Férfi illat - szelektív

Női testápolás
Női arcápolás - széles körben terjesztett
Női arcápolás-luxus
Női illat - szelektív
Női illat - félszelektív
Férfi illat - szelektív
Férfi illat - félszelektív
Tudatos termékek - Bio
Tudatos termékek - Cruelty Free
Tudatos termékek - Vegán
Tudatos termékek - Megújuló/Öko/Zero waste
Hajápolás
Hajformázás
Dekor- kozmetikumok - arc
Dekor- kozmetikumok - száj
Dekor- kozmetikumok - szem
Dekor- kozmetikumok - kéz
Design-díj
Anti-aging
Az év innovációja
Gyógyszertárban forgalmazott szépségtermékek
Szépségápolási kisgépek

DOLCE&GABBANA

K BY DOLCE&GABBANA

Részletek

DOLCE&GABBANA

K BY DOLCE&GABBANA

MEDITERRÁN FÁS AROMÁS ILLAT. K BY DOLCE&GABBANA EGY EAU DE TOILETTE, AMELY A FÉRFIASSÁG ÚJ KORSZAKÁT ÜNNEPLI. EGY ÚJ ILLAT FÉRFIAKNAK, MELY FELIDÉZI AZ OLASZ VIDÉKET, A MEDITERRÁN DÉLI NAPFÉNYT A CITRUSOK FRISSESÉGÉVEL, VÉRNARANCCSAL ÉS SZICÍLIAI CITROMMAL. K BY DOLCE&GABBANA, MELY AZ ERDŐS TOSZKÁN HEGYEK FRISS FÖLDES ILLATÁT HOZZA EL. AZ ILLAT VÉGÜL TÜZES PIMIENTO PAPRIKÁVAL EGÉSZÜL KI. FÉRFIAS. HITELES. LENYŰGÖZŐ.

Szavazok

BVLGARI

MAN WOOD NEROLI EDP

Részletek

BVLGARI

MAN WOOD NEROLI EDP

BVLGARI MAN KOLLEKCIÓ BEMUTATJA LEGÚJABB ILLATÁT, A BVLGARI MAN WOOD NEROLI-T, EZZEL TÜKRÖZVE AZ EMBER ÉS TERMÉSZET KÖZÖTTI KAPCSOLATOT. EGY FELVILLANYOZÓAN ÚJ ILLAT, MELYET A BVLGARI MEDITERRÁN ÖRÖKSÉGE INSPIRÁLT. A BVLGARI MAN WOOD NEROLI A NEROLI RAGYOGÓ JEGYEIVEL NYIT. FRISS ÉS VIRÁGOS, A RAGYOGÓ NAPSÜTÉS ENERGIÁJÁVAL, MELYBEN A CITRUS ESSZENCIÁJA SÓVAL ÉS BERGAMOTTAL EGÉSZÜL KI, HOGY FELIDÉZZE A MEDITERRÁN TERMÉSZETET. AZ ILLAT SZÍVJEGYÉBEN A CÉDRUS ÉS A CYPRINOL KETTŐSE NARANCSVIRÁG-KIVONATBAN MÁRTÓZIK MEG, AMITŐL MELEG ÉS FÁS ÉRZETET KAP AZ ILLAT. EHHEZ A BOROSTYÁN ÉS A BŐR JEGYEI IS KEVEREDNEK, EZZEL SUGÁROZZA A MEDITERRÁN ÉGHAJLAT NYUGTATÓ ÉS ŐSI FENSÉGESSÉGÉT. A FEHÉR PÉZSMA AKKORD ZÁRJA AZ ÚJ FÉRFI ILLATOT, AMELY MÁR A BVLGARI MÁRKA VÉDJEGYÉVÉ VÁLT. FÉRFIAS, ÉRZÉKI ÉS RAGYOGÓ, OLYAN ÉRZETET AD, AKÁRCSAK EGY MÁSODIK BŐR LENNE.

