Szájápolás

Mix Your Nature

Mix Your Nature Ajakápoló - Magenta

Szájápolás

Mix Your Nature

Mix Your Nature Ajakápoló - Magenta

A természetes alapanyagokból készülő ajakápolónk hidratáló, gyulladáscsökkentő hatással bír. Sokáig elég, nem kell sokszor újrakenni vele az ajkaidat, hosszan tartó hatást biztosít! Ha száraz ajkakkal küszködsz, ez a Te ajakbalzsamod! Ha a stift kiürült, a csomagolást komposztálhatod, teljesen hulladékmentes a termék. Válaszd ki a kedvenc árnyalatod, ápold az ajkaidat magyar natúrkozmetikummal! Mindegyik illatanyagmentes, így az orcádra, szemhéjadra is használhatod pirosítóként, bronzosítóként, highlighterként vagy primerként! Az ajakápoló alapunk kakaóvajat, sheavajat, méhviaszt és kókuszolajat tartalmaz. Táplálja, hidratája ajkainkat, valamint védőréteget képezve megóvja őket az időjárás viszontagságaitól. A színpaletta, közkívánatra, kiegészült hideg tónusú színekkel. A Magenta szín az év színe volt, nem hiába lett az egyik nagy kedvenc!

Szavazok

Bioderma

Atoderm ajakápoló stift

Szájápolás

Bioderma

Atoderm ajakápoló stift

Hidratáló és nyugtató ajakápoló stift. Dehidratált, érzékeny ajkakra. Kiemelten tápláló aktív összetevője, a shea vaj, biológiailag állítja helyre és regenerálja a meggyengült ajkakat.

Szavazok

Himalaya

Ultra fehérítő gyógynövényes fogkrém

Szájápolás

Himalaya

Ultra fehérítő gyógynövényes fogkrém

Az egészséges fogak és a szájhigiénia kulcsa az egészséges fogíny. A Himalaya Gum Expert fogkrémek miswakot és természetes ínyfeszesítő összetevőket tartalmaznak, melyek biztosítják, hogy fogínye egészséges és védett maradjon. A Himalaya ultra fehérítő fogkrém egy gyógynövényes formula, amely az aktív kókusz szén és a fekete köménymagolaj tisztító, méregtelenítő tulajdonságainak köszönhetően 2 hét alatt akár 3 árnyalattal fehérebb fogakat eredményezhet. Nem tartalmaz kémiai fehérítőt. 100% vegán. Fő összetevők: • Fekete köménymagolaj: gyulladáscsökkentő, vírus- és baktériumölő hatásáról ismert • Faszén: természetes módon fehéríti a fogakat, miközben a fogzománcot nem károsítja • Miswak: összehúzó tulajdonsággal rendelkezik, így feszesíti a fogínyt. Segít a fogínygyulladás és a fogínyvérzés megelőzésében. • Ananász: az ananászban található enzim fellazítja a zománcra lerakódott lepedéket és szennyeződéseket • Mentol: természetes frissítő és antibakteriális hatású hatóanyag

Szavazok

Labo Suisse

Fillerina 12 HA ajak- és szájkörnyékápoló krém - Grade 5

Szájápolás

Labo Suisse

Fillerina 12 HA ajak- és szájkörnyékápoló krém - Grade 5

Dermokozmetikai ajak- és szájkörnyékápoló krém feltöltő és feszesítő hatással az ajkakra és az ajakkontúrra. Használható önmagában, vagy más Fillerina arcápoló termékekkel együtt. Hatáserősség: Grade 5 (5-ös fokozat) Használata: Használja esetenként vagy kúraszerűen. Vigye fel a terméket reggel és/vagy este a teljes ajakfelületre és környékére, majd gyengéden masszírozza be, elősegítve a felszívódást.

Szavazok

Curaprox

CURAPROX CS WOOD ULTRA SOFT FA FOGKEFE

Curaprox

CURAPROX CS WOOD ULTRA SOFT FA FOGKEFE

A legjobb svájci bükkfa - kompromisszumok nélkül: Curaprox fa fogkefe Végre itt az első fogkefe, amely valóban ápolja a fogakat és a fogínyt – anélkül, hogy megfeledkezne a környezetről. A Curaprox ultra soft fa fogkefe 4440 db ultra puha Curen® szála szorosan helyezkedik el egymás mellett… ehhez társul a hihetetlenül tartós és fenntartható forrásból származó, kifejezetten kemény bükkfa. A fenntartható Curaprox ultra soft fa fogkefében ugyanazt a forradalmi technológiát és kiváló dizájnt használjuk, mint minden egyes ikonikus fogkefénk esetében is – fogorvosok ajánlásával és több millió elégedett felhasználóval. A Curaprox ultra soft fa fogkefe kíméletlen a lepedékkel szemben és kíméletesen gyengéd a fogakkal és a fogínnyel az egész életen át tartó mosolyért!

Szavazok

Signal

Signal White Now Time Correct

Szájápolás

Signal

Signal White Now Time Correct

Eljött a pillanat, hogy a mosolyod fehérsége felvegye a harcot az idő múlásával! Az új Signal White Now Time Correct fogkrém segít helyreállítani az évek során elszíneződött fogak színét és 3X fehérebb mosolyt eredményez azonnal* és tartósan**. A White Now Time Correct fogkrém két technológiát kombinál: A White-Correct, illetve a White-Infinity technológiát. A White-Correct technológia azonnal segít az évek során elszíneződött fogak színének helyreállításában, az akár 3X fehérebb mosolyért*. A White-Infinity Technológia pedig a természetes ásványi anyagoknak köszönhetően tisztítja a fogakat és segít eltávolítani az elszíneződést a tartós** fehér mosolyért. * Az azonnali fehérítő hatás ideiglenes és optikai. 58 alanyon végzett klinikai vizsgálat alapján. 3x fehérítő hatás azonnali fehérítő összetevőt nem tartalmazó fluoridos fogkrémhez képest. ** Rendszeres, napi kétszeri fogmosás mellett 4 hétig, 58 alanyon végzett klinikai vizsgálat alapján.

Szavazok