Kéz- és körömápolás

Kneipp

Kneipp Goodbye Stress kézkrém

Kneipp

Kneipp Goodbye Stress kézkrém

A stresszmentes Kneipp pillanatokért: A gazdag shea vajjal és a természetes ápoló olajkomplexummal ellátott tápláló kézkrém intenzíven hidratálja a kiszáradt bőrt. Tisztító és frissítő illata segít magunk mögött hagyni a mozgalmas hétköznapokat.

Szavazok

Nora Beauty

Nora Beauty Lakkzselé CN-01 Cherry Crush

Kéz- és körömápolás

Nora Beauty

Nora Beauty Lakkzselé CN-01 Cherry Crush

A Nora Beauty vadonatúj lakkzselé kollekciója azoknak a nőknek szól, akik egyébként is maguk lakkozzák a körmeiket, de még inkább azoknak, akik egyszerűen nem tudják kisakkozni az időt, hogy eljussanak a manikűröshöz. A hagyományos lakkal ellentétben a géllakk csak a LED lámpa UV fényére köt. A lakkzselével sokáig csak profi, képzett szakemberek dolgozhattak, ennek az az oka, hogy a legtöbb géllak tartalmaz egy hidroxietil-metakrilát nevű anyagot – rövidebb nevén HEMA –, amely bőrrel érintkezve allergiás reakciót válthat ki, irritációt, kiütést okozhat, ezért tényleg körültekintően kell dolgozni velük. A Nora Beauty lakkzselék viszont HEMA-mentesek, így bátran kísérletezhetsz!

Szavazok

OPI

Klasszikus Körömlakk

Kéz- és körömápolás

OPI

Klasszikus Körömlakk

Az OPI Klasszikus Körömlakkok 7 napig tartó biztos fedést ígérnek. Felvitelük a kifinomult technológiával kialakított ecsetfejnek köszönhetően gyors és egyszerű. Az OPI márka különlegessége, hogy az árnyalatok mindegyike ikonikus névvel rendelkezik, mint a Big Apple Red vagy Bubble Bath, mely még emlékezetesebbé varázsolja a színeket. Évszakonként 12 új árnyalattal bővülő színválasztékával folyamatosan a legfrissebb trendek követője a márka. Egyedülálló színazonos rendszerének köszönhetően szinte az összes árnyalat elérhető Klasszikus Körömlakk, Infinite Shine és géllakk formulákban is, így is megkönnyítve a választást. Az OPI színpalettájában mindenki megtalálja a hozzá legjobban illő árnyalatot, hisz a színek keltik életre az érzelmeket!

Szavazok

Bioderma

Atoderm kéz- és körömápoló krém

Kéz- és körömápolás

Bioderma

Atoderm kéz- és körömápoló krém

Regeneráló krém a száraz vagy sérült kezek és körmök mindennapos ápolására. Táplál, nyugtat és véd. Bőrpuhító kézápoló krém, amely gyorsan felszívódik. A bőrt puhává és simává varázsolja. Megerősíti a körmöket. Érzékeny bőrre is kiváló. Nem olajos. Bőrgyógyászati felügyelet mellett tesztelt.

Szavazok

Sally Hansen

Insta Dri körömlakk

Kéz- és körömápolás

Sally Hansen

Insta Dri körömlakk

Lépj ki a hétköznapokból a gyorsan száradó Insta-Dri körömlakkokkal! A jól pigmentált színeknek köszönhetően egy rétegben is szuper fedést biztosít, ami akár 60 másodperc alatt készre szárad. A formulának köszönhetően nem igényel fedőlakkot.

