Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Nézz ki csodálatosan akkor is, ha beteg vagy!

Europress
Nézz ki csodálatosan akkor is, ha beteg vagy!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Nem könnyű frissnek és üdének lenni, ha épp influenza kínoz, de van remény a csillogásra!

Amikor csúcsára ér egy megfázás vagy influenza, még a lakásból sem akarunk kimenni és nem igazán foglalkozunk azzal, hogyan is nézünk ki. Ám amikor muszáj kilépni az ajtón, valahogy csak új arcot kell varázsolni - összegyűjtöttük azokat a trükköket, melyekkel betegen is tündökölhetsz!

1. Hidratálás

Betegség alatt az elhanyagoltságtól, a gyógyszerektől és a láztól kiszárad a bőr, a szükséges nedvességet pedig pótolni kell. Ehhez egyrészt igyál sok folyadékot, másrészt használj gazdagabb, zsírosabb hidratáló krémet és próbálj ki tápláló arcolajokat. Alapozóból és korrektorból ilyenkor hanyagold a túl sűrű termékeket, használj krémes, könnyű változatokat.

2. Egységes világos tónus

A bőröd ilyenkor helyenként könnyebben kipirosodik, kiszárad foltokban, és nincs meg egy egységes, egészséges színe. A lényeg az, hogy ezt valahogy megteremtsd, amihez fogd a krémes alapozót és ügyesen vidd fel a teljes arcodra. Korrektort csak ott használj, ahol szükséges, a járomcsontra pedig tegyél egy kevés krémes highlightert és nyugodtan válassz most élénkebb pirosítót a rózsás megjelenésért. A végeredményt fixáld átlátszó púderrel, mert betegen könnyebben fényesedik a bőr.

Ezek az apróságok komoly károkat okozhatnak a kapcsolatodban

Vannak nyilvánvaló dolgok – például a hűtlenség –, amelyek aláássák a jó kapcsolatot a pároddal, és persze vannak olyan történések is, amelyek lassan settenkedve növelik a köztetek lévő távolságot.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!