Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ettől olyan gyönyörű! Blake Lively szépségének titkos receptje!

Europress
Ettől olyan gyönyörű! Blake Lively szépségének titkos receptje!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Szépségnagykövet, kétszeres anyuka, az egyik legfoglalkoztatottabb Hollywoodi színésznő, és a világ egyik legszebb nője. Kíváncsi vagy Blake Lively szépségének titkára? Íme az ő tippjei!

Akár a vásznon, akár a vörös szőnyegen, vagy otthon, gyermekeivel töltött időről van szó, Blake LivelyBlake Livelyszínésznő114cikk21galéria3videóMég több róla mindig elbűvölő. Hogy hogyan is csinálja ezt egy elfoglalt sztár? Íme a hétköznapokba is könnyen beépíthető tanácsai!

Bőrápolási tippjei minden évszakra

A heti rendszerességű arcápolás sokaknak jó megoldás lehet, de Blake LivelyBlake Livelyszínésznő114cikk21galéria3videóMég több róla szereti az időt inkább családjával vagy barátaival tölteni a kozmetikus helyett. Télen főként a hidratálásra fókuszál, nyáron pedig a nap elleni védelem a legfontosabb számára. Legfontosabb tanácsa: az arcápolás mindig évszaknak megfelelően történjen!

A hajápolási szokásairól

„Függően attól, hol vagyok éppen, a hajam mindig másként viselkedik.” - mondja Lively. Ha az idő párásabb, a hajam hajlamos begöndörödni, amit valahogy csillapítnom kell. Viszont amikor otthon vagyok, New Yorkban a legtöbbször dús és sűrű hajat szertnék, mivel legszívesebben kibontva hordom.” Ezért Blake ilyen termékekkel mossa és ápolja haját.

A titkos fegyvere a hajápolásban

Időnként kókusz olajjal dörzsöli be a hajvégeit samponozás előtt. Ez a módszer különösen hasznos télen, amikor száraz a levegő, így a hajat is jobban kell védenünk a töredezés ellen. Nem tölt órákat a szalonban, persze hajat vágatni ő is jár, de nem feltétlenül tartja be a ’hat hetes szabályt’.

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!