Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Így befolyásolja a horoszkópod a randizási stílusod

Europress
Így befolyásolja a horoszkópod a randizási stílusod
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Olvasd el a saját csillagjegyed jellemzését, és nézd meg, illik-e rád a leírás!

Kos

Aktív vagy és nyitott az új dolgokra, szívesebben csinálsz együtt a pároddal valami egészséges közös programot (pl. túrázás), mint hogy csak a kanapén punnyadjatok. Nem szereted a monotonitást, és olyan partnerre vágy, akivel nem minden este ugyanarról a programról szól.


Bika

Kreatív vagy és nagyon romantikus, számodra a tökéletes álomrandi, hogy egy luxus tengerparti házban pihentek és összebújtok, csak ti ketten. Mindent szívesen csinálsz a partnereddel a főzéstől az aktív programokig. A megbízhatatlanság és a negativitás hamar kiábrándít.


Ikrek

Nagyon beszédes vagy, szeretsz mindent megbeszélni a partnereddel a zenétől a politikáig. Azokhoz vonzódsz, akik szociálisan és intellektuálisan is lépést tudnak tartani veled, nem szereted hagyni, hogy ellaposodjanak a dolgok.


Rák

Nagyon érzékeny vagy, és fantasztikus vagy a partnered az érzelmi támogatásban. Szereted nyílnak és biztonságban érezni magad a párod mellett, nem csíped a játszmákat, és ha mindig résen kell lenned.


Oroszlán

Szenvedélyes vagy és nagyvonalú, sokat adsz a partnerednek, szereted vele éreztetni, hogy nagyra tartod és támogatod. Ugyanezt szereted visszakapni a társadtól, ha ez hiányzik, nem sok időt fecsérelsz rá...


Szűz

Nagyon szervezett vagy, és szeretsz mindenben irányítani, egy kreatív randit vagy ajándékot kitalálni neked gyerekjáték. Azok a pasik tetszenek, akik ugyanolyan rendszeretőek és céltudatosak, mint te, az önző és hanyag emberekkel nem működik köztetek a dolog.


Mérleg

Nyugodt természetű vagy, nagyon könnyű beszélni és kijönni veled. Diplomatikus és őszinte vagy, éppen ezért a hevesebb vérmérsékletű emberek nehezen bírják, ha nem tudtok dűlőre jutni egy vitát illetően.


Skorpió

Szókimondó vagy, és a saját normáid szerint élsz. Inkább mondod meg a párod szemébe a tutit, vagy célzol egy szúrós poénnal, mint hogy magadban tartsd a dolgot. Nem jönnek be az olyan pasik akik pletykásak, rosszindulatúak, vagy nem mernek megszólalni mások előtt.


Nyilas

Nagyon jó a humorérzéked, fontos neked a szabadságérzeted. Olyan társat keresel, aki ugyanígy érez, és megérti, ha nem minden nap találkoztok, vagy ha kicsit át kell variálni a programotokat. Nem akarod azt érezni, hogy a kapcsolatod bármilyen téren is befolyásol.


Bak

Minden tettedért felelősséget vállalsz, fontos neked, hogy megbízhass a partneredben. Olyan partnerre vágysz, aki támogat, és türelmes veled, mikor puffogsz, cserébe ő feltétel nélkül megbízhat benned.


Vízöntő

Folyamatosan fejleszted magad és előre haladsz, így nem tudod azokat az embereket értékelni, akikben nincs meg a kellő motiváció és önismeret. Számodra az ideális partner, aki szociálisan olyan érzékeny, mint te, és ugyanolyan tisztességesen és kedvesen fordul a többi emberhez.


Halak

Szelíd természetű vagy, olyan társra vágysz, aki felismeri a gyengédségedet, és csak támogat és érezteti veled, hogy szeret. Cserébe melletted különlegesnek érezheti magát, és érezheti, hogy meghallgatod, amit mond.


Rád igaz, ami a csillagjegyednél áll?

Négy hónapja (szinte) kizárólag magam főzök – 18 dolog, amire rájöttem ezalatt

Életemben először elkezdtem minden nap főzni. Nevessetek, ha akartok, nekem ez nagy dolog.

Napi horoszkóp május 27.:a Bakok komoly elhatározásra jutnak, a Halak bátran vállalják a véleményüket

Mielőtt átadod magad a hétvégének, érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, mert a csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!