Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Így kérj olyan frizurát a fodrászodtól, amit nem fogsz utálni

Europress
Így kérj olyan frizurát a fodrászodtól, amit nem fogsz utálni
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Sokszor az elképzelések nem találkoznak a valósággal, de segítségünkkel nem hibázhatsz!

Olyan esetekről azért ritkán hallani, amikor valakinek tényleg olyan rémesen sikerült a frizurája, hogy sírva jött ki a fodrásztól. Olyanokról azonban már sokkal gyakrabban, amikor csalódunk a szalonból kilépve. Mert csak nem olyan lett az a szín, az a hossz, az a vágás, mint amilyet szerettünk volna. A hiba általában a kommunikációban van, no meg néha abban, hogy nem a jó fodrászhoz mentünk. Elkerülnéd az előbbieket? Akkor figyelj!

1. Találd meg a tökéletes színt és frizurát

Mielőtt becsörtetnél a fodrászodhoz, jó alaposan gondold át, mit is szeretnél. Mert nem feltétlen az lesz számodra az álomfrizura, amit elsőre megláttál egy hírességen. Legyél tisztában a hajad minőségével, típusával, arcformáddal és azzal is, milyen erős változást akarsz. Így már el tudod dönteni, mit lehet kihozni belőle és könnyebben gyűjthetsz példának fotókat, melyeket fodrászodnak is megmutathatsz.

2. Találd meg a megfelelő fodrászt

Ha már megvan, akkor ezt a pontot szkippelheted, de ha még nincs, akkor pedig a legfontosabb, hogy kérdezz! Ha olyan frizurát látsz valakin, amire azonnal irigykedsz, kérdezd meg, kinél csináltatta és folyamatosan gyűjts ajánlásokat ismerőseidtől. Közben pedig nézz szét, mely szalonoknak, mi a specialitása, hogy megtaláld az igényeidnek megfelelő szakembert.

3. Konzultálj

Mielőtt belevágnátok a nagy változásba, konzultálj a fodrásszal. Akár az időpontod előtti 20 percben, vagy korábban, de mindenképp beszéljétek át az igényeidet. Bátran mondd el neki az elképzeléseidet és hallgasd meg a véleményét. És érkezz ilyenkor olyan frizurával, ahogy mindennap hordod a hajad, mert ez nagyon sokat elárul a fodrásznak rólad és a hajadról is.

Miért mondj NEMET a kutyás társkeresőre

Óriási felháborodást váltott ki az egyik kereskedelmi csatorna reggeli műsorában bemutatkozó új kutyás „szolgáltatás”, mely érthetetlen és felfoghatatlan módon teljesen szembemegy a felelős kutyatartás alapvető szabályaival és elfogadott normáival.

Cseppet sem szokványos! Ez a nő a koszorúslányok helyett fiúkkal készített esküvői fotósorozatot

A cuki és megható esküvő előtti fotókért mindenki odavan. Rebeca Abrantes viszont kisebb problémával nézett szembe, amikor elkezdte szervezni a fotózást: nem voltak olyan barátnői, akik részt vettek volna rajta.

Amikor Kate Middleton még csak kísérletezett a ruhákkal – 20 fotó, ami akkor készült, amikor Katalin és Vilmos csak randizgattak!

Katalin hercegné stílusa most maga a tökély, ám volt idő, amikor ő sem mindig tudta, mi áll jól neki.

Szabad edzeni, ha megjön? Ez a fitneszes csaj tudja a választ!

Egy hónapban bizony van pár nap, amikor lehet, hogy még az edzés sem esik jól... Vajon ilyenkor szabad sportolni – vagy jobb a pihenés?

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!