Ne maradj le a Joy-Napokról!
Már csak nap
óra
perc
A nap cikke

10 apróság, amivel nap mint nap megerősítheted a házasságodat

Úgy érzed, bármit kibír a kapcsolatotok? Akkor most adunk még néhány ötletet, hogy nap mint nap erősíthessétek ezt a köteléket!

Még több olvasnivaló

10 apróság, amivel nap mint nap megerősítheted a házasságodat

Ezt árulja el a személyiségedről, milyen fehérneműt hordasz legszívesebben

Tök jó szépségtippek sütőtökkel minden őszimádónak

Mit szólnál, ha itt élhetnél? Less be a világ legdrágább házába – érdemes!

Őszi divattrükkök: így variáld a sálad, hogy ne csak melegítsen, de trendi is legyen

Rajongsz a kókuszvízért? Vigyázz, mert nem olyan egészséges, mint hiszed!

Egészségesen étkezel, tartod a diétádat, de egy dekát sem fogysz? Lehet, hogy te is ezt rontod el!

A 4 legfontosabb képesség, amit a sikeres kapcsolathoz el kell sajátítani

5 romantikus lánykérés története

5 romantikus lánykérés története
Facebook
Viber
Twitter
Google+
Pinterest
Előfizetek
Igen, igen, igen. Akadnak olyan pillanatok, amikor még a férfiak is kútba dobják pasis önérzetüket és képesek kalapot emelni az igazi romantika előtt. Tagadják? Ezt az egyet, nem. Magasban vagy mélyben. Levegőben vagy vízben. A szerelemnek teljesen mindegy. A lovagi kortól fényévekre, a JOY bemutatja napjaink legromantikusabb lánykéréseit, mert a letérdelek a konyhában típus, nem menő.

26573.w.jpg

Fotó: Europress

A nagy kérdés nyomában

Minden csoda egy napig tart. Léteznek azonban olyanok, amelyek elkísérnek egy egész életen át. Totális meglepetés, váratlan varázslat. Romantika, ahogy mindenki szeretné. Eredeti ötletek, őszintén és szerelmesen…

Bakik a nagy napon! Vicces esküvői történetek!

Dupla dinamit, Orsi (27)

Előfordul olyan, amikor párunknak sikerül úgy szervezkedni a hátunk mögött, hogy semmit nem veszünk észre. De mi történik akkor, ha meglepetés csokorban érkezik? Totális megsemmisülés.

„Az egész egy verőfényes nyárvégi napon kezdődött, amikor is a pasim felhívott és bejelentette: csomagoljak, mert megyünk Olaszországba. Spontán? Naná, így a legizgalmasabb. Persze, hogy benne voltam a dologban. De túlságosan elfoglalt a semmiből jött nyaralás, így hát sejtésem sem volt, mi vár majd rám igazán. A Toscanai körutazás, egy kicsit Szex és New Yorkosan. Ez idő tájt már 6 hónapos terhes voltam. Gyönyörűen gömbölyödött a pocim, de ez cseppet sem zavart. Az ellső napokban eldugott, romantikus szállodákban aludtunk, ahol tényleg csak egymással lehettünk elfoglalva. Aztán a negyedik nap váratlanul átmentünk egy lenyűgöző, méregdrágának tűnő kifinomult hotelba. Lementünk a tengerpartra és egy váratlan pillanatban letérdelt elém és elővett egy dobozt, amiben két gyűrű pihent. Hirtelen levegőt sem kaptam. Persze, a barátom meg hónapok óta mondogatja, hogy mennyire nem híve a házasság intézményének. Igazi átverés. Olyan boldog voltam, amelyet nem lehet szavakba önteni. Váratlan utazás egy meglepetés leánykéréssel. Teljesen ledöbbentem. Ilyen nincs, hogy nekem ennyire szuper lovagom legyen -mondogattam. Azonban ezzel még nincs vége. A totális megsemmisülés kedvéért folytatódott az álom. A csodálatos vacsorát egy forró éjszaka követett. Reggel, amikor felébredtem, jött az újabb telitalálat. A vőlegényem átölelt és a fülembe súgta: - akkor hozzám jössz MA feleségül? Micsoda??? Itt? Most? Sokkot kaptam és csak azt tudtam ismételgetni, hogy ez nem velem történik. Ez egy álom, csípjen meg valaki. Fogalmam sincs, honnan került elő a menyasszonyi ruha, ráadásul tökéletesen rám öntve, kis vacakkal a hasamban. Fel se ocsúdtam, máris jött az olasz esküvőszervező hölgy a menyasszonyi csokorral, aki végre előléphetett rejtekhelyéről. Pár percre rá a fodrász, és kozmetikus is. Még most is libabőrös vagyok, ha csak rá gondolok. Ahogy elkészültem, már várt ránk az esküvői autó és a sofőr, aki elvitt minket egy gyönyörű kis olasz kápolnához, ahol meg már a pap bácsi fogadott minket. Gyertyafények mellett egy kis hamisítatlan olasz hegedűkíséret, csak hogy teljes legyen agyi orgazmusom. Létezik olyan nő, aki ettől nem olvadna el? Ugye, nincs. A férjem utólag elmesélte mennyi szervezői munkája volt. Segített neki egy magyar esküvőszervező hölgy is, Varga-Kovács Tímea, akivel folyamatosan tartotta a kapcsolatot. Hogy nem vettem észre? Nem is értem, de örülök, mert így volt álomszerűen tökéletes az egész. Kis idő elteltével megérkezett új lakónk is, Patrik, csak hogy meglegyen az összkép. Most már tudjuk, igaz az a legenda, hogy a baba megérzi az anyukája boldogságát, mert nála nyugodtabb kisfiút találni sem találtunk volna.”

