Női testápolás

Mix Your Nature

Mix Your Nature Fényvédő Testápoló Stift Csipkebogyó Kivonattal SPF 30

Női testápolás

Mix Your Nature

Mix Your Nature Fényvédő Testápoló Stift Csipkebogyó Kivonattal SPF 30

Tudtad, hogy a fényvédelem élvezetes is lehet, miközben nemcsak a bőrödet, hanem még a környezetet is véded? Erre most lehetőséged van az új Mix Your Nature fényvédő krémekkel! A Mix Your Nature Fényvédő Testápoló Stift Csipkebogyó Kivonattal SPF 30 széles körű védelmet biztosít az UVA és UVB sugarak ellen is, és mindezt sikerült úgy megvalósítanunk, hogy csupa természetes összetevőt használtunk. A fényvédő hatóanyag nem nano cink-oxid, amit egy olyan formulába tudtunk zárni, ami teljesen elkenhető, nem hagy fehér réteget, és gyorsan fel is szívódik. Csupa természetes összetevő megkoronázva csipkebogyó-kivonattal, melynek főbb hatásai: nyugtat, és táplál, hatásosnak tartják a hegesedés, a ráncok, a korai bőröregedés jelei, az UV-károsodás ellen; segíti az érett és problémás bőrt; támogatja a szövetek regenerálódását, jótékonyan hat a sérült bőrre; antioxidánsokat tartalmaz, segít a bőrnek visszanyerni természetes tónusát és színét, az egyenletes, ragyogó és fiatalos megjelenésért.

Szavazok

Kneipp

Kneipp Derűs nap tusfürdő

Női testápolás

Kneipp

Kneipp Derűs nap tusfürdő

Élvezze az élet szépségét az élénkítő Kneipp® Derűs nap aroma tusfürdővel. A Litsea Cubeba és a citrom természetes illóolajainak friss, ragyogó illata bizonyítottan javítja a hangulatot. A gyógynövényes ápoló formulát tartalmazó tusfürdő ápolja a bőrt zuhanyozás közben és után. A természetes tápláló olajat tartalmazó formula védi és megőrzi a bőr saját védőrétegét és gondoskodik arról, hogy bőre puha és rugalmas maradjon.

Szavazok

Weleda

Skin Food testvaj

Női testápolás

Weleda

Skin Food testvaj

Natrue minősítéssel rendelkező natúrkozmetikum bio összetevőkkel. Intenzív ápolás száraz és nagyon száraz bőrre. Gazdag hidratálókrém, melyet a már bevált Skin Food receptúra ihletett. Egyedülálló összetételének köszönhetően hosszan tartó hidratálást biztosít. Az árvácska, körömvirág és kamilla nyugtató kivonatai újra egyensúlyba hozzák az igénybevett bőrt, míg a bio shea- és kakaóvaj intenzíven táplál. Gyorsan beszívódó formula, mely nem hagy zsíros érzést maga után és egy bársonyosan finom érzést kölcsönöz. A narancs, levendula és benzoé illatjegyeinek köszönhetően kellemes illattal borítja a testet. A ragyogóan puha bőrért. Hatékonysági mutatók: • +55%-kal hidratáltabb bőr 4 hét után • -13% bőrérdesség 2 hét után (napi 2x-i használat) • 2-4 hét után növeli a lipidszintet Bőrgyógyászatilag igazoltan hatékony és bőrbarát. Mikroműanyagtól, genetikailag módosított alapanyagoktól és ásványolaj alapú összetevőktől mentes.

Szavazok

Balea Med

Ultra szenzitív CICA testápoló krém száraz és érzékeny bőrre

Női testápolás

Balea Med

Ultra szenzitív CICA testápoló krém száraz és érzékeny bőrre

A Balea med ultra szenzitív CICA testápoló krém ideális a száraz és érzékeny bőr regeneráló és tápláló ápolására. Kíméli a mikrobiom egyensúlyát*, ezenkívül olyan értékes hatóanyagokkal nyugtatja és hidratálja a bőrt, mint az ázsiaigázló-kivonat, az allantoin és a cink CPA. *A testápoló krém támogatja a bőrflóra egyensúlyát és az ép barrier funkció fenntartását. Ultra szenzitív testápoló krém Regenerál és hidratál Ázsiai gázló (cica) ápoló kivonatával és allantoinnal Cink PCA-val nyugtatja és óvja az igénybevett bőrt Parfüm-, parabén- és színezékmentes

