25 éve a JOY magazinnal

Max Factor

2000 Calorie szempillaspirál

25 éve a JOY magazinnal

Max Factor

2000 Calorie szempillaspirál

Hagyományos rostkefével rendelkező, fekete szempillaspirál, ami lassan 30 éve a márka egyik bestseller terméke. Szétválaszt, hosszabbít és volument ad - akár háromszor dúsabb pillák! Szemészetileg tesztelt, érzékeny szemre és kontaktlencsét viselőknek is megfelelő.

Szavazok

SHISEIDO

EUDERMINE ACTIVATING ESSENCE

25 éve a JOY magazinnal

SHISEIDO

EUDERMINE ACTIVATING ESSENCE

EUDERMINE ACTIVATING ESSENCE A SHISEIDO 1897-ben dobta piacra első kozmetikai termékét, egy lotion-t, hogy a japán nők védjék bőrüket és aktiválják annak szépségét. Eudermine-nek nevezték el, amely a "SHISEIDO vörös vize" néven vált népszerűvé. A gésák kedvelték, akik az erős smink alatt bőrük védelmére használták. Az Eudermine 126 éves története során számos lépésen keresztül fejlődött, ikonikus rubinpalackja a SHISEIDO művészet és tudomány egyedülálló kombinációjának szinonimájává vált. Az ÚJ Eudermine Activating Essence egy erőteljes aktív kezelés, egy folyékony formula, amelynek célja, hogy helyreállítsa a bőr optimális egyensúlyi állapotát, és fokozza az utána alkalmazott szérum és krém előnyeit. ActiveRED technológiájának™ köszönhetően háromféleképpen működik: aktiválja a bőr első védelmi vonalát, a bőr belső hidratáltságát, és a bőr megújulását. Újratölthető palackja lehetővé teszi a műanyag hulladék 92% -os csökkentését. A bőrápolási rutin első lépéseként használható.

Szavazok

HUGO BOSS

Boss Bottled Elixir Eau de Parfum

25 éve a JOY magazinnal

HUGO BOSS

Boss Bottled Elixir Eau de Parfum

A BOSS férfi a siker megtestesítője – céltudatos, motivált és ambíciózus. Az ikonikus BOSS Bottled Eau de Toilette 25. évfordulójának tiszteletére a BOSS új korszakot nyit legújabb prémium illatával: a BOSS Bottled Elixir merészebb és hatásosabb, mint bármely eddigi BOSS Bottled illat. A modern férfiasság és klasszikus BOSS elegancia új szintre emelése. A BOSS Bottled Elixir az intenzív tömjén és fűszeres kardamom esszencia meleg, vibráló fejjegyével indít, mely egy csepp grapefruit esszenciával alkot tökéletesen frissítő kontrasztot. A csábító szívjegyben a vetiver bontakozik ki, elmélyítve az arany labdanum gyantájába mártott pacsulit. Az illatkompozíció alapjegye a cédrus esszencia és a muskátli abszolútum vérpezsdítő, fás harmóniáját tárja fel, merész férfias karizmát kölcsönözve az átütő illatnak.

Szavazok