Szépségápolási kisgépek

Női testápolás
Női arcápolás - széles körben terjesztett
Női arcápolás-luxus
Női illat - szelektív
Női illat - félszelektív
Férfi illat - szelektív
Férfi illat - félszelektív
Tudatos termékek - Bio
Tudatos termékek - Cruelty Free
Tudatos termékek - Vegán
Tudatos termékek - Megújuló/Öko/Zero waste
Hajápolás
Hajformázás
Dekor- kozmetikumok - arc
Dekor- kozmetikumok - száj
Dekor- kozmetikumok - szem
Dekor- kozmetikumok - kéz
Design-díj
Anti-aging
Az év innovációja
Gyógyszertárban forgalmazott szépségtermékek
Szépségápolási kisgépek

NU SKIN

AGELOC® LUMISPA™ ACCENT & IDEALEYES

Részletek

NU SKIN

AGELOC® LUMISPA™ ACCENT & IDEALEYES

TISZTÍTÁS. SZEMKÖRNYÉKÁPOLÁS. MOST KIDERÜL, MIÉRT NEVEZZÜK TELJES KÖRŰ BŐRÁPOLÁSI KÉSZÜLÉKNEK AZ AGELOC LUMISPÁT. MIKÖZBEN AZ ARCÁPOLÁS ROPPANT MÓD FONTOS, A SZEMKÖRNYÉKRŐL SEM SZABAD MEGFELEDKEZNI. A KÜLÖNLEGES TERVEZETŰ LUMISPA ACCENT FEJ KÖNNYEDÉN RÁPATTINTHATÓ A LUMISPA KÉSZÜLÉKRE, ÉS AZ IDEALEYES-ZAL KÖZÖS ERŐVEL GYENGÉD KEZELÉSBE VESZI A NEHEZEN HOZZÁFÉRHETŐ TERÜLETEKET A SZEMKÖRNYÉK FRISSÍTÉSÉÉRT, VALAMINT A STRESSZ ÉS A FÁRADSTSÁG JELEINEK CSÖKKENTÉSÉÉRT. AZ EREDMÉNY: FRISS ÉS ÉBER TEKINTET!

Szavazok

FOREO

FOREO LUNA MINI 3

Részletek

FOREO

FOREO LUNA MINI 3

A SPORTTÁSKA-BARÁT ARCTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉK 12 INTENZITÁSI FOKOZATOT ÉS KÉTOLDALÚ TISZTÍTÓ FELÜLETET KÍNÁL A TELJESEN SZEMÉLYRE SZABOTT ARCÁPOLÁSI ÉLMÉNYÉRT. A SVÉD DESIGN JEGYÉBEN ALKOTOTT LUNA MINI 3 FELÜLETÉN MINDEN KORÁBBI LUNA MINI MODELLNÉL HOSSZABB SZILIKON SÖRTÉKET TALÁLUNK A MÉG ALAPOSABB ÉS GYORSABB TISZTÍTÁS ÉRDEKÉBEN. A LUNA MINI 3 KÉSZÜLÉKBEN EMELLETT A LUNA TERMÉKCSALÁD ÖSSZES JÓL ISMERT TULAJDONSÁGA IS FELLELHETŐ; MINT AZ OKOS SVÉD DESIGN, VÍZÁLLÓ, KOMPAKT FORMA, 8000 T-SONIC PULZÁLÁS, EGY TÖLTÉSSEL RENDKÍVÜL HOSSZÚ HASZNÁLATI IDŐ ÉS ULTRA-HIGIÉNIKUS, PUHA SZILIKON SÖRTÉK, AMELYEK KÉPESEK ELTÁVOLÍTANI A FAGGYÚ, AZ IZZADSÁG ÉS A SZENNYEZŐDÉSEK 99,5%-ÁT. EGY FÁRASZTÓ EDZÉS, VAGY AKÁR EGY HOSSZÚ, IRODÁBAN TÖLTÖTT NAP UTÁN A LUNA MINI 3 SEGÍT 1 PERC ALATT TISZTÁVÁ ÉS FINOM ÉRZETŰVÉ VÁLTOZTATNI AZ ARCBŐRT.

Szavazok

PANASONIC

PANASONIC ES-EL8A-P503 EPILÁTOR

Részletek

PANASONIC

PANASONIC ES-EL8A-P503 EPILÁTOR

A PANASONIC ES-EL8A EPILÁTOR VÍZÁLLÓ, ÍGY KÁDBAN ÉS ZUHANY ALATT IS HASZNÁLHATÓ. HATÉKONYABB ÉS FÁJDALOMMENTESEBB SZŐRTELENÍTÉST TESZ LEHETŐVÉ A 30%-AL SZÉLESEBB FEJNEK, A 60 CSIPESZNEK, A FLEXIBILIS FEJNEK, A KÉT FORGÓFEJNEK ÉS A HÁROM SEBESSÉGFOKOZATNAK KÖSZÖNHETŐEN. A HÁROM SEBESSÉGFOKOZAT SEGÍTSÉGÉVEL AZT VÁLASZTHATOD KI, AMI AZ ADOTT TESTRÉSZHEZ ILLIK. A FLEXIBILIS FEJ AKÁR 90 FOKBAN MOZGATHATÓ, ÍGY JÓL ILLESZKEDIK A HAJLATOKHOZ, ÉS TÖKÉLETES SZŐRTELENÍTÉST EREDMÉNYEZ. A KILENC KIEGÉSZÍTŐVEL ÉS PRAKTIKUS FEJJEL MINDEN BŐRTÍPUSHOZ ALKALMAS A SZŐRZET GYORS ÉS FINOM ELTÁVOLÍTÁSÁRA MÉG A LEGÉRZÉKENYEBB TERÜLETEKEN IS. A 9 DB-OS KÉSZLET TARTALMA: LÁB- ÉS KARSZŐRTELENÍTŐ FEJ, KÍMÉLŐ VÉDŐSAPKA, SZŐRTELENÍTŐFEJ HÓNALJHOZ ÉS BIKINIVONALHOZ, BOROTVAFEJ, ELŐUGRÓ TRIMMELŐ, VEZETŐFÉSŰ, LÁBÁPOLÓ FEJ, TASAK, TISZTÍTÓKEFE. ERGONOMIKUS KIALAKÍTÁSÁNAK KÖSZÖNHETŐEN KÉNYELMES ÉS EGYSZERŰ HASZNÁLATOT TESZ LEHETŐVÉ, A ROSEGOLD KÜLSŐ PEDIG MAGÁÉRT BESZÉL.

