Férfi illat - félszelektív

Női testápolás
Női arcápolás - széles körben terjesztett
Női arcápolás-luxus
Női illat - szelektív
Női illat - félszelektív
Férfi illat - szelektív
Férfi illat - félszelektív
Tudatos termékek - Bio
Tudatos termékek - Cruelty Free
Tudatos termékek - Vegán
Tudatos termékek - Megújuló/Öko/Zero waste
Hajápolás
Hajformázás
Dekor- kozmetikumok - arc
Dekor- kozmetikumok - száj
Dekor- kozmetikumok - szem
Dekor- kozmetikumok - kéz
Design-díj
Anti-aging
Az év innovációja
Gyógyszertárban forgalmazott szépségtermékek
Szépségápolási kisgépek

TOM TAILOR

TOM TAILOR FOR HIM EDT

Részletek

TOM TAILOR

TOM TAILOR FOR HIM EDT

A TOM TAILOR SZERINT BÁTRAN MONDJ IGEN-T AZ ÉLETRE ÉS ÖNMAGADRA. A TOM TAILOR FOR HIM IS EZEKET AZ ÉRTÉKEKET KÉPVISELI, HOGY SPORTOS ELEGANCIÁVAL AZ ÉLET MINDEN KALANDJÁT ÁTÉLHESD, ÉS A TE KEZEDBEN LEGYEN AZ IRÁNYÍTÁS. AZ ILLAT A FÉRFIASSÁG ÉS AZ ELEGANCIA TÖKÉLETES ELEGYE. A FEJBEN BERGAMOT, TANGERIN ÉS MÁLNA FRISSÍT FEL, MÍG A SZÍVBEN BAZSARÓZSA, LEVENDULA ÉS GERÁNIUM VIRÁGOS JEGYEI DOMINÁLNAK. EZT ÖLELI KÖRÜL AZ ALAPJEGY A FŰSZERES LEZÁRÁSÉRT SZANTÁLFÁVAL, PACSULIVAL ÉS BŐRREL.

Szavazok

ADIDAS

CULTURE OF SPORT STRK

Részletek

ADIDAS

CULTURE OF SPORT STRK

AZ ADIDAS BODY CARE ÚJ PARFÜMVONALAT VEZET BE, AMELYET A TUDOMÁNY SEGÍTSÉGÉVEL FEJLESZTETT KI, HOGY KAPCSOLATOT TEREMTSEN A SPORT GONDOLKODÁSMÓDJÁVAL ÉS AZ ÁLTALA KIVÁLTOTT TUDATÁLLAPOTTAL. A STRIKE – A FÉRFI FOCISTÁK IHLETTE, DINAMIKUS ILLAT ZÖLD, CITRUSOS ALMA ÉS BERGAMOT JEGYEKKEL NYÍLIK MEG. A SZÍVBEN A LEVENDULAOLAJ ÉS A NYÍRFA TISZTA AROMÁJÁNAK FÉRFIAS JELLEGE A MOGYORÓS JEGYEKKEL ÉS A PATCHOULIVAL VÁLIK TELJESSÉ. TÖRJ KI A HÉTKÖZNAPOKBÓL A SPORT EREJÉVEL!

Szavazok

AVON

AVON MAXIME FOR HIM KÖLNI

Részletek

AVON

AVON MAXIME FOR HIM KÖLNI

AZ AVON MAXIME FOR HIM ÉLÉNK, ERŐTELJES ILLAT EGYEDISÉGET, MAGABIZTOSSÁGOT ÉS SZENVEDÉLYT ÁRASZT MAGÁBÓL. AZ ŐSIDŐK ÓTA ISMERT TÖMJÉN EREJÉVEL ISTENI ILLATOT ALKOT, AMELY A MANDARINLEVELEK FRISSESSÉGÉVEL ÉS A VASFA KARAKTERESSÉGÉVEL VÁLIK IGAZÁN ELLENÁLLHATATLANNÁ. FELTÜZEL, ERŐT AD, A MAXIMUMRA PÖRGET!