Szavazok

THE BODY SHOP

HEMP Kendermagolajos kézkrém

Kéz- és körömápolás

THE BODY SHOP

HEMP Kendermagolajos kézkrém

Védd meg az elemektől kezed érzékeny, hidratálásra szomjazó bőrét ezzel az extra tápláló kézkrémmel! Keményen dolgozó, ugyanakkor gyengéd formulájával a Kendermagolajos kézkrém könnyen beszívódik a bőrbe, 24 órás hidratálást és védelmet nyújtva még az extra száraz kezeknek is. Az Omega 3, -6 és -9 zsírokat tartalmazó kendermagolaj a bőröddel együtt dolgozik annak természetes védelmi vonalának erősítésén.

Szavazok

NUXE

SWEET LEMON KÉZKRÉM

Kéz- és körömápolás

NUXE

SWEET LEMON KÉZKRÉM

ELRAGADÓ, IMÁDNIVALÓ ÉDESSÉG: Borítsd kezeidet elbűvölő puhaságba a BIO*, vegán hidratáló kézkrémmel, melynek ellenállhatatlan citromos habcsók illata van! Fő hatóanyaga a kendermagolaj, mely nyugtató hatása miatt rendkívül kedvelt összetevő. Olvadó textúrája puhítja és védi a száraz kezeket a zord külső tényezőktől (szél, hideg, túlzott kézmosás stb.) anélkül, hogy ragacsos vagy zsíros réteget hagyna. A kezek azonnal nyugodt és kényelmes érzetűek a tesztelők 100%-a** szerint. A bőr simább és a szárazság megszűnik. A kezek visszanyerik természetes puhaságukat. Ideális manikűr előtti előkészítéshez. *Minősített bio termék. **Használati teszt- 22 önkéntes- Elégedettségi %.

Szavazok

Annabelle Minerals

Préselt ásványi alapozó

Kéz- és körömápolás

Annabelle Minerals

Préselt ásványi alapozó

Teljes fedést biztosító alapozó, melyet meg sem érzel bőrödön? Az Annabelle Minerals préselt ásványi alapozójával ez is lehetséges. A kompakt csomagolásban elhelyezett alapozó könnyed viseletű, fedése igény szerint építhető - felejtsd el a maszk-hatást, szó sincs róla. Akár egy leheletnyi réteg is elég ahhoz, hogy hatékonyan elfedd a makacs pattanásokat, elpattant hajszálereket, elszíneződésedeket vagy a szem alatti sötét karikákat. Univerzális, időtálló kozmetikum, mely hűséges társad lesz a mindennapokban. Az összetételben található squalane és aloe vera kivonat hidratálja és kisimítja a bőrt, az E-vitamin késlelteti a bőr öregedési folyamatait, míg a napraforgómag olaj kondicionálja a bőrt és megakadályozza a bőrfelszín kiszáradását. A gondosan összeválogatott összetevők együttese könnyed viseletet, teljes fedést és selymes, egyenletes bőrképet eredményez. Az alapozó csomagolása fém, újrahasznosítható és újratölthető is.

Szavazok

CHANEL

LE VERNIS KÖRÖMLAKK

Kéz- és körömápolás

CHANEL

LE VERNIS KÖRÖMLAKK

A CHANEL LE VERNIS hosszan tartó körömlakk, amely védi a körmöket és magasfényű vibráló színeivel bárkit elkápráztat. Egy nélkülözhetetlen kiegészítő, amely teljessé teszi a tökéletes megjelenést. Hosszan tartó színek, extra ragyogás, egyenletes homogén eredmény. A LE VERNIS idén váratlan árnyalatokkal tér vissza. A mindent átölelő nőiességet ünneplő 24 árnyalatból álló új sorozat tökéletes egyensúlyt teremt a klasszikus és az antikonformista megjelenés között. Ezzel a 24 árnyalattal minden lehetséges. Játszhatunk a színekkel, színkombinációk alkotásával, keveréssel, párosítással, francia manikűrözéssel, körömdíszítéssel stb. - kézen és lábon! Mindegyik szín arra ösztönzi a nőket, hogy kifejezzék kreativitásukat és írják meg saját legendájukat.

Szavazok