Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

6 tipp, hogyan lehet még romantikusabb a hálószobátok

6 tipp, hogyan lehet még romantikusabb a hálószobátok
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Most 6 szuper tippet is adunk, mivel tehetitek hálószobátokat még romantikusabbá.

01. Színes falak

Válasszatok ki egy színt, amely mindkettőtöknek nagyon tetszik és fessétek ki vele a hálószobát. De felejtsétek el a szürke (50) árnyalatait, illetve a fehéret. Válasszatok valami olyan színt, ami vágykeltő, de nem túl rikító, hangulatos is, és amelyre tekintve a pihenés, a kikapcsolódás és a meghittség jut az eszetekbe.


02. Szép külsejű és jó minőségű ágyneműhuzat

Egy pihe-puha, pamut ágyneműhuzat, amelynek ráadásul a mintája, és a színvilága is közel áll hozzátok nagyon fel tudja dobni az egész hálószoba hangulatát. Próbáljátok csak ki!


03. Ne legyen rendetlenség

Nagyon hangulatromboló tud lenni a hanyagul ledobott szennyes ruha, egy földön heverő táska, néhány pár piszkos cipő, egy pizzás doboz (némi zöldülő pizzával), és még sorolhatnánk... Figyeljetek rá, hogy ne hatalmasodjon el rajtatok a rendetlenség, a hálószoba legyen egy igazi kis szentély, figyeljetek rá, hogy ott mindig rend és tisztaság legyen!


04. Segíts rá a hangulatra egy kis romantikus zenével

Azt mondják, hogy a tévé megöli a hálószoba intimitását, amiben valljuk be, van némi igazság. Viszont egy kis zene senkinek sem árthat. Sőt! Bújjatok össze, hallgassatok némi zenét, ha csak olvasás, vagy beszélgetés közben is. Nagyon romantikus végeredményt tud ám a dolog szülni!


05. Némi hangulatvilágítás sem árthat

Egy szép csillár szinte kötelező minden hálószobába, viszont az esti romantikázásokhoz elég egy kis romantikus hangulatvilágítás a szoba sarkában, esetleg az ágy mellett. Esetleg néhány illatos és látványos gyertya!?


06. Reggelizőtálca a romantikus reggelekhez

Ha nem csak este szerettek romantikázni, hanem reggel is, akkor bizonyára gyakran reggeliztek - vagy reggeliznétek az ágyban. Ehhez pedig szükségetek lesz egy reggelizőtálcához. Egy kis tükörtojás, frissen facsart narancslé, kávé, egy kis virág és rögtön szuper romantikusan indul a reggeletek.

Idén is megcsinálta! Palvin Barbara 2017-ben dívaként tündökölt a Cannes-i vörös szőnyegen - FOTÓK

Palvin Barbara Cannes 2017. Vörös szőnyeg. Új év, új outfit. Lássuk, idén mivel nyűgözött le mindenkit magyar büszkeségünk!

12 kegyetlenül vicces és sorsszerű dolog képekben, amiről tutira magadra ismersz

Mert ugyebár ezek a dolgok törvényszerű, hogy így fognak megtörténni!

Ilyen sokat változtak 100 év alatt kedvenc kutyafajtáink

Több évszázada élnek a kutyák és az emberek nagyon közeli kapcsolatban, mára már családtagok, munkatársak, segítők – fajtájuktól és természetüktől függően. A kutyafajtákat az ember nagyon is tudatosan hozta létre és alakítja a mai napig . Ezek a "formálgatások" azonban nem mindig válnak a kutya javára.

Házasság ez egyáltalán? 9 árulkodó pillanat Melania és Donald Trump testbeszédéből

Véletlenek sorozata? Vagy így akar üzenni Melania a világnak? De pontosan mit?

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!