Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Okok, amiért kötelező rendszeresen hajat mosnod

Okok, amiért kötelező rendszeresen hajat mosnod
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Szereted szárazsamponnal felfrissíteni a hajadat? Oké, de mennyi időnek kell eltelnie két mosás közt?

Míg az amerikaiak naponta mosnak hajat a szmogos, füstös levegő miatt, Európában inkább a 3-4 naponta mosás a szokványos. A magyar nők is gyakran húzzák még egy napig mosás nélkül, és használnak inkább szárazsampont vagy púdert. De mégis ki csinálja jól?

A hajra épp annyi figyelmet illik fordítani, mint az arcbőrre. Nem csak azért, mert közel vannak egymáshoz, de azért is, mert a hajunk nagy mértékben meghatározza az arcunkat. Ha a fejbőröd nem elég tiszta, a hajad is zsíros lesz, és ez a zsíros textúra hozzáér a bőrödhöz, amire átkerülnek a szennyeződések, és az arcbőröd sem marad így tiszta. Ráadásul ha nem tisztítod a fejbőrödet elégszer, ott is eltömődnek a pórusaid, épp ahogy a tested többi részén. Fontos, hogy mindig alaposan megtisztítsd a fejbőrt. Rendszeresen edzel? Ne hagyd, hogy az izzadság bennemaradjon a hajadban. Minden edzés után jól mosd meg, ahelyett, hogy kontyba kötnéd izzadtan. Hiszen az arcodat is megmosod, igaz?

Olvasd el ezt is!

Edzős, rohanós, izzadós napok végén mindenképp érdemes hajat mosni, de ajánlott bevezetned minden második nap a hajmosást, akármilyen életet is élsz. Gondolj csak bele! Szerinted jót tesz, ha napokig zsírosítod a hajadat, majd mosás után, tiszta fejjel ráfekszel ugyanarra a párnára? Mivel képtelenség lenne 2-3 naponta huzatot cserélni, inkább csak ne hagyd, hogy zsíros legyen a hajad!

A mosások után mindig ápold pakolásokkal, kondícionálókkal, így biztosan nem is szárítod ki.

A hét gazdikeresője: Kalán néni

Kalánka egy rövid lábú, vicces fülű, hihetetlenül humoros személyiségű tacskó keverék szuka, aki ugyan valahol tíz év körül van, de viselkedése és egészségi állapota alapján egy középkorú kutyával is bátran versenyre kelhet. Kalánka lakáshoz szokott, autózni tud és mindenkivel nagyon barátságos.

Az inspiráció, amit kerestél! Íme, a 10 legszebb manikűr esküvőre (nem csak menyasszonyoknak)

Valami geometrikus, valami csillogó, valami minimalista, valami virágos...

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!