Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

A legjobb szépségápolási ajándékok minden bőrtípusra

Europress
A legjobb szépségápolási ajándékok minden bőrtípusra
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Van miből válogatni!

Nem csak nőknek, de férfiaknak is érdemes kényeztető bőrápolási termékeket ajándékozni, hiszen ezekkel élményt is adhatsz. Mégpedig elég jó és tartós élményt. Persze az a legjobb, ha ismered az illető bőrtípusát, így nem lőhetsz mellé. Adunk pár tippet arra, kinek, mit válassz!

Száraz bőr

A száraz bőrnek megfelelő hidratálásra van szüksége, amit gazdag tápanyagtartalmú, olajos vagy vízbázisú krémekkel lehet megadni neki. A mélyhidratáló gélek kifejezetten hatékonyak tudnak lenni a téli időszakban, hiszen koncentráltan, a bőr alsó rétegeiben fejtik ki hatásukat.

Igénybe vett bőr

A kifejezetten igénybe vett bőrnek olyan különleges tápanyagok segíthetnek a regenerációban, melyek éjszaka hatnak, mikor a bőr felkészül a következő napra. Válassz növényi, gyümölcsös hatóanyagokkal felturbózott kencéket, amikkel jó alapos ápolást ajándékozhatsz!

Érett bőr

Az érett bőrnél a legfontosabb a rugalmasság biztosítása és az első ráncok kisimítása. Ehhez szintén az éjszakai krémek között kell keresgélni, melyek hosszú órákon át fejtik ki hatásukat. az sem baj, ha egy igazi luxusterméket rejtesz a fa alá.

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!