Szavazok

FOREO

FOREO LUNA 3

Részletek

FOREO

FOREO LUNA 3

A LUNA 3-AT AZ ELŐZŐ GENERÁCIÓS KEFÉKHEZ KÉPEST 30%-KAL NAGYOBB KEFEFEJ, VALAMINT HOSSZABB ÉS PUHÁBB ÉRINTKEZÉSI PONTOK JELLEMZIK, ÍGY A NEHEZEBBEN ELÉRHETŐ BŐRFELÜLETEK ALAPOSABBAN ÉS HATÉKONYABBAN TISZTÍTHATÓK. A NAPI BŐRÁPOLÁSI RUTINBA ILLESZTVE A KÉSZÜLÉK A GYENGÉD ARCTISZTÍTÁS ÖSSZES ELŐNYÉT KÍNÁLJA: ULTRA-HIGIÉNIKUS SZILIKON TESTÉVEL, T-SONIC PULZÁLÁSSAL, 16 VÁLASZTHATÓ INTENZITÁSSAL, VALAMINT USB TÖLTÉSSEL, AMELY AKÁR 650 HASZNÁLATRA ELEGENDŐ. A TISZTÍTÁS MELLETT KÜLÖNBÖZŐ FESZESÍTŐ MASSZÁZSKEZELÉSEKET IS KÍNÁL. A FOREO FOR YOU MOBIL ALKALMAZÁS SEGÍTSÉGÉVEL A KÉSZÜLÉK A RÁNCOSODÁSRA HAJLAMOSABB TERÜLETEKET CÉLOZZA MEG: FESZESÍTI, ÉS FELEMELI A BŐRT AZ ÜDE, FIATALOSABB KINÉZETÉRT. A HÁTOLDALÁT SZILIKON ÉRINTŐBARÁZDÁKKAL LÁTTÁK EL, AMELYEK KÖNNYEDÉN, SIKLANAK A BŐRÖN. A MASSZÁZSFUNKCIÓK HASZNÁLATÁVAL A BŐR MEGŐRIZHETI TERMÉSZETES RUGALMASSÁGÁT. A T-SONIC ALACSONY FREKVENCIÁJÚ PULZÁLÁS SEGÍT A FOLYADÉKTÖBBLET CSÖKKENTÉSÉBEN, ENYHÍTI AZ ARC PUFFADÁSÁT ÉS AZ ÖREGEDÉS LÁTHATÓ JELEIT.

Szavazok

FOREO

FOREO UFO

Részletek

FOREO

FOREO UFO

AZ UFO A VILÁG LEGMODERNEBB OKOS ARCMASZKJA, AMELY A KEDVENC 20-PERCES, FÁTYOLMASZKOS KEZELÉSEDET EGY 90-MÁSODPERCES KÉNYEZTETÉSSÉ VÁLTOZTATJA. AZ UFO-AKTIVÁLT MASZKOK, A HYPER-INFUSION TECHNOLÓGIA (MELEGÍTÉS, HŰTÉS ÉS T-SONIC PULZÁLÁSOK) ÉS A LED-FÉNYTERÁPIA KOMBINÁLÁSÁVAL PROFESSZIONÁLIS SZINTŰ KEZELÉST KÍNÁL AZ OTTHONODBAN. A MELEGÍTÉS HATÁSÁRA A PÓRUSOK MEGNYÍLNAK, A T-SONIC PULZÁLÁSOK A BŐRBE JUTTATJÁK A HATÓANYAGOKAT, MAJD A KRIOTERÁPIA SEGÍT A BŐRBE ZÁRNI A HATÓANYAGOKAT, VALAMINT ERŐSÍTI A BŐRT. AZ UFO TERMÉSZETES KÖNNYEDSÉGGEL SIKLIK ÁT ARCOD MINDEN CENTIMÉTERÉN, ÉS KÖZBEN AKTIVÁLJA AZ EXKLUZÍV KOREAIMASZK-FORMULÁINKBAN TALÁLHATÓ ESSZENCIÁLIS ÖSSZETEVŐKET. A PUHA MIKROSZÁLBÓL KÉSZÜLŐ UFO-AKTIVÁLT MASZKJAINKAT NÖVÉNYI ÉS GYÜMÖLCSKIVONATOKKAL, KONCENTRÁLT NÖVÉNYI OLAJOKKAL, VALAMINT TERMÉSZETES VIRÁGVÍZZEL ITATJUK ÁT. A MASZKOK HATÁSAINAK A FOKOZÁSA ÉS BŐRÖD RAGYOGÁSA ÉRDEKÉBEN MINDEN EGYES MASZKHOZ EGY ELŐRE PROGRAMOZOTT, UFO ALKALMAZÁSVEZÉRELT KEZELÉSI RUTIN PÁROSUL.

Szavazok