Szavazok

CLARINS

BODY SHAPING CREAM

Női testápolás

CLARINS

BODY SHAPING CREAM

Alakformáló krém a test kontúrjainak formálására és feszesítésére. Ez az ikonikus, rendkívül hatékony testápoló krém háromszoros karcsúsító, feszesítő és formáló hatást biztosít. Lassítja a rezisztens zsírok zsírsejtekbe történő bejutását, így korlátozza az új zsír raktározását. Ráadásul elősegíti és felgyorsítja a felesleges zsír eltávolítását. A formulában használt sarkvidéki ferment kivonat célzott raktározást gátló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek több egymást kiegészítő mechanizmussal fejtik ki hatásukat. Természetesebb formula, amely 96%-ban természetes összetevőket tartalmaz. Feszesebb, simább bőr. A bőr intenzíven hidratált, puha és selymes. A ráncok kisimulnak és a sziluett formálodik. Karcsúbb karok, csípő, térd, has és derék. Használja reggel és/vagy este a célzott területekre. Növelje a Masvelt Advanced Alakformáló krém hatékonyságát exkluzív, 100%-os manuális önmasszázs módszerünkkel.

Szavazok

Mix Your Nature

Mix Your Nature Habkrém Kávévajjal

Női testápolás

Mix Your Nature

Mix Your Nature Habkrém Kávévajjal

A fő összetevő ebben az isteni habkrémben a kávévaj: egy lágy, kellemes, könnyen bőrrevihető vaj erőteljes kávéaromával, mely gazdagon tartalmaz antioxidánsokat és a bőr számára jótékony anyagokat. Kiváló összetevője a bőrápoló és az öregedésellenes készítményeknek. Elismerten serkenti a kollagén és elasztén termelődést, segít a bőrszerkezet helyreállításában és hozzájárul a bőr természetes védőrétegének megfelelő működéséhez. A kávévaj ideális testápoló masszázsvaj, a narancsbőrellenes kezelésekhez, a ráncellenes alkalmazásokba, a szemkörnyék, a bőrcsíkok és a száraz bőr ápolására. Emellett tartalmaz még kakaóvajat, sheavajat, kókuszolajat, melyek segítségével javítja a bőr szerkezetét, erősíti a védőréteget, táplál és hidratál. Rugalmassá, bársonyossá, puhává varázsolja bőrünket. Gyulladáscsökkentő hatása miatt érzékeny, irritált bőrre is alkalmas.

Szavazok

X-Epil Intimo

X-Epil Intimo Intim mosakodógél - Sensitive

Női testápolás

X-Epil Intimo

X-Epil Intimo Intim mosakodógél - Sensitive

Biztosíts természetes védelmet és ápold a lehető leggyengédebben intim területeidet az X-Epil Sensitive intim mosakodógéllel, mely érzékeny bőrökhöz kifejlesztett formulájával nem csak bőrbarát módon tisztít, hanem hatékonyan nyugtatja is az irritációnak kitett területeket. Használhatod az intim zónák mindennapos tisztításához, valamint a bőr természetes védekező képességének a támogatásához. Biztos lehetsz abban, hogy selymesen lágy, szenzitív formulájával a legérzékenyebb, irritációnak kitett bőrfelületeket is hatékonyan nyugtatja és ápolja. De segítségül hívhatod a nem kívánatos szőrszálak borotvával történő eltávolításához is, hiszen a szőrszálakat puhítva megkönnyíti azok eltávolítását és segíti a borotva fej könnyebb siklását a bőrfelszínen. Nem csak az intim zónában, hanem akár az egész testen is alkalmazhatod.

