Szépészeti szolgáltatások

VÍZANGYAL HEALTH & BEAUTY CENTER

Exkluzív szolgáltatások az életmódközpontban

Szépészeti szolgáltatások

VÍZANGYAL HEALTH & BEAUTY CENTER

Exkluzív szolgáltatások az életmódközpontban

Szentkirályi ásványvíz alapú termékek és szolgáltatások exkluzív bemutatótermével egybekötött életmódközpont, ahol a szépészeti szolgáltatások széles skálájából választhat a vendég, aktuális bőrállapotának megfelelően.

Szavazok

LPG Endermologie

LPG endermologie testkezelés

Szépészeti szolgáltatások

LPG Endermologie

LPG endermologie testkezelés

Elköteleződés azért a szépségért, mely Te vagy. Természetes. Egészséges. Fenntartható. Intelligens technológia, kockázat és mellékhatás nélkül. Egy olyan természetes módszer, mely az idő múlásával jelentkező esztétikai változásokat lassítja le. A 3. út, megoldás a hagyományos elektrokozmetika és az orvosi-esztétikai kezelések között. A 100% -ban természetes LPG® technológia a sejtstimuláció elvét alkalmazza, köszönhetően a szabadalmaztatott és exkluzív kezelőfejeknek. A kezelőfej által megemelt kötőszöveten a mikro motoros görgők/szárnyacskák mechanikus stimulációja személyre szabott biológiai választ vált ki. Az LPG Endermologie kezelések gyengéden stimulálják a kötőszövetet, hogy természetes módon, fájdalommentesen és mellékhatások nélkül aktiválják a szunnyadó sejtműködést. Eredményei: a makacs, lerakódott zsírpárnák csökkentése, bőr feszesítés, cellulit kezelés, nyirokkeringés fokozása, anti-aging hatások.

Szavazok

EverDerm Laser & Beauty Clinic

Best of Me arckezelés

Szépészeti szolgáltatások

EverDerm Laser & Beauty Clinic

Best of Me arckezelés

A Best of Me egyedi kezelés-kombináció teljeskörű és professzionális megoldást nyújt az egyedi, arcfiatalító bőrszépészeti kezelések terén. A cél, hogy maximális odafigyeléssel és szakértői tudással személyre szabott kezelést biztosítson a bőr számára, valamint az egyéni problémák és elképzeléseknek leginkább megfelelő időhatékony, látványos és tökéletes bőrszépészeti eljárássá váljon mindenki számára. A Best of Me kezelés során gyengéden, de hatékonyan szabadítják meg az EverDerm bőrszépészeti specialistái a bőrt a szennyeződésektől és táplálják azt esszenciális anyagokkal. Mindezt egy olyan kezelés-kombináció során, mely egyedülálló és valódi eredményeket produkál felépülési idő és kompromisszumok nélkül a hosszútávú szépség megőrzése érdekében. A kezelés egy 9 lépésből álló folyamat, mely többek közt arctisztítást, bőrmegújítást, arcfeszesítést, nyirokmasszázst, hatóanyagbevitelt, hidratálást és szemkörnyékkezelést kombinál, fényterápiával kiegészítve a sejtregeneráció érdekében.

Szavazok

Dr. Goodwin

Kollagén Shock

Szépészeti szolgáltatások

Dr. Goodwin

Kollagén Shock

A DR. GOODWIN KOLLAGÉN SHOCK A VALAHA VOLT LEGJOBB KOLLAGÉN STIMULÁTOR! Revitalizálja és felfrissíti a bőrt, csökkenti a bőr egyenetlenségeit és javítja a bőr textúráját. A Kollagén Shock egy kálcium-hidroxiapatit alapú kezelés, ami a leghatékonyabban segíti elő a kollagén termelést. A bőr szöveteinek rugalmassága és a bőr feszesítő hatása azonnal megfigyelhető. Az eredmény két évig is érezhető és látható. Ez a legerősebb kollagén stimulátor. Azok számára javasoljuk, akik szeretnék megemelni az arcbőrüket és az arcszövetek erősítése is elvárás. Ez a kezelés nem okoz ödémát, nem okoz esetleges negatív elváltozásokat. A leghatékonyabb és legtermészetesebb luxus kezelés a bőr kollagén termelésének folyamatát segítendő.