Szavazok

MERCEDES-BENZ

MERCEDES-BENZ THE MOVE

Részletek

MERCEDES-BENZ

MERCEDES-BENZ THE MOVE

MERCEDES-BENZ THE MOVE. AZ ILLAT A FÉRFINAK, AKI MOZGÁSBAN VAN. A SZABADSÁG SZELE LENGI BE EZT A CSÁBÍTÓ ILLATOT. EGY AROMÁS FOUGERE, DINAMIKUS, MODERN ÉS EGYEDI. A GRAPEFRUIT SAVANYKÁS GYÜMÖLCSÖSSÉGE EGYBEOLVAD A KARDAMOM FŰSZERES JEGYÉVEL, MELYET AZ ALMAVIRÁG VESZ KÖRÜL. A BABÉRLEVÉL ÉS A MUSKÁTLI AROMÁS JEGYEIT MEGFŰSZEREZI EGY INNOVATÍV SÓS TENGERI FUVALLAT. EGYEDI, ALAPJEGYET KIEMELI AZ ÉRZÉKI ÉS MELEG TONKA BAB. A DIZÁJN HŰEN TÜKRÖZI AZ EGYSZERŰSÉG, A LETISZTULT TECHNOLÓGIA SZIMBÓLUMÁT. EGY ÁTTETSZŐ CSILLAG, MELYET AZ ÜVEG HÁTULJÁBA GRAVÍROZTAK.

Szavazok

GUCCI

GUILTY COLOGNE EAU DE TOILETTE

Részletek

GUCCI

GUILTY COLOGNE EAU DE TOILETTE

A #FOREVERGUILTY KAMPÁNY AZ ÖNKIFEJEZÉS ÉS BÁTORSÁG MEGTESTESÍTŐJE. A GUCCI GUILTY COLOGNE A KLASSZIKUS COLOGNE ILLATOK MODERN ÚJRAÉRTELMEZÉSE. ALESSANDRO MICHELE ALKOTTA MEG A GUCCI GUILTY COLOGNE-T, AMI A HAGYOMÁNYOS OLASZ PARFÜM ÚJ, INTENZÍV ÉS AROMÁS VÁLTOZATA ÉRZÉKI, FÁS JEGYEKKEL ÉS EGY VÁRATLAN BEFEJEZÉSSEL.

Szavazok

ABERCROMBIE&FITCH

AUTHENTIC MAN EDT

Részletek

ABERCROMBIE&FITCH

AUTHENTIC MAN EDT

AZ AUTHENTIC MAN ILLATOT AZ AZ ÚJ GENERÁCIÓ INSPIRÁLTA, AKIK SZABADON GONDOLKODNAK, SZERETIK A KIHÍVÁSOKAT, A SZABADSÁGOT ÉS AZ ŐSZINTESÉGET. CLEMENT GAVARRY MESTER PARFÜMŐR (FIRMENICH) ELÁRULTA AZ ILLAT MÖGÖTTI KONCEPCIÓT: “VALAMI IDŐTLEN, MÉGIS FRISS ÉS KELLEMES. AZ AUTHENTIC FOR MEN FRISSESSÉGE KIEMELI VISELŐJÉNEK EREDETISÉGÉT: TERMÉSZETES, IDŐTÁLLÓ ÉS FELEJTHETETLEN.” FEJJEGYÉBEN MEGTALÁLHATÓ A GRAPEFRUIT ÉS A BERGAMOT FRISSÍTŐ TONIKJA, MELYET AZ ŐRÖLT FEKETE BORS TESZ IGAZÁN TISZTÁVÁ. A GYÖMBÉROLAJ ADJA MEG A MELEG TERMÉSZETESSÉGÉT AZ ILLATNAK, ZSÁLYAOLAJJAL ÉS LEVENDULÁVAL FOKOZVA ANNAK FRISSESSÉGÉT A SZÍVJEGYBEN. VÉGÜL MELEG ÉS VIBRÁLÓ FÁS JEGYEK ZÁRJÁK AZ ILLATOT.

Szavazok

HUGO BOSS

BOSS THE SCENT ABSOLUTE FOR HIM EAU DE PARFUM

Részletek

HUGO BOSS

BOSS THE SCENT ABSOLUTE FOR HIM EAU DE PARFUM

A BOSS THE SCENT ILLATCSALÁD ÚJ CSÁBÍTÓ ILLATA A ABSOLUTE FOR HIM. A SÖTÉT BOROSTYÁN SZÍNŰ ILLATOT SÖTÉT BARNÁSSZÜRKE ILLATÜVEG REJTI MAGÁBA, BRONZSZÍNŰ FÉMKUPAKKAL. A PARFÜM FŰSZERES ÉS ÜDE GYÖMBÉRREL INDÍT, AMELY A SZÍVJEGYBEN TALÁLKOZIK A VÁGYFOKOZÓ MONDIA GYÖKÉRREL ÉS A MANINKA GYÜMÖLCCSEL, MÍG A RENDKÍVÜL FÉRFIAS ÉS NYERS ÉLETERŐT SUGÁRZÓ VETIVER ALAPJEGYKÉNT TÜNDÖKÖL.

