Női arcápolás – luxus

Erborian

BB Cream

Női arcápolás – luxus

Erborian

BB Cream

Az Erborian BB 5 az 1-ben bőrtökéletesítő krém a koreai és francia szakértelem ötvözete. A 7 gyógynövény komplexet tartalmazó BB krém segíti egységesíteni az arcbőrt, miközben bársonyos, hibátlan megjelenést biztosít. Hidratálja, táplálja és frissíti az arcbőrt és védi azt a napsugárzás káros hatásaitól. SPF 20-at tartalmaz. Minden bőrtípusra ajánlott.

Szavazok

IMAGE Skincare

Vital C Hydrating Anti-Aging Serum

Női arcápolás – luxus

IMAGE Skincare

Vital C Hydrating Anti-Aging Serum

A Vital C Hydrating Anti-Aging Serum minden bőrtípusra kiváló: lágyítja a ráncok megjelenését és küzd a környezeti károk ellen. A hialuronsav segít a bőrbe zárni nedvességet. Támogatja a rugalmas, feltöltött bőrképet. A formula többféle stabil C-vitamint tartalmaz, és harcol a fakó bőr ellen, egészséges, fiatalos ragyogást teremtve. Antioxidáns védelmet nyújt a napi környezeti stresszel szemben. A megtisztított bőrre reggel és este kell felvinni. Az IMAGE Skincare márka egyik legnépszerűbb terméke.

Szavazok

VÍZANGYAL PREMIUM Cremediq

AGELESS ANGEL - hialuron szérum

Női arcápolás – luxus

VÍZANGYAL PREMIUM Cremediq

AGELESS ANGEL - hialuron szérum

Feszesítő, ráncfeltöltő hatású hialuron szérum, különböző méretű, magas minőségű hialuronsavval. Szentkirályi ásványvíz alappal, minőségi hatóanyagokkal, valamint exkluzív csomagolásával lopja be magát szívünkbe. A hozzáadott növényi kollagénnek köszönhetően rugalmassá teszi a bőrt. A tudomány és a szépség találkozása végre új szintre emeli az arcápolást.

Szavazok

Institut Esthederm

Intensive hialuronsavas krém

Női arcápolás – luxus

Institut Esthederm

Intensive hialuronsavas krém

Az Intensive hialuronsavas krém három különböző típusú hialuronsavból áll, amelyek intenzíven hidratálják a bőrt, és ösztönzik a hialuronsav természetes előállítását. Hidratál, intenzíven ápolja és feltölti a ráncokat és a finom barázdákat. Újraindítja a sejtek aktivitását, hogy ezáltal a bőr visszanyerje teltségét és feszességét. Kiegészíti a hialuronsav bevitelének hatékonyságát. Hialuronsav: A szervezetünkben természetesen meglévő molekula. Ez a bőr „víztárolója”. A Hyaluronic® olyan szabadalmaztatott, egyedülálló formula, amely képes a bőr legmélyebb rétegeibe is behatolni, hogy vízzel feltöltődve helyreállítsa a szövetek állagát.

Szavazok

CHANEL

No1 DE CHANEL RICH CREME

Női arcápolás – luxus

CHANEL

No1 DE CHANEL RICH CREME

A N°1 DE CHANEL gazdag textúrájú revitalizáló arckrém vörös kaméliával. A vörös kamélia nagyon különleges virág, a N°1 DE CHANEL termékcsalád fő összetevője, télen virágzik és örök fiatalságát rendkívüli energiájának köszönheti. A vöröskamélia-kivonat amellett, hogy 63%-kal serkenti a bőr vitalitási mechanizmusait, megvédi azt az oxidatív stressztől, ezáltal megőrzi fiatalosságát. A gazdag textúrájú arckrém alkalmazásával a ráncok kisimulnak, a bőr visszanyeri ruganyosságát, a pórusok pedig láthatóan összehúzódnak. Kényelmes érzetet nyújt, arcunk utána szinte kicsattan a vitalitástól, napról napra láthatóan simább lesz, szinte megszépül. A N°1 DE CHANEL szépségápolási termékcsalád koncepciójának középpontjában mindenkor a környezettudatosság áll. A termékcsalád készítményeinek formulái akár 97%-ban is tartalmazhatnak természetes eredetű és 76%-ban a kaméliából kivonatolt összetevőket. A termékek minden bőrtípusra, így érzékeny bőrre is használhatóak.

Szavazok

COLLISTAR

GOCCE MAGICHE Protective Drops Fényvédő cseppek arcra 50 ml

Női arcápolás – luxus

COLLISTAR

GOCCE MAGICHE Protective Drops Fényvédő cseppek arcra 50 ml

A Collistar GOCCE MAGICHE Fényvédő cseppek a napi arcápolási rutin leginnovatívabb tagja. Nélkülözhetetlen azok számára, akik szeretnék megelőzni az öregedés első jeleit egy hatékony védelmet nyújtó fényvédővel, továbbá megadni bőrüknek azokat a minőségi anti-aging hatóanyagokat, amelyekkel bőrük sokáig fiatalos, egészséges és hidratált marad. A GOCCE MAGICHE Fényvédő cseppek nem csak az UV sugarakkal, hanem a bizonyítottan sejtkárosító infravörös sugarakkal és az elektronikai eszközökből származó kék fénnyel szemben is védelmet nyújt, ellenállóvá teszi a bőrt a környezeti stresszfaktorokkal szemben, egyenletessé varázsolja a bőrszínt, ragyogást és fiatalos frissességet nyújt. Izzadságálló formulákkal készült, így sportoláshoz is használható, a szabadtéri kocogástól kezdve az evezésig, bármilyen mozgásforma során védelmet nyújt.

