Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

3 tipp az igazán boldog pároktól

Europress
3 tipp az igazán boldog pároktól
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Belezúgni valakibe egyszerű, de egy kapcsolatban élni olykor nehéz. Ha szeretnéd, hogy minél tovább legyetek boldogok és szerelmesek, sajátítsd el a boldog párok 3 legszuperebb szokását:

Értékelik a kis dolgokat is
Nem kell folyton szexi fehérneműben várni a pasidat, vagy sushival a testeden, mint Samatha Jones, ahhoz hogy fenntartsd a szenvedélyt a kapcsolatotokban. Csak hívd fel ebédidőben, hogy elmondd, hogy hiányzik, vagy küldj neki egy szexi SMS-t. Ezekkel az apróságokkal is növelhetitek a kötődést kettőtök között!


Időt szakítanak a szexre
Bár a kapcsolat elején ki sem bújtatok az ágyból, most arra sem emlékszel, mikor hancúroztatok utoljára egy hatalmasat? Oké, a rengeteg tennivaló mellett néha tényleg nehéz rendszeres szexuális életet élni, beszéljétek meg, hogy ha törik, ha szakad, a heti X alkalommal mindig összebújtok. Talán ez nem túl romantikus, de szükség van rá ahhoz, hogy sokáig boldogan éljetek együtt!


Bátran beszélnek a fantáziáikról
Az igazán boldog párok nem szégyenlősködnek egymás előtt. Nyugodtan és bátran beszélnek a vágyaikról. Ez egyrészt összekovácsolja őket, másrészt így új dolgokat próbálhatnak ki, a közös élmények pedig szintén segítenek a kötődésben.

Ugye, ezek a szokások a te kapcsolatodra is jellemzőek?

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!