Szavazok

GIORGIO ARMANI

CODE ABSOLU

Részletek

GIORGIO ARMANI

CODE ABSOLU

A CSÁBÍTÁS LEGENDÁJA, ARMANI CODE FELFEDI AZ ÚJ VONZÓ DARABJÁT: ARMANI CODE ABSOLU. A CODE CSALÁD UTOLSÓ TAGJAKÉNT, AZ ARMANI CODE ABSOLU ÖTVÖZI A TALÁLKOZÁS FŰSZERES IZGALMÁT AZ IGAZI CSÁBÍTÓ KORTÁRS ELEGANCIÁVAL, EZ AZ ARMANI CODE FÉRFI. AZ ARMANI CODE JELLEGZETES ÖSSZETEVŐJE, A TONKA BAB FELFEDI A MÉG KÜLÖNLEGESEBB ARCÁT A RUM FOLYÉKONY AKKORDJÁVAL, EGYÜTT E KÉT ÖSSZETEVŐ MÉLYSÉGET ÉS KETTŐSSÉGET AD AZ ILLATNAK.

Szavazok

JEAN PAUL GAULTIER

LE BEAU EAU DE TOILETTE

Részletek

JEAN PAUL GAULTIER

LE BEAU EAU DE TOILETTE

JEAN PAUL GAULTIER KERTJÉBEN SZÜLETETT A LE BEAU EAU DE TOILETTE, MELYET A KÓKUSZDIÓ, BERGAMOTT ÉS PIRÍTOTT TONKABAB TESZNEK JELLEGZETESSÉ. A ZÖLD ÉS CSILLOGÓ ILLAT ÜVEG MEZTELEN FÉRFITESTET FORMÁL, MELYNEK LEGNEMESEBB RÉSZÉT EGY GONDOSAN ELHELYEZETT ARANY SZŐLŐLEVÉL FEDI.

Szavazok

TIFFANY

&LOVE FOR HIM EAU DE TOILETTE

Részletek

TIFFANY

&LOVE FOR HIM EAU DE TOILETTE

A TIFFANY & LOVE ILLATOK A MÁRKA ELSŐ KÍSÉRLETE A PÁROS ILLATKATEGÓRIÁBAN, AMELYEK A SZERELEM KÜLÖNFÉLE MEGFOGALMAZÁSAI ÉS KIFEJEZÉSMÓDJAI ELŐTT TISZTELEGNEK. A KAMPÁNY ÚJ FEJEZETET NYIT A TIFFANY ILLATOK TÖRTÉNETÉBEN ÉS NEW-YORK ROMANTIKUS, KREATÍV ÉS ENERGIKUS HANGULATVILÁGÁT VARÁZSOLJA ELÉNK. A TIFFANY & LOVE FOR HIM CITRUSOS, AROMÁS ILLAT FÁS ALAPPAL. AZ ELSŐ PILLANATTÓL MEGIGÉZŐ ILLATKOMPOZÍCIÓ.

Szavazok

CALVIN KLEIN

ETERNITY MEN EAU DE PARFUM

Részletek

CALVIN KLEIN

ETERNITY MEN EAU DE PARFUM

A KIFINOMULT ÉS RENDKÍVÜL FÉRFIAS ETERNITY CALVIN KLEIN EAU DE PARFUM FOR MAN MOST MODERN FÁS JEGYEKKEL GAZDAGODOTT. A CSÁBÍTÓ ZSÁLYA ROPOGÓS FRISSESSÉGGEL TÖLTI MEG A MEGÚJULT ILLATOT, A FENSÉGES CIPRUS ADJA A FÉRFIAS ÉS ÉRZÉKI SZÍVJEGYET, A HASÍTOTT BŐR AKKORD PEDIG AZ ELEGÁNS ÉS ERŐTELJES FÁS ALAPOT.

Szavazok