Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ne add fel: 3 randitrükk, ami tényleg működik

Europress
Ne add fel: 3 randitrükk, ami tényleg működik
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Tudjuk, milyen érzés a hónap harmadik pocsékul sikerült randevúja után úgy dönteni, hogy inkább begubózol és elkezdesz nézni a kedvenc öt sorozatod mellett egy hatodikat is. De mielőtt letöltenéd a Mindy Project első részét, próbáld ki ezt a három tippet, és lehet, hogy lesz társaságod is a tévézéshez!

1 – Priorizálj! Ha életed fő projektjeként gondolsz arra, hogy bepasizz, óriási elvárásokkal fogsz érkezni minden randidra – és ez bizony látszani is fog rajtad. Mielőtt beleveted magad az ismerkedésbe, muszáj felfedezned magad és a világot egyedül is: legyenek más céljaid is, mint valaki mellett élni, elvégre senki nem akar olyan partnert, akinek a hobbija a csimpaszkodás.


2 – Ne aggódj! A másik szinglifélelem, amelyet mind ismerünk: az, hogy még nem vagy elég jó senkihez. Lehet, hogy randiról randira mész, de ha nem tartod magad késznek (mert nincs meg az álommeló, álomalak, álomműveltség, stb), automatikusan hátrálni fogsz mindenki elől. Nincs olyan, hogy valaki “készen” van és minden a helyére kerül az életben: ha ehhez tartod magad, rengeteg energiád szabadul fel!


3– Légy jelen! Te is szoktál fejben témákat (és poénokat) gyűjteni, mielőtt megérkezel a randira? Ó ne tedd, különben olyan leszel, mint Bridget Jones, aki belezavarodik abba, hogy a gazdasági hírekről fecsegjen a randipartnerével. Ami sokkal jobban számít: figyelj arra, ami épp történik, legeltesd a szemed a pasin, mosolyogj, figyelj oda arra, mit mond és ebben a lazult állapotban szinte maguktól előjönnek majd belőled a megfelelő reakciók, szavak (és poénok). Engedd, hogy a dolgok maguktól megtörténjenek!

Kíváncsi vagy arra, milyen új ismerkedési módszerről beszélnek manapság a párkapcsolati szakértők? Lapozz a júliusi JOY 34. oldalára, és kiderül!

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!