Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Milyen sűrűn kéne hajat mosnunk?

Europress
Milyen sűrűn kéne hajat mosnunk?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Van erre egyáltalán valami szabály, amit be kell tartani?

A hajápolással kapcsolatban valószínűleg a leggyakrabban feltett kérdés az, hogy milyen gyakran érdemes megmosni a sörényünket. Erre a legtökéletesebb és legegyetemesebb válasz talán az, hogy: olyan ritkán, amennyire csak lehet. De miért is van ez? Eláruljuk!

A hajmosás lényege az, hogy eltávolítsuk a szennyeződéseket a hajunkról, ám a samponok egy-egy ilyen alkalommal nem csak a káros anyagokat, de az értékes olajokat is eltávolítják, melyek nem véletlenül vannak a fejbőrön. Amikor túl gyakran mosunk hajat, az olajok nem tudnak újratermelődni, így a fejbőr kiszárad és riadalmában túltermeli az olajokat. Ettől lesz nagyon hamar zsíros hatású a haj, mossuk akármilyen gyakran is. Ez nem jó irány, ezért bármennyire is szereted a frissen mosott haj érzését át kell állnod arra, hogy ritkábban mosol hajat.

Miből látszik, ha túl gyakori a hajmosás? Abból, hogy száraz, akár viszkető a fejbőr, viszont a hajtő hamar zsírosodik, hamar kifakul a festett hajszín, töredeznek a hajvégek, elvékonyodó hajszálak jelennek meg és élettelen, lapos a frizura.

Micsoda?! 27 évvel fiatalabb pasit szedett fel Madonna

Mindjárt a hatodik X-be lép, de rajta nem fog a kor.

Nem hiszel a szemednek, ha meglátod, hogy néznek ki most a világhírű Anne Geddes-babák

Különleges fotók készültek évtizedekkel a híres babafotók után!

Hogyan tartsunk rendet a konyhában kamra nélkül is?

Sokan közülünk, akik kis lakásban, vagy házban laknak próbálnak a konyha területére koncentrálni, azt bővíteni és így elmarad a kamra kialakításásnak lehetősége. Egy ilyen háztartás káosz nélküli vezetése nem egyszerű dolog. Valódi kihívás, mellyel nem vagy egyedül, és nem szégyen, ha segítségre szorulsz! Néhány tippet megosztunk Veled, ami nekünk bevált!

Napi horoszkóp május 30.: a Bikáknak végre sínen van az életük, az Ikrek komoly elhatározásra jutnak

Ma is érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, mert fontos dolgokat tudhatsz meg a csillagjegyedből!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!