Anti-Aging – luxus

Omorovicza

Királynő Arcolaj

Anti-Aging – luxus

Omorovicza

Királynő Arcolaj

A Királynő Arcolaj egy gazdag elixír, amely tökéletes megoldást biztosít a száraz és teltségét vesztett bőr számára és helyreállítja a bőr meggyengült védekezőképességét és egészségét. Ideális kezelés amikor bőre extrém módon száraz, amelyet okozhat a hormonegyensúly ingadozása, az évszakok váltakozása vagy a bőrápolási termékek túlzott alkalmazása. Gazdag, különleges és értékes olajok elixírje, amely regenerálja, újjáépíti és feltölti az arcbőrt. A három forrásból nyert omega újjáépíti a lipid rétegeket és helyreállítja a bőr természetes nedvességtartalmát; az öt ízű gyümölcs regenerálja a bőr struktúráját, feltölt és feszesít; a C-,E- és K-vitamin koktél helyreállítja a bőr egészséges védekezőképességét.

Szavazok

IMAGE Skincare

the MAX™ crème

Anti-Aging – luxus

IMAGE Skincare

the MAX™ crème

Ez a luxus krém revitalizálja a bőrt, visszatölti a nedvességet, a fiatalosabb megjelenéshez. Multi-hatású formula, az idősödés látható jeleit célozza, segít csökkenteni a kisebb és nagyobb ráncokat, támogatja a simább és egyenletesebb tónusú bőrt. Korrigáló hatású peptidekkel teszi feszesebbé a bőrt, javít a kisebb és nagyobb ráncok megjelenésén. Hatás: - Növényi sejtkivonatok harcolnak az idősödés látható jelei ellen, és segítik revitalizálni a bőr megjelenését. - Antioxidáns növények és planktonkivonat támogatja a feszes bőrt. - A Vectorize Technology® a kapszulába zárt kulcsfontosságú hatóanyagokat fokozatosan bocsátja ki, a hosszan tartó hatáshoz. Tisztítás után éjszakai regenerálás céljából este kell felvinni az arc és nyak bőrére, majd bemasszírozni. Minden nap használható a maximális hatás érdekében.

Szavazok

ZENON CLINIC

Morpheus8 - Mikrotűs rádiófrekvenciás arc és testkezelés

ZENON CLINIC

Morpheus8 - Mikrotűs rádiófrekvenciás arc és testkezelés

A Morpheus8 az arc és a test bőrének kontúrozására egyaránt alkalmas, sokoldalú kezelési lehetőségeket biztosító esztétikai platform. Az eljárás a mikrotűs terápia és a rádiófrekvencia erejét egyesíti az eddigi leghatékonyabb módon. A kollagén és elasztin termelődésének serkentése mellett a mélyebb rétegek, így a zsírszövet kezelésére is alkalmas. Bőrfeszesítő hatásának köszönhetően a finom vonalak elsimulnak, a mélyebb ráncok és redők csökkennek, a bőr tömörsége, rugalmassága javul. Képes a bőr struktúrájának teljeskörű megújítására, így eredményesen kezelhetőek a tág pórusok, hegek és striák. Az arc teljes területén, valamint a nyak, dekoltázs és a test számos részein is alkalmazható, feszesíthető például a petyhüdt hasi bőr vagy a felkari, térdek körüli megereszkedés. A kezelés a precíz beállítási lehetőségeknek köszönhetően teljes mértékben személyre szabható. Komplexitása mellett legnagyobb előnye, hogy sebészi beavatkozás nélkül produkál látványos és hosszútávú bőrmegújulást.

Szavazok

CLARINS

DOUBLE SERUM LIGHT TEXTURE

Anti-Aging – luxus

CLARINS

DOUBLE SERUM LIGHT TEXTURE

Az ikonikus Double Serum elérhető könnyű, szinte észrevehetetlen textúrában, bizonyított hatással az öregedés jelei ellen. A Clarins Research által kifejlesztett, egyedülálló kettős formulája 21 hatékony növényi kivonatot kombinál, amelyek elősegítik a bőr 5 létfontosságú funkciójának – regeneráció, táplálás, oxigénellátás, hidratálás, védelem – fokozását, és hatnak az öregedés jeleire. Kettős textúrája - illékony olaj és folyékony zselé - azonnali natúr bőr érzetet és kellemes illatot hagy maga után, gyümölcsös, virágos, friss és kifinomult jegyekkel. A két formulát két egymásba ágyazott tartály tartalmazza, amely technológiai vívmány és környezetbarát megoldás, így előtérbe helyezi a felelősségtudatos anyagokat és csökkenti a hulladékot. Feszesebb bőr, kisebb ráncok. Ragyogó és egyenletes arcszín, kevésbé látható pórusok. Megőrzi a bőr fiatalságát és szépségét

Szavazok

Clinique

Clinique Smart Clinical Repair™ Lifting Face + Neck Cream

Anti-Aging – luxus

Clinique

Clinique Smart Clinical Repair™ Lifting Face + Neck Cream

A Smart Lifting Face + Neck Cream kollagén-peptideket és fibronektin peptideket tartalmaz, melyek támogatják a bőr szerkezetét, segítenek megemelni a megereszkedett bőrt, csökkenteni a finom vonalakat és ráncokat az arc és a nyak területén. A hidratáló összetevőkben gazdag formulában a hialuronsav, jojobaolaj, glicerin, mangóvaj és a sheavaj is megtalálható, melyek segítenek megőrizni a bőr nedvességtartalmát egész nap.