Miért (nem) akarnak nősülni a férfiak?

Elmerülve, Gábor (26)

Biztosan sokan vagyunk olyanok, akik szívesebben elcserélik a romantikát, mondjuk egy adrenalin bombára. Mi van akkor, ha a kettő együtt hoz lázba minket? Extrém romantika férfi szemmel. A JOY ebben is elmerült egy kicsit…

"Már régóta együtt éltem barátnőmmel, amikor is elterveztük, hogy elutazunk Egyiptomba, Hurghadára. Miért pont ide? 40 fok, szikrázó napsütés, Vörös-tenger. Nem hiszem, hogy magaráznom kellene tovább a dolgot. Ráadásul itt a leggyönyörűbb a tenger élővilága. Lenyűgöző halrajok, csodálatos korallok. Leírhatatlan. Szóval, nem lehet kihagyni. Mi sem tettük. Ráadásul szerettem volna örökre emlékezetessé tenni ezt a kiruccanást, ezért eldöntöttem, hogy megkérem a kedvesem kezét. Hogyan? Szerintem mindenki sejti már a bevezetőmből. Mielőtt lemerültünk volna, a kezemhez kötöttem a gyűrűt, amit egész nyaralás alatt dugdostam. Amikor a szerelmem, a tenger alatt csodálta a mélységet és pár méterre kerültünk egymástól, előbányásztam és a markomba szorítottam a kis köves szépséget. Elkezdtem felé úszni, és amikor közeledett elkaptam a kezét és megmutattam neki, mit rejt a tenyerem. Óvatosan "ráhúztam az ujjára és megöleltem. Csodálatos érzés, amikor a mélység okozta adrenalin találkozik a szerelemmel. Miután feljöttünk, hosszasan csókolóztunk és alig akartuk elengedni a másikat."

Még több szerelem témájú cikkért kattints IDE

--pagebreak--

Magasság mámorában, Evelin (29)

Hallottunk egy legendát, miszerint oxigén szegény állapotban, az érzékek felerősödnek. Ez igaz lehet a szerelem nevű tébolyra is? Valószínűleg igen, és talán magyarázatot ad arra is, hogy aki egyszer a hegymászás rabja lesz, az örökké az is marad. Akárcsak, a szerelemé.

"Én és a kedvesem rendszeres járjuk a természetet. Mivel imádjuk és csodáljuk a hegyeket, a barátainknak nem is volt meglepő mesebeli történetünk. Egyszer, amikor neki vágtunk Svájc félelmetes szikláinak, a barátom olyanban sántikált, amire álmomban sem gondoltam volna. Már napok óta, csak felfelé tornáztuk magunkat, amikor egy hihetetlenül szép vízeséshez keveredtünk. Megálltunk egy picit pihenni, mire ő a szikla széléhez merészkedett és oda hívott. Ekkor letérdelt elém és elővett egy apró kis dobozkát és azt mondta: hozzám jössz feleségül? Nem tudom, hogy a magasság okozta oxigénhiánytól, vagy csak meglepettségtől, de olyan fantasztikus érzés uralkodott el rajtam, amelyet nem lehet leírni. Mintha valami szer felerősítette volna érzékeim. Nem is bírtunk magunkkal, azonnal egymásnak estünk, pedig nem volt éppen meleg. Persze igent mondtam és azóta én vagyok a legboldogabb feleség a világon."

Tuti tippek álom esküvőkre Makány Mártától

Betyárosan, Zoltán (33)

Fehér lovon szőke herceg a XXI. században? Nem menő. Fekete lovon betyárnak öltözve? Na, az menő. Eredeti leánykérés, magyaros virtussal…

„Leánykérés? Nem esett nehezemre kiötleni valami eredetit, mivel mindig agyament pasi hírében álltam. Sopronban voltam labdarúgó, amikor szerelmünk megérett már egy következő lépcsőfokra. Ezért kitaláltam, hogy megkérem kedvesem kezét, csak kicsit máshogy, mint ahogy azt a mesékben olvashatjuk. Egy barátommal beöltöztünk, olyan igazi magyaros betyárnak. Ezután óriási ujjongás közepette átlovagoltuk a várost, persze fenemód integetett nekünk mindenki. Olyan fél óra után megérkeztünk végre kedvesem házához, aki persze mit sem sejtett. Csodálkozva jött ki a házból, mi ez a hangoskodás. Mivel addigra már a hangulat a tetőfokára hágott, már cseppet sem izgultam. Könnyedén kezdtem hozzá a monológomhoz. Nincs itt se szőke herceg, se fehér ló, viszont itt vagyok én, fekete lovon, betyárként, és nagyon szeretlek. Hozzám jössz feleségül?” – hát nem eredeti???"