Szavazok

ADIDAS

Adidas Culture of Sport CHRG

Részletek

ADIDAS

Adidas Culture of Sport CHRG

AZ ADIDAS BODY CARE ÚJ PARFÜMVONALAT VEZET BE, AMELYET A TUDOMÁNY SEGÍTSÉGÉVEL FEJLESZTETT KI, HOGY KAPCSOLATOT TEREMTSEN A SPORT GONDOLKODÁSMÓDJÁVAL ÉS AZ ÁLTALA KIVÁLTOTT TUDATÁLLAPOTTAL.CHARGE - FÉRFI FUTÓK IHLETTÉK EZT A LENYŰGÖZŐ ILLATOT, AMELYNEK A GRAPEFRUIT ÉS A KUMKVAT CSÍPŐS, FŰSZERES ÉS GYANTÁS ÁRNYALATAI ADNAK IZGALMAS CSAVART. MINDEZ UTAT ENGED A SÓS FENYŐ JEGYEK, AZ ALMAZAMAT, A BORÓKA BOGYÓ ÉS A MUSKÁTLI AROMÁS KEVERÉKÉNEK, AMELY BÁRSONYOS, FÁS-PÉZSMA ALAPPAL RENDELKEZIK ÉS A CÉDRUSFA, VALAMINT A KASMÍR ILLATÁVAL KIEGÉSZÜLVE VÁLIK MÉG LEFEGYVERZŐBBÉ. TÖLTSD FEL ÉLETED A FUTÁS POZITÍV ENERGIÁJÁVAL! FOLYTASD, CSAK ÍGY TOVÁBB, BÁRMIT IS CSINÁLSZ!

Szavazok

REPLAY

TANK CUSTOM HIM EDT

Részletek

REPLAY

TANK CUSTOM HIM EDT

A VÁROSI HANGULAT IHLETTE A REPLAY ÚJ ELRAGADÓ ILLATVONALÁT, AMI A TRENDI FIATALOKAT CÉLOZZA MEG EGYEDI BENZINESKANNA FORMÁJÁVAL ÉS MATT FEKETE SZÍNÉVEL. AZ ILLAT A TERMÉSZETES ELEGANCIA ÉS AZ INTENZÍV ÉRZÉKISÉG TÖKÉLETES KOMBINÁCIÓJA. A VIBRÁLÓ YUZU, A PEZSGŐ BERGAMOTT, A GYÖMBÉR, A FŰSZERES KARDAMOM ÉS GYÓGYNÖVÉNYEK KÜLÖNLEGES KEVERÉKE NYITJA AZ ILLATOT. AZ ELEGÁNS SZÍVJEGYEKBEN AZ AROMÁS LEVENDULA, A FRISS ÁNIZS, A VAD JÁZMIN, A ZAMATOS SZILVA, FÖLDES VETIVER ÉS FÁS PACSULI JELENIK MEG. A SZANTÁLFA, AZ ÉRZÉKI TONKABAB, AZ ARANY BOROSTYÁN ÉS A RAGYOGÓ PÉZSMA TESZIK IGAZÁN FÉNYŰZŐVÉ ÉS KIFINOMULTTÁ AZ ILLAT ALAPJÁT.

Szavazok

POLICE

TO BE EXOTIC JUNGLE MAN EDT

Részletek

POLICE

TO BE EXOTIC JUNGLE MAN EDT

AZ IKONIKUS TO BE KOPONYÁK EGY ÚJ DIMENZIÓT NYITNAK A TO BE EXOTIC JUNGLE ÚJ ILLATVONALLAL, AMI EGZOTIKUS SZIGETEKRE, VADREGÉNYES ERDŐKBE VEZET MINKET A NAGYVÁROS HELYETT, ÉS EGY ÚJ, IZGALMAS UTAZÁSRA SZÓLÍT. A POLICE TO BE EXOTIC JUNGLE MEN EGY ERŐS ÉS FRISS ILLAT FÉRFIAKNAK, AMI A RAGYOGÓ BERGAMOTTNAK ÉS LÉDÚS MANDARINNAK KÖSZÖNHETŐEN ÉLETTEL TELI ÉS ENERGIKUS. AZ ILLAT PIKÁNS SZÍVÉBEN A CSÁBÍTÁS KITELJESEDIK, AHOGY FŰSZERES BORS AZ ALMA ÉS RÓZSA MODERN JEGYEIVEL TELJES ÖSSZHANGBAN BONTAKOZIK KI. A LUXUS ÉRZETE VÉGIGKÍSÉR, A GAZDAG FÁS ALAPJEGYEKNEK KÖSZÖNHETŐEN, AMI BÁRSONYOS PÉZSMÁVAL EGÉSZÜL KI. A TERMÉSZETKÖZELI KONCEPCIÓT TÜKRÖZI AZ IZGALMAS BOTANIKUS MINTÁK MEGJELENÉSE A CSOMAGOLÁSON, AMI A ZÖLD DZSUNGELT IDÉZI. ERŐTELJES SZÍNEK, AMELYEK A DIVATIPARBAN IS MEGJELENTEK, ADNAK AZ ÜVEGGEL EGY KÜLÖNLEGESEN VIBRÁLÓ, FIGYELEMFELKELTŐ MEGJELENÉST.

