Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Nem mehetsz férjhez, amíg nem válaszoltál őszintén erre a 17 kérdésre

Europress
Nem mehetsz férjhez, amíg nem válaszoltál őszintén erre a 17 kérdésre
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Férjhez készülsz menni? Szó se lehet róla addig, amíg erre a 17 kérdésre nem válaszoltál - de teljesen őszintén!

01. Ki vagyok én?

Honnan tudhatod, hogy jól választottál férjet, ha ezt a kérdést sem tudod megválaszolni.


02. Boldog vagyok a párommal?

Nem csak azért vagytok még együtt, mert már nincs kedved tovább keresgélni, belefáradtál a randizgatásba, szeretnél megállapodni, vagy esetleg mert 'úgy se jutna jobb'?


03. Miért vagyok még ebben a kapcsolatban?

Tiszteled, szereted a másikat, jól érzed magad vele, annyira, hogy vele akarsz megöregedni is vagy csak félsz a magánytól, anyagi megfontolásból, esetleg nem szeretnél a jól megszokott "mederből" kilépni?

Europress
esküvő előtti kérdések,férjhez menni előtte kérdések,kérdések amikre válaszolj őszintén,

04. Nem érzem úgy, hogy csapdába estem?

Nem csak azért érzed úgy, hogy férjhez kell menned, mert már sok ideje vagytok együtt, és így elpocsékoltnak éreznéd azt az időt, de titkon igazából már szívesebben vetnél véget a kapcsolatnak? Mert ha igen, akkor talán lehet, hogy mégis csak át kellene gondolnod ezt az esküvő dolgot...


05.Egyensúlyban van a kapcsolatunk?

Mindketten ugyanannyi áldozatot hoztok egymásért és a kapcsolatotokért?Ugyanúgy segítitek, támogatjátok egymást, vagy az egyikőtök (mondjuk te!?) többet tesz, míg a másik csak "lógatja a lábát"?


06. Jól tudjuk magunkat érezni együtt?

Nincs is annál rosszabb, amikor csöndben ültök vagy sétáltok egymás mellett, és még beszélgetni se tudtok egy jót. Tényleg egy ilyen házasságban akarsz élni évekig?

Europress
esküvő előtti kérdések,férjhez menni előtte kérdések,kérdések amikre válaszolj őszintén,

07. Jól tudjuk magunkat érezni külön-külön is?

Az is fontos, hogy együtt jól tudjatok szórakozni, de az is, hogy ne legyetek állandóan egymás sarkában. Néha mindkettőtöknek jót tesz egy kis különlét, bulizás a barátnőkkel, sörözés a haverokkal.


08. El tudom fogadni a másikat olyannak, amilyen?

Persze, úgy szeretjük a másikat, ahogy van, miközben pedig az együtt töltött idő az egymáshoz való csiszolódásról (is) szól. De jelenleg hogy érzed, hosszútávon együtt tudnál lenni vele minden rossz tulajdonsága ellenére is?


09. Rosszban is kitartunk egymás mellett?

Biztos vagy benne, hogy a leendő férjed akkor is szeretni fog, ha nem leszel a legjobb formában?Ha beteg leszel? Munkanélküli?Esetleg depressziós? Egyszóval nem csak jóban, hanem rosszban is számíthatsz majd rá?


10. Hova vezet a kapcsolatunk?

Jó dolog a mának élni, de mindenkinek és minden kapcsolatnak szüksége van hosszútávú tervekre. Nem kell állandóan tervezgetni, de nem árt tudni, hogy mi az irány és egyáltalán közösek-e a céljaitok.


11. Megbízom a társamban?

A bizalom a legfontosabb egy kapcsolatban. Ha nem bízol a másikban, megette a fene az egészet.

Europress
esküvő előtti kérdések,férjhez menni előtte kérdések,kérdések amikre válaszolj őszintén,

12. Jó ember a párom?

Azoknak a dolgoknak az ismeretében, amelyeket tudsz a párodról, bármikor kezeskednél érte, ttűzbe tennéd érte a kezed? Bátran állítod, hogy ő egy igazán becsületes, jó ember?


13. Vonzódom a partneremhez?

A fizikai vonzalom nagyon fontos egy párkapcsolatban. Most is és később is. A kémiának működnie kell köztetek, annak hiánya ugyanis hosszútávon meg tudja mérgezni a kapcsolatotokat.


14. Mindig mellettem áll a párom?

Mindenben teljes mellszélességgel támogat, ha kell, kiáll érted és melletted áll? Ő az igazi támaszod, mindig, minden helyzetben?

Europress
esküvő előtti kérdések,férjhez menni előtte kérdések,kérdések amikre válaszolj őszintén,

15. Felnézek a társamra?

Nagyon fontos, ha nem az egyik legfontosabb dolog, hogy fel tudj nézni a másikra, hogy motiváljon, hogy lenyűgözzön.


16. Önmagam tudok maradni a partnerem mellett?

Csiszolódni, formálódni, apró dolgokban változni kell, de fontos, hogy ne kelljen teljesen megváltoznod, kifordulnod önmagadból, új emberré válnod a másik miatt. Ez ugyanis ideig óráig tud menni, de örökké nem...


17. Közösek a terveink, céljaink?

Az egyikőtök nagyvárosba vágyik, a másik kis faluba. Te cicát akarsz, ő kutyát. Te szeretnél gyereket, ő nem... Ha nem ugyanazt szeretnétek hosszútávon, annak nem lesz jó vége. Így nagyon fontos, hogy ugyanazok legyenek a terveitek.

Még több esküvős cikkért kattints IDE!

Miért mondj NEMET a kutyás társkeresőre

Óriási felháborodást váltott ki az egyik kereskedelmi csatorna reggeli műsorában bemutatkozó új kutyás „szolgáltatás”, mely érthetetlen és felfoghatatlan módon teljesen szembemegy a felelős kutyatartás alapvető szabályaival és elfogadott normáival.

Cseppet sem szokványos! Ez a nő a koszorúslányok helyett fiúkkal készített esküvői fotósorozatot

A cuki és megható esküvő előtti fotókért mindenki odavan. Rebeca Abrantes viszont kisebb problémával nézett szembe, amikor elkezdte szervezni a fotózást: nem voltak olyan barátnői, akik részt vettek volna rajta.

Amikor Kate Middleton még csak kísérletezett a ruhákkal – 20 fotó, ami akkor készült, amikor Katalin és Vilmos csak randizgattak!

Katalin hercegné stílusa most maga a tökély, ám volt idő, amikor ő sem mindig tudta, mi áll jól neki.

Szabad edzeni, ha megjön? Ez a fitneszes csaj tudja a választ!

Egy hónapban bizony van pár nap, amikor lehet, hogy még az edzés sem esik jól... Vajon ilyenkor szabad sportolni – vagy jobb a pihenés?

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!