Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ez a trend még tutira hódítani fog 2017-ben is

Ez a trend még tutira hódítani fog 2017-ben is
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Szerencsére az egyik legjobb sminktrend továbbra is hódítani fog.

Bár sokan azt jósolták, 2017-ben a "baby face", azaz az egyszerű, halvány rózsaszín pirosítás veszi majd át a kontúrozás uralmát, most nagyon úgy néz ki, a kontúr-highlight-strobe technikát nem olyan egyszerű letaszítani a trónról. Ennek tökéletes verzióját mutatta be Gigi Hadid az American Music Awards gálán, ahol tökéletesen kiemelt vonásokkal és ragyogó arccsonttal érkezett.

Ehhez a sok bronzosítót és highlighter igénylő sminkhez a legszebben a természetes, kissé csillogó nude színű szemek mutatnak jól, Gigi sminkese ezt is tökéletesen megoldotta.

Az év végi AMA gálára senki sem érkezhet olyan sminkkel, ami a következő évben már biztosan ódivatú lesz, márpedig Gigi Hadid sminkese biztosan tudja, mi lesz menő jövőre. A tökéletesen elkészített kontúr biztosan, úgyhogy Kardashianék is megnyugodhatnak, és te is nyugodtan szerezz be kontúrpalettákat és highlightereket.

Kép

Természetesen amellett, hogy a sötét-világos színekkel játszunk az arcon, egy nagyon kevés pirosítót érdemes tenni az orcákra, főleg a téli-tavaszi időszakban, hogy leplezzük a fáradtságot. Egy kis szín feldobja a szigorú kontúrt

A kontúrozás és az előnyös vonások kiemelésének technikájáról az alábbi cikkben olvashatsz:

Olvasd el ezt is!

Érdemes elsajátítani ezt a sminktrükköt!

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!