Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Sminkelési hibák, amiket mindig elkövetsz, ha rohansz

Europress
Sminkelési hibák, amiket mindig elkövetsz, ha rohansz
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Pedig egy kis odafigyeléssel elkerülhetőek.

A tökéletes smink az alapoknál kezdődik - és amikor sietsz, pont ezeket hagyod ki, vagy kerülöd meg. Pedig van néhány olyan lépés, amit be kell iktatnod, ha azt akarod szép és tartós is legyen a make-up. Összegyűjtöttük, milyen hibákat nem érdemes véteni!

1. Nem tünteted el a felesleges olajat

Pedig ez nagyon fontos ahhoz, hogy tartós maradjon a sminked. Egyszerűen megteheted: a kényesebb területeket, mint a T-vonal, itasd át sminkelés előtt és hidratálás után egy vattakoronggal. Ne hagyd ki a szemhéjat sem, hogy a szemfesték is fent maradjon.

2. Kihagyod a hidratálást

Ha elfelejtesz hidratálni, mert nincs rá időd, akkor a sminked lepereghet, egyes pontokon pedig kiszáríthatja bőrödet és ettől nem, hogy egységes nem lesz, de csúnyán is fog kinézni. Mindig tegyél fel hidratáló krémet, hagyd beszívódni pár percig és utána jöhet az alapozó.

3. Rosszul teszed fel az alapozót

A nagy sietségben nagy vonásokkal gyakorlatilag csak feldobod az arcodra az alapozót, így éles vonalak lehetnek a felületén és nem fed természetesen. Helyette az ujjbegyeid kicsi, körkörös mozdulataival terítsd szét az alapozót, ettől egységes és szép lesz a megjelenés.

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!