Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

5 titok, amit a boldog párok ismernek

Europress
5 titok, amit a boldog párok ismernek
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Úgy érzed, van még mit javítani a kapcsolatotokon, mert a közös fotókon úgy néztek ki, mint Tom Művigyor Cruise és Katie Kétségbeesettennéz Holmes? Vesd be ezt az öt trükköt!

1 – Maradj önmagad! Oké, hogy fontos egymáshoz alkalmazkodni, de a kedvenc szokásaidról, rituáléidról ne mondj le: a vasárnap esti hosszú kádban ázás featuring egy jó Patricia Highsmith-krimi vagy a kirándulások a barátnőddel továbbra is legyenek az életed részei, mert így tudod megőrizni magában a szenvedélyt.


2 – Figyelj az apróságokra! Ismersz te is olyan boldog, idős párt, akik még 70 felett is előmelegítik a másik papucsát a radiátoron, mielőtt hazaér a másik és bekészítik a kávét a szerelmüknek, ha korábban indulnak el otthonról? Az ilyen kis figyelmességek rengeteget számítanak: és azt se felejtsd el, hogy nagyjából 5 kedvesség vagy dícséret vált ki egy darab sértést vagy figyelmetlenséget.


3 – Ne drámázz! Az élet nem Hollywood, ahogy azt a GEG nevű remek fiúbanda is megénekelte: szóval nem kell meglepődni azon, hogy a vágyaitok nem égnek az idők végtelenségéig folyamatosan a legforróbb hőfokon. Ha mindketten elfogadjátok, hogy mást jelent szerelembe esni és szerelemben élni és nem érzitek a nyomást, hogy mindig úgy “kellene” viselkednetek, mint a fékon repkedő Edward és Bella, akkor kiegyensúlyott és meghitt marad a kapcsolat.


4 – Az előzőhöz kapcsolódva: ne hasonlítgasd magatokat más párokhoz! Egyrészt: ez nem verseny, másrészt fogalmad sincs, milyen lehet a boldognak tűnők élete otthon, a négy fal között. A szerelmetek amúgy sem attól lesz különleges, hogy olyan, mint másoké, hanem attól, hogy egyedi, rólatok szól, ti formáljátok a személyiségetekkel és a saját szabályaitokkal.


5 – Nyugodtan tervezzétek be a szexet! Oké, nem ez a legromantikusabb tipp, de még mindig jobb egyeztetni a naptárt, mint teljesen leszokni a szeretkezésről. Mindenki fáradt, stresszes és túl keveset alszik, szóval félre a kifogásokkal: bizonyított, hogy ha egy héten legalább kétszer összebújtok, az élet minden területén elégedettebbek és hatékonyak lesztek. És ne felejtsd el: attól, hogy megbeszélitek, hogy kedd délután 5-kor találkozok a kanapén, még lehettek spontánok és meglephetitek a másikat valami szexi dologgal.

A júliusi JOY 40. oldalán található cikkünkbl megtudod, hogyan tehetitek a kapcsolatotokat még jobbá azzal, hogy leszoktok a túl sok kombinálásról!

Négy hónapja (szinte) kizárólag magam főzök – 18 dolog, amire rájöttem ezalatt

Életemben először elkezdtem minden nap főzni. Nevessetek, ha akartok, nekem ez nagy dolog.

Napi horoszkóp május 27.:a Bakok komoly elhatározásra jutnak, a Halak bátran vállalják a véleményüket

Mielőtt átadod magad a hétvégének, érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, mert a csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek!

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!