Férfi illat – szelektív

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Land٠Sea٠Air illat trilógia

Férfi illat – szelektív

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Land٠Sea٠Air illat trilógia

MERCEDES-BENZ LAND٠ SEA٠ AIR A legújabb Mercedes-Benz illat trilógia Az ikonikus illat trilógia mindhárom illata virágos, fás pacsulira épül, és mindegyik illatnak megvan a saját markás egyedi illatjegye. A Mercedes-Benz Land illat ötvözi a kakaóhéj, a tonkabab és a pacsuli addiktív jegyeit a rozmaring és muskátli friss csillogásával, valamint a fenyőbalzsam erejével. A Mercedes-Benz Sea illat a hullám frissítő érzését idézi, az éltető, zöld ibolya leveleket az erőteljes mandarin és tengeri moszat jegy élénkíti. A Mercedes-Benz Air hűsítő üröm olaja tökéletes összhangban van az Angyalgyökér illatával, a Petit Grain virágos jegyeivel, valamint a citrusfélék és a kurkuma levél ragyogó csillogásával. Az illatok rétegzésével számtalan illat variációt alkothatunk.

Szavazok

RABANNE

1 Million Royal Parfum

Férfi illat – szelektív

RABANNE

1 Million Royal Parfum

Lépj be a Paco Rabanne által megálmodott modern királyság víziójába az ikonikus 1 Million család legújabb tagjával! Élj szabadon, a saját szabályaid szerint, határok nélkül a 1 Million Royal illattal: egy pompás, friss, fás alkotás, amely felszabadítja benned azt, amitől igazán egyedi lehetsz. Te vagy a uralkodó, ideje hát felemelkedni… A 1 Million Royal újraértelmezi az ikonikus aranyrudat szimbolizáló illatüveget. A vörös berakás olyan, akár egy valódi drágakő, a királyi eleganciát és magabiztosságot szimbolizálja. Nem pusztán egy üveg, hanem motiváció is a mindennapokban – merj szembeszállni a konvenciókkal és éld úgy az életet, ahogyan te akarod. A legendás illat most az energizáló levendula, az élénk cédrusfa és az érzéki benzoin váratlan keverékével születik újjá, egy olyan kompozícióként, amely pont olyan magabiztos és lehengerlő, mint amilyen te is vagy.

Szavazok

Gant

Gant EdT 50 ml

Férfi illat – szelektív

Gant

Gant EdT 50 ml

Az 1949-ben alapított GANT több mint hét évtizede inspirálja a világot az ikonikus amerikai keleti parti stílusával. A Gant friss fejjegye citrom, bergamot és mandarin jegyeivel nyit, melyet rózsabors és kurkuma levelek fűszereznek. Borostyán accord, mely a márka egyetemi hagyományai előtt tiszteleg, vezet át a szívbe, ahol az üröm keserédes jellege a rozmaring és a cédrusfa aromás jegyeivel forr össze. Pacsuli és szantálfa teszik teljessé az illatot és csábító melegséget kölcsönöznek. Az ambertonic – ámbra és pézsma kombinációja – melegséget, bársonyosságot és érzékiséget, míg a Sinfonide pézsmás akkordja fás, púderes jellegével férfias eleganciát és erőt ad az illatnak.

Szavazok

GUCCI

Guilty Elixir de Parfum Pour Homme

Férfi illat – szelektív

GUCCI

Guilty Elixir de Parfum Pour Homme

A Gucci Guilty illatcsalád legújabb tagjai, a Gucci Guilty Elixir illatpár az önelfogadás szeretetét ünnepli. A férfi és női Guilty Elixir illatokat egy mélyebb, valódibb kapcsolódás vágya ihlette a legkiválóbb összetevőkkel, időtlen, mégis modern illatkompozíciókat alkotva. A Gucci Guilty Eixir de Parfum Pour Homme koncentrációja minden eddigi Gucci Guilty Pour Homme illaténál erősebb. Ritka és nemes összetevők társításából született, mely által páratlanul erőteljes és magával ragadó illatot biztosít egész napra. Az ámbrás-bőrős illat most még intenzívebb formában feszegeti az ikonikus Gucci pacsuli esszencia határait, melyhez most a vanília kivonat merészsége és a legnemesebb folyékony írisz vaj párosul meleg aromát alkotva. A szerecsendió füstös aromája és a csábító vanília ledöntik a lehetetlennek vélt határokat és még tovább feszítik azokat. Végül a benzoeviasz mélyíti el a Gucci Guilty Elixir Pour Homme illatát, mágneses vonzást létrehozva környezetével.