Szavazok

Estée Lauder

Revitalizing Supreme+ Youth Power Creme

Anti-Aging – luxus

Estée Lauder

Revitalizing Supreme+ Youth Power Creme

Estée Lauder új Revitalizing Supreme+ Youth Power Créme-je forradalmasítja bőrápolási rutinodat. Ez a különleges krém mindent megad a bőrödnek: feszességet, erőt és ragyogást. A titok az exkluzív Hibiszkusz Morning Bloom és Moringa kivonatokban rejlik, melyek segítségével bőröd felfedi fiatalos vonásait. A Hibiszkusz Morning Bloom kivonatot a nap korai szakaszában gyűjtjük, így a maximális kollagén-erősítő aktivitás megmarad. Ezen felül, a Moringa kivonat az egyik leghatékonyabb fiatalító összetevőként segít megelőzni a bőr öregedését. Kiegészítve a Kaktusz őssejt kivonattal és hialuronsavval, ez a krém segít elérni az erős, táplált bőrt, mely 72 órán keresztül hidratált marad. Ezen termék rendkívül kényeztető textúrával rendelkezik. Selymes és tápláló érzésű, gyorsan felszívódik anélkül, hogy zsíros érzetet hagyna maga után. Fogyasztói tesztek alapján az emberek azt tapasztalták, hogy a bőr azonnal felfrissült és megnyugodott használat után. Emellett a formula rendkívül bőrbarát.

Szavazok

FOREO

BEAR 2 mikroáramos anti-aging készülék

Anti-Aging – luxus

FOREO

BEAR 2 mikroáramos anti-aging készülék

A BEAR™ 2 az arcfelvarrás és a botox igazi alternatívája! Mindannyian szeretnénk megállítani az időt és az öregedést. A FOREO BEAR™ 2 mikroáramos készülékkel műtét nélkül is gyönyörű és feszest bőrt érhetünk el. A tudományos eredmények alapján kifejlesztett anti-aging készülék tonizálja a bőrt, megemeli és kontúrossá teszi az arcéleket. Intenzív hatásának köszönhetően már 1 hét használat után feszesíti és kisimítja a ráncokat, fiatalos ragyogást kölcsönözve a bőrnek. Serkenti a kollagén és az elasztin természetes termelődését, biztosítva, hogy az eredmények valóban tartósak legyenek. A BEAR™ 2 biztonságos, klinikailag bizonyított, fájdalommentes és a non-invazív kezelést kínál, így valódi alternatívája az arcfelvarrásnak és a botoxnak!

Szavazok

Labo Suisse

Fillerina 12HA Intenzív arcfeltöltő kezelés - Grade 5

Anti-Aging – luxus

Labo Suisse

Fillerina 12HA Intenzív arcfeltöltő kezelés - Grade 5

Dermokozmetikai arcfeltöltő kezelés, otthoni használatra. A Fillerina komplex 12 különböző hialuronsavat, 3 különböző kollagént és 2 különböző elasztint tartalmazó formuláját úgy fejlesztették ki, hogy a nagy hatóanyag-tartalom a lehető legnagyobb mértékben, és a bőr legmélyebb rétegeibe is behatoljon. Nagy hatékonyságát tű használata nélkül, a speciális applikátorral biztosítja, megkímélve a felhasználót az invazív eljárások kellemetlenségeitől. A Fillerina komplex hialuronsavai feltöltik a bőr legmélyebb rétegeit, a kollagén a rugalmasságot biztosítja, míg az elasztin a bőr feszességét állítja vissza. Formulája egyedi, hatékonysága egyedülálló. Használata mérsékli és megelőzi a ráncok kialakulását, visszaadja és megőrzi az arcbőr feszességét, táplál és hidratál a bőr mély rétegeiben is. Hatáserősség: Grade 5 (5-ös fokozat)

Szavazok

DRKP Cosmetics

The Antiaging Serum

DRKP Cosmetics

The Antiaging Serum

A DRKP Antiaging szérum, egy professzionális öregedésgátló szérum -olyan modern aktív hatóanyagokkal, mint például a bakuchiol és niacinamid. A szérum számos jótékony hatóanyaga serkenti a bőr kollagén termelődését, illetve gyulladásgátló hatású, így akár aknés bőrre is felvihető. Minden évszakban ideális és akár más aktív hatóanyag-tartalmú szérummal is rétegezhető. A Dr. Krisztina Phillips Cosmetics -The Antiaging Serum 2023-ban ÉMIN (Érték és Minőség Nagydij) díjas lett.

