Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Szépségtrendek, amiket mindenképp felejts el 2017-ben!

Europress
Szépségtrendek, amiket mindenképp felejts el 2017-ben!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ezek a trendek ma már inkább cikik, mint menők.

Szépségtrendek jönnek és mennek, és az utóbbi igaz nagyon 2016 legfelkapottabb smink, ha vagy körömtrendjeire is. A legtöbb tavalyi menőség idén már inkább ciki lesz, ezért összegyűjtöttük, mi az, amivel 2017-ben már inkább ne próbálkozz.

1. Kontúrozás

2016 második felében már volt egy anti-kontúrozás hullám, de most úgy tűnik, idén tényleg búcsút inthetünk neki. A kontúrozás segítségével ugyan optikailag befolyásolható az arcforma és könnyebben kiemelhetőek vagy éppen elrejthetőek egyes vonások, nem hat túl természetesen. És éppen ez az, amiért búcsúzunk tőle. Már Kim Kardashian is hajlamos minimális sminkkel megjelenni, szóval hihetünk az előrejelzéseknek.

2. Őrült körömtrendek

Tavaly egymást érték az extrémnél is extrémebb körömtrendek, melyek gyakran a használhatatlanságig fajultak. Emlékezzünk itt meg például a pozsgás növényeket használó, vagy üveggolyókra hasonlító körmökről és jól felejtsük is el őket. Jönnek az egyszerű és nagyszerű megoldások!

3. Instagram highlight és szemöldök

Az Insta fotókon szeretünk nagyon jól kinézni, ám az ott bevált trükkök néha nagyon bénák a valóságban. Egyik ilyen a túlzott highlighter használat, ami kiemeli a járomcsontot, ám élőben inkább zsíros fényt eredményez. A másik pedig a túl erősen festett szemöldök, amitől csak undok, boszorkányos tekinteted lesz.

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!