Női illat - szelektív

Női testápolás
Női arcápolás - széles körben terjesztett
Női arcápolás-luxus
Női illat - szelektív
Női illat - félszelektív
Férfi illat - szelektív
Férfi illat - félszelektív
Tudatos termékek - Bio
Tudatos termékek - Cruelty Free
Tudatos termékek - Vegán
Tudatos termékek - Megújuló/Öko/Zero waste
Hajápolás
Hajformázás
Dekor- kozmetikumok - arc
Dekor- kozmetikumok - száj
Dekor- kozmetikumok - szem
Dekor- kozmetikumok - kéz
Design-díj
Anti-aging
Az év innovációja
Gyógyszertárban forgalmazott szépségtermékek
Szépségápolási kisgépek

KENZO

KENZO WORLD POWER

Részletek

KENZO

KENZO WORLD POWER

KENZO WORLD POWER, AZ ÚJ EAU DE PARFUM, MELY AZ EGYÉNISÉGET ÜNNEPLI. AKÁR EGY ÓDA A SZABADSÁGHOZ ÉS A KÜLÖNBÖZŐSÉGHEZ, A KENZO WORLD POWER MEGINVITÁL, HOGY ÍRD MEG SAJÁT SZABÁLYAIDAT EGY ÉRZÉKI NŐIES ILLATON KERESZTÜL. A HATALOM AZ, AMI IGAZAZÁN AZ ERŐT ADJA : MUTASSA MEG A VILÁGNAK! A KENZO DIVATVILÁG INSPIRÁLTA, KENZO WORLD POWER MINDENKINEK SZÓL, AKI NEM KÉR ELNÉZÉSÉT AZÉRT AMILYEN, A TÖKÉLETES TÖKÉLTELENSÉGET SZIMOLIZÁLJA. EGY ÚJ ORIENTÁLIS PARFÜM, MELY A KÜLÖNBÖZŐSÉGET ÜNNEPLI EGY SÓS-ÉDES KETTŐSSÉGNEK KÖSZÖNHETŐEN. A CIPRUSOS AROMÁS JEGY TÖKÉLETESEN EGYBEOLVAD A SPONTÁN NŐIES JEGGYEL. A CSILLOGÓ SÓ KRISTÁLYOK FELFORGATJÁK A GOURMAND TONKABAB ÉRZÉKI JÁTÉKÁT. EGY PARFÜM, MELY FELSZABADÍTJA A VIRÁGOS ILLAT KÓDOKAT EGY VALÓDI ÉS ERŐS NŐIESSÉGÉRT. A KENZO WORLD POWER ILLATTAL MUTASSA MEG AZ ERŐT, MELY ÖNBEN LAKOZIK! MUTASSA MAGÁT OLYANNAK AMILYEN!

Szavazok

L'OCCITANE EN PROVENCE

HERBAE PAR L'OCCITANE

Részletek

L'OCCITANE EN PROVENCE

HERBAE PAR L'OCCITANE

A L'OCCITANE-NÁL HISSZÜK, HOGY AZ IGAZI SZÉPSÉG HITELES ÉS TERMÉSZETES. ERRE A HITVALLÁSRA ALAPOZVA ALKOTTUNK MEG A HERBAE PAR L'OCCITANE-T, MELYET PROVENCE MEZEIT ALKOTÓ VIRÁGOK VARÁZSLATOS VILÁGA IHLETETT. ZABOLÁZATLAN ÉS MINDEN MESTERSÉGES VILÁGTÓL MENTES ÉLETÉRZÉS, MELY FELSZÍNRE HOZZA A TERMÉSZETES SZÉPSÉGŰ NŐT. EZ A LENYŰGÖZŐEN ZÖLD, VIRÁGOS EAU DE PARFUM A BERGAMOTT ÉS A RÓZSASZÍN BORS FRISS ILLATJEGYEIVEL RAGADJA MAGÁVAL A KÉPZELETET, MAJD EGYESÍTI A VAD, MERÉSZ RÓZSA KLASSZIKUS ILLATÁVAL. VÉGÜL A VADVIRÁGOK TERMÉSZETES KIVONATÁNAK MELEGSÉGÉBE ELMERÜLVE, ÉS A PÉZSMA FÁS, FŰSZERES JEGYEIVEL KEVEREDVE ALKOTJA MEG EZT AZ ELRAGADÓAN ÜDE ÉS TERMÉSZETES ILLATOT. A PARFÜM ÜVEGE LETISZTULTSÁGÁVAL IS A SZABADSÁG SZÁRNYALÓ ÉRZÉSÉT ÉBRESZTI FEL... A RAFFIA CSOMÓCSKÁK MINDEGYIKE KÉZZEL KERÜL AZ ÜVEGEKRE. A PALACK BELSEJÉBEN TALÁLHATÓ ZÖLD CSŐ SZÁNDÉKOSAN HOSSZÚ ÉS ELHAJLÓ, MELY A PROVENCE-I MEZŐKÖN LÉVŐ VADON TERMŐ FŰSZÁLAT IDÉZI.A TERMÉSZETES SZÉPSÉG ILLATA: ZÖLD, VIRÁGOS, ÉS GYÜMÖLCSÖS.