Szavazok

Estée Lauder

ANTI-AGING SUPREME kezelés

Szépészeti szolgáltatások

Estée Lauder

ANTI-AGING SUPREME kezelés

Az Estée Lauder Kozmetikai Kabin, mely a váci utcai üzletünk luxus szépségszalon részeként működik, által nyújtott kényeztető pihenés valódi élmény az életkortól, bőrtípustól és bőrproblémáktól függetlenül. Szolgáltatásaink a vendég igényeire szabottak, és a legmagasabb minőségű Estée Lauder termékekkel történnek, amelyek a bőr szépségét és egészségét előtérbe helyezik. Az Anti-Aging Supreme az egyik legnépszerűbb átfogó ápolást nyújtó arckezelésünk, a közkedvelt Revitalizing Supreme+ termékcsalád termékeivel, amelyek hatékonyan elősegíti a bőr természetes kollagéntermelését, ezáltal ragyogó, feszes és tömör bőrt eredményezve. Az Estée Lauder Kozmetikai Kabinban mindenkit arra ösztönözünk, hogy gondoskodjon bőre egészségéről és szépségéről, és hagyja magát kényeztetni a luxus minőségű szolgáltatásainkkal.

Szavazok

Royal Clinics

CELLBOOSTER®, a hialuronsav forradalma

Szépészeti szolgáltatások

Royal Clinics

CELLBOOSTER®, a hialuronsav forradalma

A Cellbooster® injektálható boosterek a legjobb minőségű hialuronsavból, aminosavakból és vitaminokból készülnek. Tökéletesen igazodnak a bőr fiziológiájához, svájci óramű pontossággal. 100%-ban tiszta hatóanyagok komplexek, melyek maximális biztonsággal alkalmazhatóak az idősödés, a nemkívánatos pigmentáció, a hajhullás és az alakformálás céljára. A Cellbooster® nem a mezoterápia evolúciója, hanem a teljes koncepció revolúciója! Az apró tűszúrásokkal vagy kanüllel célzottan bejuttatott, orvosi készítménycsalád valóban forradalmasítja a bőrápolást. És hogyan lesz olyan különleges ez a termékcsalád? A Suiselle szabadalmazott CHAC elnevezésű technológiájának köszönhetően. Ezzel a különleges eljárással magas nyomás alatt épülnek be a szétnyíló, nem kötött hialuronsavláncba a válogatott aminosavak és vitaminok. A nyomás csökkentése után záródik a lánc, és kimagasló hatóanyagtartalmú, injektálható készítményt kapunk.

Szavazok

ZENON CLINIC

Morpheus8 - Mikrotűs rádiófrekvenciás arc és testkezelés

ZENON CLINIC

Morpheus8 - Mikrotűs rádiófrekvenciás arc és testkezelés

A Morpheus8 az arc és a test bőrének kontúrozására egyaránt alkalmas, sokoldalú kezelési lehetőségeket biztosító esztétikai platform. Az eljárás a mikrotűs terápia és a rádiófrekvencia erejét egyesíti az eddigi leghatékonyabb módon. A kollagén és elasztin termelődésének serkentése mellett a mélyebb rétegek, így a zsírszövet kezelésére is alkalmas. Bőrfeszesítő hatásának köszönhetően a finom vonalak elsimulnak, a mélyebb ráncok és redők csökkennek, a bőr tömörsége, rugalmassága javul. Képes a bőr struktúrájának teljeskörű megújítására, így eredményesen kezelhetőek a tág pórusok, hegek és striák. Az arc teljes területén, valamint a nyak, dekoltázs és a test számos részein is alkalmazható, feszesíthető például a petyhüdt hasi bőr vagy a felkari, térdek körüli megereszkedés. A kezelés a precíz beállítási lehetőségeknek köszönhetően teljes mértékben személyre szabható. Komplexitása mellett legnagyobb előnye, hogy sebészi beavatkozás nélkül produkál látványos és hosszútávú bőrmegújulást.

Szavazok