Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Miért a pasi haverok adják a legjobb randitanácsokat?

Europress
Miért a pasi haverok adják a legjobb randitanácsokat?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A pasizás egy őrült játszma, ezért fontos, hogy olyan támogatókat és tanácsadókat szervezz magad köré, akik a legjobban tudnak segíteni.

A fiú haverjaid ezért nagyon jók erre a feladatra:


1. Alap: mert ők is férfiak!
Néha tényleg olyan, mintha a két nem nem egy nyelvet beszélne. A fiúk pedig világosan megindokolhatják, hogy ők miért viselkednek úgy ahogy, egy ugyanilyen helyzetben, és mit gondolnak, ha hasonló szituációban vannak.2. Mert meg akarnak védeni
Ha tanácsot adnak, biztosan olyannal látnak el, ami a te javadat szolgálja. Nem szeretnék, hogy szomorú légy, ezért ha olyat mondanak, ami abban a pillanatban rosszul is esik, az később biztosan a hasznodra válik!3. Mert a pasik logikusan gondolkodnak
Amikor a barátnőiddel próbáljátok kitalálni, hogy az adott fiú mit is gondolhat, vagy mit miért csinál, gyorsan egy olyan spirálba keveredhettek, aminek a végén őrült megoldások vannak. A pasik ezzel szemben világosan megindokolva mondják el a véleményüket, nem érzelmeskednek túl semmit, és ez ilyenkor nagyon hasznos!

Fizess elő a JOY magazinra több, mint 50% kedvezménnyel! Egyéves előfizetés, 11 lapszám 5445 forint helyett 2695 forintért, lapszámonként 495 ft helyett 245 forintért.

Csak 2695 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!