Szavazok

GUCCI

BLOOM AMBROSIA DI FIORI EAU DE PARFUM

Részletek

GUCCI

BLOOM AMBROSIA DI FIORI EAU DE PARFUM

AZ ÚJ GUCCI BLOOM AMBROSIA DI FIORI ILLAT ARRA ÖSZTÖNÖZI VISELŐIT, HOGY ÜNNEPELJÉK EGYEDISÉGÜKET, VALÓDI ÉNJÜKET ÉS ENGEDJENEK SZABAD UTAT ÉRZELMEIKNEK. AZ ILLATKOMPOZÍCIÓ ŐRZI AZ EREDETI GUCCI BLOOM EDP JEGYEIT, AZONBAN A NEMES ÉS RITKA VIRÁGOK TRIÓJÁHOZ - JÁZMIN RÜGY KIVONAT, TUBARÓZSA ÉS KÍNAI LONC – MOST KÉT ÚJ ÖSSZETEVŐ CSATLAKOZOTT, AMELYEK ELEGANCIÁT ÉS ERŐTELJES NŐIESSÉGET SUGÁROZNAK: ORRIS ÉS DAMASZKUSZI RÓZSA.

Szavazok

HERMÉS

TWILLY D’HERMES EAU POIVRÉE

Részletek

HERMÉS

TWILLY D’HERMES EAU POIVRÉE

DINAMIKUS, ELSÖPRŐ, CSINTALAN. EGY CSAPATNYI LÁNY, AKIK VIDÁMAK ÉS SZABADOK. A BŐRÜKÖN BORSOS, ÉRZÉKI, FESZTELEN ILLAT ÉREZHETŐ. A CSUKLÓJUKON KIS MASNI A SELYEMSZALAGBÓL, EZ AZ Ő TALIZMÁNJUK, A SZIMBÓLUMA MINDEN TABUNAK, AMELY MOST MEGDŐL. AZ HERMÉS LÁNYOK LÉGIESEN HAGYJÁK MAGUK MÖGÖTT A MÚLTAT, KÖVETIK ŐKET A JÁTÉKOS ÉS FŰSZERES ILLATJEGYEK, ORCÁIK ÉLETTŐL RAGYOGÓAK. BELSŐ RITMUSUKAT A TWILLY EAU POIVRÉE ADJA, AMELY CHRISTINE NAGEL KREÁCIÓJA. MERÉSZEN VISELIK AZ ÚJ ILLATOT, UGYANÚGY, MINT A KORÁBBI TWILLY D’HERMES-T. TWILLY EAU POIVRÉE VÁGY ARRA, HOGY HABZSOLJUK AZ ÉLETET, HOGY SODRÓDJUNK VELE. FŰSZERES ÉS VIBRÁLÓ; A TWILLY EAU POIVRÉE A KÉPZELŐERŐNKET IS ÉLETRE KELTI, SZÍNES ÉS KICSIT CSÍPŐS. A HÁROM ÚJ ÖSSZETEVŐ FELKELTI AZ ÉRZÉKEKET: VIBRÁLÓ ÉS GAZDAG RÓZSABORS, A RÓZSA FIATALOS FRISSESSÉGE, ÉS A RABUL EJTŐ, UGYANAKKOR STÍLUSOS PACSULI. AROMÁIK ÖSSZEFONÓDNAK, LÁTHATATLAN HÁLÓT VONVA AZ HERMÉS LÁNYOK KÖRÉ, AMELY ÖSSZEKÖTI ŐKET.