Szavazok

Hermés

H24 EAU DE PARFUM

Férfi illat – szelektív

Hermés

H24 EAU DE PARFUM

H24 Eau de Parfum-a MOZGÁSBAN LÉVŐ FÉRFI KIFEJEZÉSE. A mozdulatok fokozatossága és a lendület jelenik meg a H24 Edp illatban. Ahogy a gyöngyöző jegyek kibontakoznak, úgy nő egyre az illat intenzitása. Egy új lépés, egy új lélegzetvétel. A parfüm hűen illusztrálja az Hermès férfi népszerűségét és sokféleségét. ÚJ NÖVÉNYI ERŐ, Egy fiatal hajtás, amely életerős növénnyé fejlődik és erősödik, gyökerei a mélybe nyúlnak, levelei pedig mély zöld árnyalatokban pompáznak. A fás illatú H24 parfüm az igéző zsálya, a sűrű életerős moha és a meleg, vibráló szklarén növényi éltető erején alapul. A csomagolása Újratölthető, 100%-ban újrahasznosított üvegből készült. A tiszta vonalvezetésű üveget "mohazöld" lakkozás díszíti, amely kiegészíti Christine Nagel új illatjegyét és Véronique Nichanian kollekciójához választott zöld árnyalatokat.

Szavazok

ISSEY MIYAKE

L'EAU D'ISSEY POUR HOMME EAU&VETIVER

Férfi illat – szelektív

ISSEY MIYAKE

L'EAU D'ISSEY POUR HOMME EAU&VETIVER

ISSEY MIYAKE: L’EAU D’ISSEY POUR HOMME VETIVER Issey Miyake’s Eau de toilette intense, l’Eau d’Issey pour Homme Vétiver Fedezze fel a L'Eau d'Issey pour Homme Vétiver-t, az új vegán tanúsítvánnyal rendelkező Issey Miyake férfi eau de toilette intense illatot. A vetiver erőteljes fás jegyeit, a fűszeres gyömbér és a meleget adó zsálya emeli ki. Áramló formula, ami csak esszenciális összetevőket tartalmaz. Olyan, mint egy költemény, azonnali függőséget okoz. Az új Eau de toilette Intense bőkezűen árasztja a vetiver fás felhangjait. A L'Eau d'Issey pour Homme Vétiver palackja 20%-ban újrahasznosított üvegből készült műanyagmentes kupakkal, amely fenntartható erdőgazdálkodásból származó fából készült. A L'Eau d'Issey pour Homme Vétiver egy vegán illat, amely 93% -ban természetes eredetű összetevőkből áll, és formuláját kizárólag nem vitatott összetevőkkel stabilizálták. AZ ILLAT FELÉPÍTÉSE: FeJ: gyömbér Szív: muskotályzsálya Alap: vetiver

Szavazok

Philipp Plein

No Limit$ Gold Eau de Parfum

Férfi illat – szelektív

Philipp Plein

No Limit$ Gold Eau de Parfum

Philipp Plein No Limit$ Gold, a siker alkímiája. Egy arany hitelkártya, amely belépőt nyújt egy luxus klubba. A bergamot és a grapefruit citrusos ékessége nyitja az illatot, melyet a fűszeres gyömbér frissít fel, élénkít, és szikrázó, kreatív lendületbe hoz. Az egzotikus jegyek az elemi trópusi lelkével jelennek meg, míg a geránium elegáns fuvallata a narancsvirág fényességével játszik a lendület és a művészet energizáló ábrázolásában. Az érzéki, arany alapjegyek az ámbrás fák és a benzoin mélységét emelik ki a vanília meleg és krémes árnyalataival, amelyet tovább fokoznak az értékes pacsuli kifinomult, csokoládés jegyei.

Szavazok

KILIAN Paris

Smoking Hot

Férfi illat – szelektív

KILIAN Paris

Smoking Hot

KILIAN PARIS legújabb füstös illata megidéz egy igazán karamellizált élvezetet. Kentucky Tobacco aromájában keveredik az alma ízű shisha dohány és az intenzív Bourbon vanília. Az illat tiltott gyümölcsökkel szólít meg. Éjszaka nincsenek szabályok, csak egy: legyél Smoking Hot!

Szavazok