Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Sminkmesterek 5 trükkje, amikkel évekkel fiatalabbnak nézhetsz ki

Europress
Sminkmesterek 5 trükkje, amikkel évekkel fiatalabbnak nézhetsz ki
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Nem kell sminkgurunak lenni ahhoz, hogy ezeket a trükköket te is elsajátíthasd!

Egyáltalán nem baj az, ha idővel megjelennek az első ráncok és az idő múlásának jelei már ott vannak az arcunkon. Azonban, ha egy kicsit jobban odafigyelünk arra, hogy mindig és minden korban a lehet legtöbbet hozzuk ki a szépségünkből, évekkel látszódhatunk fiatalabbnak. Profi sminkmesterektől lestünk el trükköket, melyeket te is megtanulhatsz!

1. Alapozás

Válassz olyan alapozót, amely tartalmaz világosabb, vényvisszamerő pigmenteket. Ezek optikailag enyhítik a ráncokat, feltöltik a kisebb bőrhibákat és üde megjelenést kölcsönöznek. Az is fontos, hogy sose törekedj alapozásnál a maszk szerű hatásra, inkább maradjon bőröd természetes. Utóbbit úgy érheted el, hogy a bőrtónusoddal megegyező színt keresel és azt úgy viszed fel, hogy selymes felszínt képezzen.

2. Szemöldök

Az ápolt és rendszerezett szemöldök keretet ad az arcodnak és megnyitja a tekintetet. Így kell rá legalább annyi figyelmet fordítani, hogy átfésülöd és szemöldökceruzával óvatosan színezed is. Sose válassz túl erős feketés árnyalatot, mindig a melegebb barna tónusokra törekedj, ezzel friss lesz a tekinteted.

3. A szempillák töve

A felső szempillák tövét érdemes egy határozott és sötét vonallal megerősíteni, színezni hiszen így sűrűbbnek tűnhet a szempillád, ugyanakkor megemelkedik a tekinteted, ami ismét a frissességet erősíti. Ha nem akarod, hogy elkenődjön, használj géles állagú tust.

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!