Szavazok

GUERLAIN

MON GUERLAIN INTENSE EDP

Részletek

GUERLAIN

MON GUERLAIN INTENSE EDP

EGY MEGHÍVÓ MINDEN NŐNEK, HOGY FELFEDEZZÉK, MIBEN KÜLÖNBÖZNEK MÁSOKTÓL ÉS LEGYENEK RÁ TELJES MÉRTÉKBEN BÜSZKÉK! AZ ULTRA NŐIESSÉG ÉS ÉRZÉKISÉG LEGSZEBB ÉRTELMEZÉSE! A VANÍLIA IS A GUERLINADE EGYIK FONTOS ÖSSZETEVŐJE – A GUERLAIN EGYEDÜLÁLLÓ SZAGLÓSZERVI ISMERTETŐJE, A TEREMTÉS SZELLEME, A MERÉSZSÉG MEGTESTESÍTŐJE. INTENZÍV KONCENTRÁCIÓK ÉS TÖMÖR FORMULÁK. A MON GUERLAIN EAU DE PARFUM INTENSE A VANÍLIA ADDIKTÍV INTENZITÁSÁNAK KÖSZÖNHETŐEN RENDKÍVÜL ÉRZÉKI ILLATOT EREDMÉNYEZ. A VANÍLIA ÉS A FRISS CARLA LEVENDULA KONTRASZTJÁNAK INTENZITÁSÁT A SZANTÁLFA ÉS A PATCHOULI FOKOZZA.

Szavazok

CHANEL

GABRIELLE CHANEL ESSENCE

Részletek

CHANEL

GABRIELLE CHANEL ESSENCE

2017-BEN A CHANEL HÁZ MEGALKOTOTT EGY ILLATOT GABRIELLE CHANEL TISZTELETÉRE, MELYBEN VISSZATÜKRÖZŐDIK AZ Ő KIVÉTELES, HATÁROZOTT ÉS SZENVEDÉLYES SZEMÉLYISÉGE, EZ A GABRIELLE CHANEL. AZ ÚJ ILLAT A GABRIELLE CHANEL EAU DE PARFUM EGY OLYAN VÁLTOZATA, AMI EGY FELSZABADULT NŐT ÁBRÁZOL, AKI AZ ÚJSZERŰ NÉZETEIVEL FORRADALMASÍTOTTA A DIVAT ÉS A SZÉPSÉGIPAR VILÁGÁT. EGY ERŐS NŐT, AKI NEM FÉLT MEGSZEGNI A SZABÁLYOKAT, MEGTÖRNI A HAGYOMÁNYOKAT, HALLATNI A HANGJÁT, ÉS MER IGAZÁN ÖNMAGA LENNI. GABRIELLE CHANEL MAGÁVAL RAGADÓ SZEMÉLYISÉGE INSPIRÁLTA, EGY ILLAT, AMI SZINTE RAGYOG, ÉS ARRA ÖSZTÖNÖZI A NŐKET, HOGY FEDJÉK FEL VALÓDI ÉNJÜKET, KÖVESSÉK AZ ÖSZTÖNEIKET.