Megérkezett az Intimissimi Menyasszonyi Kollekciója

Toronymagasan, Vica (30)

Montmartre, Szajna-part, Notre Dame. Lehet romantikusabb helyszínt találni, mint a szerelem fővárosa? És ha már úgy is dúl a l’amour, az IGEN biztosan borítékolható. Szerelem a köbön.

„Aki Párizsba megy a párjával, biztosan felejthetetlen napok elé néz. Én sem számítottam másra, mégis sikerült rendesen meglepnie kedvesemnek. Történt ugyanis, hogy párom néhány gyönyörűen eltöltött nap után – hajózás a Szajnán, séta a festők negyedében -, azzal állt elém, hogy most meg kell bíznom benne, mert akkor lesz tökéletes a kis terve. Vár rám egy kis meglepetés. Bele menetem, mert nagyon kíváncsi voltam. Ezután bekötötte a szemem egy sállal és beültetett egy taxiba. Fogalmam sem volt hova tartunk, szuperül megszervezett mindent. Aztán furán sokat kellett sétálni, majd lépcsőzni. Azért ez már kicsit gyanús volt. Habár sejtésem beigazolódott, mégis sikerült a meglepetés. Mikor megengedte, hogy levegyem a szememről végre a kötést, ott térdelt előttem egy gyűrűvel a kezében. Hol? Naná, hogy több száz méter magasban az Eiffel-torony tetején, háttérben a gyönyörű Párizzsal. A döbbenettől és a lenyűgöző látványtól majdnem leszédültem. A körülöttünk álló emberek meg csak tapsoltak és örültek nekünk. A kedvesem persze határozottan újra megkérdezte, hogy ugye hozzá megyek feleségül? Én meg, kiabáltam a szélbe, hagy vigye hírül szerelmünket. IGEN! IGEN! És IGEN!”

Szöveg:Szamosszegi Gábor

Még több szerelem témájú cikkért kattints IDE!

Napi horoszkóp október 22.: a Bikák mások boldogságáért dolgoznak, a Szüzek komoly elhatározásra jutnak

Ma is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

10 apróság, amivel nap mint nap megerősítheted a házasságodat

Úgy érzed, bármit kibír a kapcsolatotok? Akkor most adunk még néhány ötletet, hogy nap mint nap erősíthessétek ezt a köteléket!

Napi horoszkóp október 21.: a Mérlegek nagy lépésre készülnek, a Vízöntők megmutathatják, miféle tehetség rejlik bennük

A hosszú hétvégén se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét üzentek neked is!

Egy kis szauna lecke következik

Egyre népszerűbbek a szeánszok, egyre többen járnak. De vajon tudjuk, hogyan kell viselkedni ott?

Ezt árulja el a személyiségedről, milyen fehérneműt hordasz legszívesebben

Az, hogy mit választasz vásárlás közben, sokat elmond rólad!

Tök jó szépségtippek sütőtökkel minden őszimádónak

Ha ősz, akkor jönnek a tökös szépségápolási termékek!

Így téliesítsd a kertedet: 8 tipp

Muszáj egy kicsit előkészíteni a kertet a télre, hiszen annyit dolgoztál vele egész évben, annyi energiát fektettél bele, nem hagyhatod a következő néhány hónapra parlagon....

Ajjaj! Katy Perry koncertjén csúnya baki történt

Egészen jól reagált az énekesnő.

Mit szólnál, ha itt élhetnél? Less be a világ legdrágább házába – érdemes!

Több száz világsztár otthonáról mutattunk már képeket, de ez most egészen más lesz!

Ezeket az őszi szépségtrendeket kár lenne kihagynod!

Tippek egyenesen a legnagyobb sztároktól.

Őszi divattrükkök: így variáld a sálad, hogy ne csak melegítsen, de trendi is legyen

Még ha nem is kimondottan szereted az őszi időt, az évszak trendtippjeit te is imádni fogod!

Rajongsz a kókuszvízért? Vigyázz, mert nem olyan egészséges, mint hiszed!

Imádod a kókuszvizet, mert finom és egészséges? Akkor nem árt tudnod még valamit a kedvenc hozzávalódról!

Egészségesen étkezel, tartod a diétádat, de egy dekát sem fogysz? Lehet, hogy te is ezt rontod el!

Mindent, de tényleg mindent megteszel azért, hogy leadj pár kilót, ám csak nem akar sikerülni a dolog?

Fizess elő féláron!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!