Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

5 egészséges újévi fogadalom, amit tényleg könnyű betartani

Europress
5 egészséges újévi fogadalom, amit tényleg könnyű betartani
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ezeket nem csak kitalálni könnyű, de megvalósítani is - az mindennapjaid pedig sokkal egészségesebbek lesznek tőlük!

Egy év kezdete nagyszerű alkalom arra, hogy átgondold, min érdemes változtatni azért, hogy még fittebb és egészségesebb legyél. Azonban gyakran esünk abba a hibába, hogy olyan dolgokat írunk el magunknak, melyeket nem is olyan könny betartani így csak kudarcokat élünk át és feladjuk az egészet. Pedig vannak olyan újévi fogadalmak is, melyeket valóban képes leszel betartani és sokkal jobban is érzed majd magad tőlük!

1. Evés ésszel

Amikor úgy eszel, hogy rendesen odafigyelsz az ételre és megadod neki a kellő tiszteletet, sokkal jobban fog esni és nem esel olyan hibákba, hogy habzsolsz vagy feleslegesen nassolsz. És így arra is törekszel majd, hogy a megfelelő mennyiséget fogyaszd és pontosan olyan tápanyagokat, melyek nélkülözhetetlenek. Legyen egy napirended az étkezésben, azt tartsd is be és szánj rá elég időt!

2. Aludj és ébredj mindig ugyanakkor

Ez egyrészt azért fontos, hogy betartsd azt, hogy mindig elegendőt aludjál, ugyanakkor rendszert is visz az életedbe, amit a tested nagyon meg tud hálni. A szakértők szerint a jó és rendszeres alvásidő kipihenté és sokkal frissebbé tesz és segít szervezeted optimális működését.

3. Találd meg a megfelelő edzést

Nem csak az a fontos, hogy eleget mozogj, hanem az is, hogy ezt a számodra legjobb módon tedd. Ha nem szeretsz futni, akkor ne ródd a kilométereket, inkább keress táncos vagy pörgős edzéseket, jógát, vagy akár falmászást. A lényeg, hogy olyat válassz, amit imádsz csinálni és amire a testednek szüksége van.

Nem hiszel a szemednek, ha meglátod, hogy néznek ki most a világhírű Anne Geddes-babák

Különleges fotók készültek évtizedekkel a híres babafotók után!

Hogyan tartsunk rendet a konyhában kamra nélkül is?

Sokan közülünk, akik kis lakásban, vagy házban laknak próbálnak a konyha területére koncentrálni, azt bővíteni és így elmarad a kamra kialakításásnak lehetősége. Egy ilyen háztartás káosz nélküli vezetése nem egyszerű dolog. Valódi kihívás, mellyel nem vagy egyedül, és nem szégyen, ha segítségre szorulsz! Néhány tippet megosztunk Veled, ami nekünk bevált!

Napi horoszkóp május 30.: a Bikáknak végre sínen van az életük, az Ikrek komoly elhatározásra jutnak

Ma is érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, mert fontos dolgokat tudhatsz meg a csillagjegyedből!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!