Szavazok

ZADIG&VOLTAIRE

GIRLS CAN SAY ANYTHING

Részletek

ZADIG&VOLTAIRE

GIRLS CAN SAY ANYTHING

FEJEZD KI ÖNMAGAD ÉS A LEGSPONTÁNABB, LEGRAGYOGÓBB NŐIESSÉGEDET A LEGÚJABB ZADIG&VOLTAIRE ILLATTAL! MERÜLJ EL A POZITÍV KISUGÁRZÁSBAN. A GIRLS CAN SAY ANYTHING EGY ILLAT, MELY A SZABADSÁGOT ÉS A NŐIESSÉGET SUGÁROZZA. QUENTIN BISCH PARFÜMŐR ALKOTTA MEG. EGY ÚJ VIRÁGOS TÓNUSÚ FOUGÈRE, GYENGÉD MANDULA AKKORDDAL KIEGÉSZÜLVE. EGY FELPEZSDÍTŐ ILLAT, VIRÁGOS, FÁS, GYENGÉD ÉS SUGÁRZÓ. AZ IKONIKUS #GIRLSCAN KÉZJEGYET TÜKRÖZVE: GYENGÉD LEVENDULA, MELYET A GERÁNIUM, INTENZÍV TÖLGYMOHA ÉS TONKA EGÉSZÍT KI. VIRÁGOS, INTENZÍV, KÖNNYED. ALDEHIDEK FUVALLATA, MELY A RÓZSA RAGYOGÁSÁT HOZZA EL. VANÍLIA AKKORD SZANTÁLFA ALAPJEGYEKKEL KÖRÜLÖLELVE. EGY ADDIKTÍV, ÉLÉNK ILLAT, MELYET AZ ERŐS ÉRZÉKISÉG ÁRASZT EL.

Szavazok

PACO RABANNE

LADY MILLION EMPIRE EAU DE PARFUM

Részletek

PACO RABANNE

LADY MILLION EMPIRE EAU DE PARFUM

A LADY MILLION EMPIRE TÖBB, MINT EGY HÖLGY: Ő A KIRÁLYNŐ. PINK GYÉMÁNT, AMI RAGYOG. A CIPRUS ERŐTELJES ÉS ELEGÁNS ILLATVILÁGOT TEREMT, A PATCHOULI PEDIG EHHEZ MEGFELELŐ ALAPUL SZOLGÁL. A MAGNÓLIA VIRÁG MEGMERÍTKEZIK AZ ELLENÁLLHATATLANUL CSÁBÍTÓ KONYAKBAN. MERÉSZ NŐIESSÉG. SZEXI. ÍNYCSIKLANDÓAN SZEMTELEN. PACO RABANNE ELSŐ CIPRUSOS ILLATA.

Szavazok

TIFFANY

&LOVE FOR HER EAU DE PARFUM

Részletek

TIFFANY

&LOVE FOR HER EAU DE PARFUM

A TIFFANY & LOVE ILLATOK A MÁRKA ELSŐ ILLATPÁRJA, AMELYEK A SZERELEM KÜLÖNFÉLE MEGFOGALMAZÁSAI ÉS KIFEJEZÉSMÓDJAI ELŐTT TISZTELEGNEK. A KAMPÁNY ÚJ FEJEZETET NYIT A TIFFANY ILLATOK TÖRTÉNETÉBEN ÉS NEW YORK ROMANTIKUS, KREATÍV ÉS ENERGIKUS HANGULATVILÁGÁT VARÁZSOLJA ELÉNK. A TIFFANY & LOVE FOR HER MODERN VIRÁGOS-FÁS ILLAT, MELYNEK FŐ ÖSSZETEVŐI: KÉK BAZSALIKOM, NEROLI, KÉK ÓRIÁS FENYŐ ÉS A VETIVER.

Szavazok

BOTTEGA VENETA

ILLUSIONE EAU DE PARFUM

Részletek

BOTTEGA VENETA

ILLUSIONE EAU DE PARFUM

A BOTTEGA VENETA ILLATAI AZ OLASZ ÉLETÉRZÉST ZÁRJÁK ÜVEGBE. AZ ILLUSIONE AZ ÉRZÉKISÉGET RAGADJA MEG ÉS KÜLÖNLEGES NYUGALMAT ÁRASZT. A BOTTEGA VENETA ILLUSIONE EAU DE PARFUM FOR HER EGY FÁS, VIRÁGOS ILLAT. A FEJJEGYBEN TALÁLHATÓ AROMÁS BERGAMOTT ÉS FEKETE RIBIZLI TESZIK ENERGIKUSSÁ, AMI A VÍZ KÖNNYEDSÉGÉRE ÉS TISZTASÁGÁRA EMLÉKEZTET, MÍG A VIRÁGOS SZÍVJEGYBEN A NŐIES NARANCSVIRÁG ÉS ZÖLD FÜGE LÁGY SZELLŐVÉ VARÁZSOLJÁK AZ EGÉSZ ILLATOT. A LEZÁRÁSBAN AZ ALAPJEGYBEN ÉREZHETŐ OLAJFA ÉS TONKABAB TESZI TÖKÉLETESSÉ A KOMPOZÍCIÓT.