Szavazok

Marionnaud SKIN SYSTEM

Hydrating tusfürdő Energizing

Női testápolás

Marionnaud SKIN SYSTEM

Hydrating tusfürdő Energizing

Legalább 90%-ban természetes eredetű összetevők Vegán formulák Azonnali hidratálás 25%-ban újrahasznosított műanyagból készült - újrahasznosítható csomagolás (a kupak nélkül) Ellenállhatatlan illatok és krémes textúrák Morning Shot - Energizing: Azonnal feltölt energiával a grapefruit és a narancsvirág merész jegyeivel

Szavazok

Bioderma

Atoderm Intensive balzsam

Női testápolás

Bioderma

Atoderm Intensive balzsam

Intenzív nyugtató, bőrmegerősítő balzsam viszketéscsillapító hatással, a nagyon száraz, irritált, ekcémás bőr számára. A növényi szteroidok viszketéscsillapító hatása nyugtatja a gyulladt bőrt, és megbízható védelmet nyújt. Viszketéscsillapító, bőrgyógyászatilag aktív összetevőjének, a PEA-nak köszönhetően azonnal csillapítja a viszketést és csökkenti a vakarózás kényszerét. Nyugtató, tisztító összetevőkben gazdag, melyek azonnal nyugtatják az irritációt. Egyedülálló Lipigenium™ komplex tartalmának köszönhetően, mely a bőrben természetesen megtalálható biolipideket tartalmaz, az Atoderm Intensive balzsam tartósan visszaállítja a bőr természetes védekezőképességét. A szabadalmaztatott Skin Barrier Therapy™ megakadályozza a bőrszárazság kialakulásáért felelős allergének bejutását a bőrbe, emellett meggátolja a Staphylococcus aureus nevű baktérium megtapadását és elszaporodását a bőrön. Alkalmazásával a bőr tisztává, nyugodttá és egészségessé válik. Nagyon jól tolerálható.

Szavazok

ADRIENNE FELLER

AROMAZEN ARDONIA TESTOLAJ

Női testápolás

ADRIENNE FELLER

AROMAZEN ARDONIA TESTOLAJ

Bőrfeszesítő, bőrfiatalító hatású, selymes testolaj. Az Aromazen Ardonia testolaj a harmónia nagymestere. Különleges növényi olajok, illóolajok, virágkivonatok, természetes vitaminok és ásványok egyedülálló kompozíciója a tökéletes testápolásért. A növények illata és a bennük rejlő energia elementáris erővel formálja pozitív irányba az emberi gondolkodást, látásmódot, hogy alkalmazóját óhatatlanul a harmónia, és így a szépség irányába vezesse.

Szavazok

Organic Shop

MEGÚJÍTÓ TESTRADÍR FAHÉJJAL ÉS MÉZZEL

Női testápolás

Organic Shop

MEGÚJÍTÓ TESTRADÍR FAHÉJJAL ÉS MÉZZEL

Bio fahéj kivonattal, bio mézzel és természetes cukorral készült testradír. A fahéj és a cukor kombinációja gyengéd és nyugtatókényeztetést nyújt bőrének. A méz vitaminokkal látja el és hatékonyan táplálja. 99%-ban természetes összetevők, vegán

Szavazok

THE BODY SHOP

Sheás Testvaj

Női testápolás

THE BODY SHOP

Sheás Testvaj

Szeresd és tápláld bőröd Sheás testvajunkkal úgy, ahogyan eddig sosem! 97%-ban természetes eredetű összetevőkkel gazdagítottuk beleértve a Méltányos Közösségi Kereskedelmi, kézzel készített sheavajat Ghánából, és a Méltányos Közösségi Kereskedelmi babassu olajat Brazíliából. Vegán testvajunk nem kevesebb, mint 96 órán át puhítja és hidratálja a nagyon száraz bőrt is, enyhe ragyogást kölcsönözve neki. Ez az intenzíven krémes ápoló újrahasznosítható csomagolásban érkezik hozzád alumíniumkupakkal és Méltányos Közösségi Kereskedelemből származó, 100%-ban újrahasznosított műanyaggal Indiából. Hasznosítsd újra te is, így vigyázva gyönyörű Földünkre! Gyorsan beszívódó formulája nem hagy maga után zsíros vagy ragacsos érzetet - kend a bőrödre vékonyan, vagy vastagabb rétegben, ha extra hidratálásra van szükséged! A bőrápolás még sosem volt ennyire felszabadító!

Szavazok