Szavazok

Bobbi Brown

Vitamin Enriched Face Base

Női arcápolás – luxus

Bobbi Brown

Vitamin Enriched Face Base

A Vitamin Enriched Face Base-t úgy tervezték, hogy egyetlen egyszerű lépésben táplálja, feltöltse és előkészítse az arcbőrt. A hidratálókrém kellemes érzetet biztosít, miközben egy sminkfixáló teljesítményét nyújtja, primerként is funkcionál. A gazdag, mégis könnyű és gyorsan beszívódó krémes textúra B-, C- és E-vitaminok ápoló keverékével készül, mélyen hidratál - zsíros érzet nélkül -, és tökéletes alapot teremt a sima, friss, hibátlan sminkeléshez.

Szavazok

ADRIENNE FELLER

ROSE DE LUXE TÁPLÁLÓKRÉM

Női arcápolás – luxus

ADRIENNE FELLER

ROSE DE LUXE TÁPLÁLÓKRÉM

Kivételesen tápláló krém érett, vízhiányos, táplálást igénylő bőr ápolására, mely tökéletes kiegészítője a Rose de Luxe hidratálókrémnek. Különlegességét a damaszkuszi rózsa illóolaja, az erdei vadrózsa kivonata és az argánfaolaj adja, melyek harmonizálóan, feszesítően és élénkítően hatnak az arcbőrre.

Szavazok

CLARINS

CRYO FLASH MASK

Női arcápolás – luxus

CLARINS

CRYO FLASH MASK

A legújabb krioterápiás technikák által ihletett intenzív bőröregedésgátló krémmaszk. Ez a nagy hatékonyságú arcmaszk, amelyet a krioterápia és a Clarins szakértelme ihletett, reprodukálja a hideg előnyeit a bőrön, hogy megelőzze és leküzdje az öregedés jeleit. Formulája erőteljes hatóanyagokat kombinál - M.G.A. molekula mentolból és bio ligetszépe kivonat - a megemelt, feszes és fiatalosan ragyogó bőr elérése érdekében. Sima, ultrafriss kékeszöld krém textúrája jégként siklik a bőrön, és intenzív, azonnali kriohatást biztosít. Láthatóan hatékony már az első alkalmazástól kezdve. Minden bőrtípusra. Eredmények: Lifting hatás, feszesebb bőr. Tökéletesebb, kisimult és szebb bőr. Ragyogást fokozó hatás

Szavazok

Omorovicza

Királynő Esszencia

Női arcápolás – luxus

Omorovicza

Királynő Esszencia

A selymesen hidratáló Királynő Esszencia a természet különleges összetevői segítségével tölti fel és készíti elő a bőrt a bőrápolási rutin további lépéseire. Mélyen hidratáló gomba kivonatot és hialuronsavat tartalmaz, amely növeli a bőr hidratáltságát és teltebbé varázsolja a bőrt, a paradicsom kivonat pedig véd a városi szennyeződések és az idő előtti bőröregedés ellen. Kisimítja rugalmassá és természetesen ragyogóvá teszi a bőrt. Tisztítás után vigyen fel néhány cseppet száraz bőrére. Várjon néhány percet, amíg beszívóik, majd folytassa bőrápolási rutinját.

Szavazok

ADRIENNE FELLER

ROSE DE LUXE HYALURON SZÉRUM

Női arcápolás – luxus

ADRIENNE FELLER

ROSE DE LUXE HYALURON SZÉRUM

Anti-aging hatású szérum hyaluronsavval és természetes növényi összetevőkkel a bőr extra hidratálásáért és feszesebbé tételéért. A Rose de Luxe terméksorozatnál a rózsa ihletett meg bennünket. A rózsa egyedisége és semmihez nem fogható sejtfiatalító hatása. A szépség egyik titka a gyönyörű bőr. A Rose de Luxe terméksorozatnál a rózsa varázslata, egyedisége és semmihez nem fogható természete inspirált bennünket: a bársonyos, érzékeny szirmok és a rózsa ereje, melyet törékenysége mellett is sugároz a világba. A rózsából kinyert illóolaj az illóolajok közül a legmagasabb frekvenciával rendelkező olaj. Erőteljes sejtstimuláló, anti-ageing hatása már évezredeken át bizonyított. A rózsa illóolaja és a dinamizáló rózsakvarc bársonyossá, ragyogóvá és fénnyel telivé varázsolja a bőrt, a rózsa ereje támogatja a nőiességet.

Szavazok