Szavazok

YVES SAINT LAURENT

LIBRE EAU DE PARFUM

Részletek

YVES SAINT LAURENT

LIBRE EAU DE PARFUM

2019-BEN ÚJ FEJEZET NYÍLIK AZ YVES SAINT LAURENT ILLATOK TÖRTÉNETÉBEN. A FEMININ NARANCSVIRÁGGAL ÉS A VAGÁNY LEVENDULÁVAL HEVESEN IZZIK. NEROLIVAL ÉS LÉDÚS MANDARINNAL SZÁRNYAL. A PARÁZSLÓ VANÍLIÁVAL ÉS AZ IZZÓ BOROSTYÁNNAL FORRÓN LÁNGOL. ISMERD MEG A SZABADSÁG ILLATÁT, A LIBRE-T, MELY EGYSZERRE IGAZÁN NŐIES ÉS NAGYON LAZA, MELY SZABÁLYOKAT HÁG ÁT ÉS NEM ALKUSZIK MEG. LIBRE. MERT MA FRANCIÁUL NINCS ENNÉL ERŐTELJESEBB SZÓ SAJÁT MAGUNK LEÍRÁSÁRA. A LIBRE ÜVEGÉT A LEGENDÁS CASSANDRE LOGÓ FONJA KÖRBE, MELY A SZOKÁSOSTÓL ELTÉRŐEN OLDALÁRA FEKTETVE HELYEZKEDIK EL, AZ ÜVEG ÉLÉNEK VONALÁT KÖVETVE, APRÓ SZEGECSEKKEL RÖGZÍTVE.

Szavazok

ABERCROMBIE&FITCH

AUTHENTIC WOMAN EDP

Részletek

ABERCROMBIE&FITCH

AUTHENTIC WOMAN EDP

AZ AUTHENTIC WOMAN ILLATOT AZ AZ ÚJ GENERÁCIÓ INSPIRÁLTA, AKIK SZABADON GONDOLKODNAK, SZERETIK A KIHÍVÁSOKAT, A SZABADSÁGOT ÉS AZ ŐSZINTESÉGET. AZ AUTHENTIC EGY OLYAN MAGABIZTOS ÉS IZGALMAS PARFÜM, AMI HŰEN KÉPVISELI EZT AZ ÚJ GENERÁCIÓT. CLEMENT GAVARRY MESTER PARFÜMŐR (FIRMENICH) ELÁRULTA AZ ILLAT MÖGÖTTI KONCEPCIÓT: “VALAMI IDŐTLEN, MÉGIS FRISS ÉS KELLEMES”. A FRISSESSÉGGEL TELI NŐI AUTHENTIC ILLAT OLYAN FIATAL HÖLGYEKNEK KÉSZÜLT, AKIK RAGASZKODNAK AZ ŐSZINTESÉGHEZ ÉS AZT SZERETNÉK, HA ERRŐL AZ IGAZI ÉNJÜKRŐL ISMERNÉK MEG ŐKET. MAGABIZTOS ÉS ŐSZINTE. FEJJEGYÉBEN MEGTALÁLHATÓ A HARMATOS KÖRTE, A MANDARIN ÉS A PIROS RIBIZLI GYÜMÖLCSÖSSÉGE, AMELY IGAZI FRISS ELSŐ BENYOMÁST TESZ. EZ UTÁN A MAGNÓLIA ÉS A GYÖNGYVIRÁG, EGY KIS NEKTARINNAL MEGSPÉKELVE TESZI NŐIESSÉ AZ ILLATOT. VÉGÜL A PARTMENTI CÉDRUS ÉS A SZANTÁLFA MELEG AKKORDKÉNT JELENIK AZ ALAPJEGYBEN, AZ ILLATOS ÁBELFŰ MAGOK PEDIG ÉRZÉKISÉGET ADNAK AZ ILLATHOZ.

