. Emily Morse szex és kapcsolat szakértő tippjeivel úgy fogjátok érezni magatokat, mintha a mézes heteken lennétek:

1. Fontos a helyszín

Válasszatok valami szexi, romantikus helyet a nyaraláshoz, tengerpart, Franciaország, de akár még egy kis eldugott kunyhó is megteszi – a Disneyworld-ös kiruccanást és a történeti túrákat templomokkal tűzdelve pedig hagyd inkább a barátnőkre és a családra.


2. Pakolj szexisen

Hagyd otthon a bő pólókat és buggyos farmert, és dobj be a helyükre pár csábító fehérneműt, babydollt, szexi ruhákat. Fontos, hogy csábosnak érezd magad, és megnőjön az önbizalmad, ezt vésd észbe pakoláskor.


3. Csináljatok szexi bakancslistát

Dobjátok fel kicsit a szokásos repertoárt, és próbáljatok ki új dolgokat. Új pózok, szexis játékok (például a júliusi JOY 48. oldalán lévő erotikus kártyajátékot is kipróbálhatjátok!), új helyszínek – végre csak ti ketten vagytok, nyugiban, és ki tudjátok próbálni. Írjátok meg előre a listát, így nem csak a vakációt, de a huncutkodást is nagyon várjátok majd!


4. Szerelkezz fel

Pakolj be néhány romantikus, szexis kelléket is, például illatgyertyákat, a kedvenc zenéteket, masszázsolajat, síkosítót – tegyél róla, hogy a szoba kellőképp nyugtató, erotikus atomszférájú legyen.


5. Maradjatok az ágyban

Ugye tudod, hogy 11 és 14 óra között nem ajánlott a napon lenni? Ha már nem strandolhatsz, mi is lenne kiválóbb elfoglaltság, mint az ágyban egymást kényeztetni! Ha hétköznap nincs is időtök a hosszú, elnyújtott előjátékra és a lassú menetekre, ügyeljetek arra, hogy a vakáció alatt minél több időt töltsetek az ágyban!


6. Pumpáljátok fel az adrenalin szintetek

Egy új, közösen átélt izgalmas élmény által felszökik az adrenalin szint, ami növeli a vágyat, és az intimitást. Próbáljátok ki a szörfözést, vízisít, hegymászást, és élvezzétek az utóhatását a hálószobában.


Te kipróbálod valamelyik trükköt, ha nyaralni mész a pároddal?

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!