Szavazok

PLAYBOY

PLAYBOY MY VIP STORY FÉRFI EAU DE TOILETTE

Részletek

PLAYBOY

PLAYBOY MY VIP STORY FÉRFI EAU DE TOILETTE

BÁRMI IS LEGYEN IS AZ ÚTI CÉLOD, ÁLLJ KÉSZEN AZ UTAZÁSRA. A MY VIP STORY EAU DE TOILETTE EGY KALAND KEZDETE, IZGALMAS, FRISS BERGAMOTT, GRAPEFRUIT ÉS CITROM AROMÁIVAL, AMELYEK FOKOZZÁK AZ ÉRZÉKSZERVEKET ÉS FELKÉSZÍTENEK MINDENRE. ÜDITŐ AROMÁS CITRUS ILLAT

Szavazok

BLAUER

UNITED STATES HIM EDT

Részletek

BLAUER

UNITED STATES HIM EDT

A UN1T3D STATES ILLATOK A BLAUER MÁRKA ÉRTÉKEIHEZ NYÚLNAK VISSZA: A MÁRKA 1936 ÓTA JELEN VAN AZ EGYESÜLT AMERIKAI ÁLLAMOKBAN. AZ ILLATOK AZ AMERIKAI ÁLMOT TESTESÍTIK MEG, A FIATALSÁGOT, A LAZA ÉLETSTÍLUST ÉS AZ UTAZÁS ÉLMÉNYÉT KÖZVETÍTIK. MODERN ÉS KIFINOMULT ILLAT, AZ EXKLUZÍV KARDAMOM, A LÉDÚS BERGAMOTT ÉS AZ ÉRZÉKI SZERECSENDIÓ MEGLEPŐ KEVERÉKE. A SZÍVJEGYEKBEN VIBRÁLÓ LEVENDULA , FŰSZERES GERÁNIUM ÉS MAGÁVAL RAGADÓ NARANCSVIRÁG JELENIK MEG. AZ ILLAT A KRÉMES SZANTÁLFA, KIFINOMULT KASMÍRFA ÉS LÁGY LORENOX ALAPJAIRA ÉPÜL. EGY DINAMIKUS ÉS ELLENÁLLHATATLAN FÉRFI EGYEDÜLÁLLÓ VARÁZSA.

Szavazok

ESPRIT

ESPRIT MAN EDT

Részletek

ESPRIT

ESPRIT MAN EDT

MUTASD MEG, AMI ELSŐ PILLANTÁSRA REJTVE MARAD! AZ ESPRIT MAN KIFEJEZI SZÍNES EGYÉNISÉGED. OLYAN FÉRFIAKNAK SZÓL, AKIK MEG AKARNAK LEPNI MÁSOKAT VIDÁM, ÉLETIGENLŐ OPTIMIZMUSUKKAL, MERT AZ ILLAT, AMIT VISELSZ LEGYEN OLYAN MINT TE – JÁTÉKOS VAGY AKÁR SZENVEDÉLYES. AZ ESPRIT MAN AROMÁS ILLATKOMPOZÍCIÓ GYÜMÖLCSÖS, VIZES ÉS FÁS JEGYEK ÖTVÖZETE. A FEJILLATBAN A TENGERI SZELLŐ AZ ALMA ÉS A BERGAMOT GYÜMÖLCSÖSSÉGÉVEL PÁROSUL. A KIFEJEZŐ SZÍVBEN A MOSZATPÁFRÁNY, A GYÖMBÉR ÉS A VETIVER ELEGYE HÓDÍT MEG. A FÉRFIAS ALAPJEGYET PACSULI, MOHA, PÉZSMA ÉS SZÁRAZ FÁS JEGYEK ALKOTJÁK. AZ ÚJ ESPRIT FÉRFI ILLAT EGY DINAMIKUS ILLAT, AMI KIFEJEZI FÉRFIASSÁGOD ÉS IMPULZIVITÁSOD.

Szavazok