Szavazok

CHLOÉ

L'EAU EAU DE TOILETTE

Részletek

CHLOÉ

L'EAU EAU DE TOILETTE

A CHLOÉ SIGNATURE ILLATVONAL ÚJ FEJEZETET NYIT AZ ILLATCSALÁD ÉLETÉBEN. EGY TÖRTÉNET, AMELY A NAGYBETŰS NŐIESSÉG MEGTESTESÍTŐJE. EGY RAGYOGÓ, SZABADLELKŰ NŐ TÖRTÉNETE. A LETISZTULTSÁG ILLATA, AMELY AZ ÖRÖK ELEGANCIÁT ZÁRJA MAGÁBA. AZ IKONIKUS ROSE ILLATOT A VIBRÁLÓAN SOKOLDALÚ MAGNÓLIA ERŐSÍTI, MÍG A JÁZMIN ÉS A RAGYOGÓ TÖLGYMOHA JELLEGZETES, GAZDAG JEGYEIVEL EGY EGYEDIEN VIRÁGOS, MÉGIS FRISS KOMPOZÍCIÓT ALKOTNAK.

Szavazok

BURBERRY

HER EAU DE PARFUM

Részletek

BURBERRY

HER EAU DE PARFUM

AZ ELSŐ GOURMAND ILLAT A BURBERRY MÁRKÁTÓL. KIROBBANÓAN ENERGIKUS PIROS ÉS SÖTÉT BOGYÓS JEGYEKBEN GAZDAG ILLATKOMPOZÍCIÓ, MELYNEK KÖNNYED RAGYOGÁST KÖLCSÖNÖZ A FEHÉR FÁS AKKORD. AZ ILLAT A LONDONI VÁROSLAKÓK KARAKTERÉT TÜKRÖZI: KALANDVÁGYÓ, ENERGIKUS ÉS MERÉSZ.

Szavazok

BVLGARI

ROSE GOLDEA BLOSSOM DELIGHT

Részletek

BVLGARI

ROSE GOLDEA BLOSSOM DELIGHT

A ROSE GOLDEA BLOSSOM DELIGHT EGY MODERN ÉS VIBRÁLÓ BVLGARI ILLAT, AMELY A RÓZSA MEGHATÁROZÓ ILLATJEGYÉRE ÉPÜLT, FOLYAMATOSAN FELTÁRVA KARAKTERÉNEK ÚJABB ÉS ÚJABB OLDALÁT, MÉLYSÉGÉT PEDIG A PÉZSMÁS AKKORDOK ADJÁK. AZ ÜVEG NYAKÁN TALÁLHATÓ GYŰRŰ TÜKRÖZI AZ IKONIKUS BVLGARI SERPENTI ÉKSZEREK MINTÁZATÁT, EZZEL UTALVA AZ ÜVEGBEN REJLŐ ILLAT KIEMELKEDŐ MINŐSÉGÉRE ÉS ÉRTÉKÉRE. A MÁRKA AZ EGÉSZ ILLATPIRAMIST A RÓZSA DOMINANCIÁJÁRA ALAPOZTA, MEGERŐSÍTVE EZZEL AZ IKONIKUS VIRÁG KOMPLEXITÁSÁT. AZ ILLAT A LEVELEK ÉLÉNK ENERGIÁJÁVAL ÉS RAGYOGÓ FIATALOSSÁGÁVAL NYÍLIK MEG, MAJD FELTÁRJA A RÓZSABIMBÓ FRISSESSÉGÉT, VÉGÜL PEDIG A SZIRMOK PÚDERESSÉGE DOMINÁL, AHOGY KINYÍLNAK ÉS ELÉRIK BUJA, GYÖNYÖRŰ VIRÁGZÁSUKAT.

Szavazok