Szavazok

ADRIENNE FELLER

SHINE INTENZÍV TÁPLÁLÓKRÉM

Anti-Aging – luxus

ADRIENNE FELLER

SHINE INTENZÍV TÁPLÁLÓKRÉM

A ragyogó szépség A különleges, regeneráló hatású SHINE Intenzív táplálókrém a bőr mélyebb rétegeit is új energiával tölti fel. Minden bőrtípusra ajánlott. A Shine a természet kincseit felhasználva, extra magas hatóanyag-tartalommal javítja a bőr állapotát, teljesen textúráját egészen sejtszintig. A benne lévő algakivonat erős antioxidáns hatása gátolja a sejtek öregedési folyamatait, ezáltal hosszantartó fiatalsággal ajándékozza meg az arcbőrt.

Szavazok

SHISEIDO

VITAL PERFECTION LIFTDEFINE RADIANCE NIGHT CONCENTRATE

Anti-Aging – luxus

SHISEIDO

VITAL PERFECTION LIFTDEFINE RADIANCE NIGHT CONCENTRATE

VITAL PERFECTION LIFTDEFINE RADIANCE NIGHT CONCENTRATE A legújabb tudományos eredmények által inspirálva ez az érzékekre ható formula célzott, pontos válaszokat kínál a 40 év feletti nők bőremelő, feszesítő és ragyogást fokozó igényeire. A ReNeura technológia használata, amely a márka idegtudományi szakértelméből származik, a bőr idegrendszerét célozza meg, hogy újra aktiválja annak természetes regenerációs mechanizmusát, hogy leküzdje az öregedés minden jelét. A SHISEIDO feltérképezte a bőr megereszkedési mechanizmusát, és egy ú tudományos elmélettel állt elő: "DINAMIKUS ÖV” néven. A bőrszövet támogatásában résztvevő izmok belső antigravitációs mechanizmusának támogatásával segít újradefiniálni az arc kontúrjait. Kifejlesztett továbbá egy masszázs technikát, amellyel a dinamikus öv tovább erősíthető. Ezt a kivételes terméket a bőrápolási rituálé utolsó lépéseként kell használni, elalvás előtt.

Szavazok

SCHÜSSLER NATUR COSMEDICS

SCHÜSSLER ANTI-AGING LIFTING MASZK

Anti-Aging – luxus

SCHÜSSLER NATUR COSMEDICS

SCHÜSSLER ANTI-AGING LIFTING MASZK

Az Age Protection Intense Anti-Aging lifting maszk különleges kényeztetést nyújt a rugalmasságát és vitalitását vesztett arcbőrnek. A benne lévő kétféle Schüssler só, a „Szépség sói” látványosan visszaállíthatják a kötőszövetek rugalmasságát. A maszk peptideket, szőlőmagolajat és hialuronsavat is tartalmaz, így képes hosszantartóan táplálni és hidratálni az arcbőrt. Rendszeres használatával a bőr fiatalosabb, rugalmasabb és ragyogóan szép lesz!

Szavazok

Dr. Goodwin

Kollagén Shock

Anti-Aging – luxus

Dr. Goodwin

Kollagén Shock

A DR. GOODWIN KOLLAGÉN SHOCK revitalizálja és felfrissíti a bőrt, csökkenti a bőr egyenetlenségeit és javítja a bőr textúráját. A Kollagén Shock egy kálcium-hidroxiapatit alapú kezelés, ami a leghatékonyabban segíti elő a kollagén termelést. A bőr szöveteinek rugalmassága és a bőr feszesítő hatása azonnal megfigyelhető. Az eredmény két évig is érezhető és látható. Ez a legerősebb kollagén stimulátor. Azok számára javasoljuk, akik szeretnék megemelni az arcbőrüket és az arcszövetek erősítése is elvárás. Ez a kezelés nem okoz ödémát, nem okoz esetleges negatív elváltozásokat. A leghatékonyabb és legtermészetesebb luxus kezelés a bőr kollagén termelésének folyamatát segítendő.

Szavazok

Filorga

Time-Filler 5XP krém

Anti-Aging – luxus

Filorga

Time-Filler 5XP krém

Korrekciós krém - minden típusú ráncra, normál & száraz bőrre A Filorga minden esztétikai orvostudományi szakértelme a legkeresettebb ránctalanító krémben ötvözve, minden típusú ránc intenzív korrekciójához. Intenzív hatóanyagok [tripeptid + hialuronsav + növényi kivonatok] a mimikai vonalak ellazítására, a mély ráncok feltöltésére, valamint a felszín kisimítására, a szárazság okozta ráncokra és a nyaki ráncokra. Ideális normál és száraz bőrre, krém textúrája tökéletes kényelmet biztosít. Hatékonysága klinikailag igazolt. Bőrgyógyászatilag tesztelve.

Szavazok